- 12 Ağustos 2024
- 101
- 140
- 34
- Konu Sahibi fitkizdiyette
Yeni gelen kizlar hepiniz hos geldiniz.
Duzenli ogun paylasimi yapalim lutfen
Duzenli ogun paylasimi yapalim lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline aaglikvalla cok guzel olmus canim
ÜyeBaşlangıç kilo 1. hafta fitkizdiyette 106.8 106 P Purple58 119.4 117.4 kikelomo 56.2 55.9 M Marryyj 79.1 80.25 O Ortmenhanim94 78.55 G Gazetekolik 79 @masal3487 85.5
Kızlar ben böyle basit bi şey yaptım ama oldu mu bilmiyorum göndere basınca görcem Bir de bunu nasıl düzenlicem bilmiyorum mesajlar düzenlenemiyor ya, artık copy paste yaparım olursa. Yanlış yazdığım varsa ya da eklemeyi unuttuğum yazın lütfen. Bir de eklenmesini istediğiniz sütun var mı boy hedef kilo vs. ?
Hpibuldum canım İHL meslek dersleri şuan görevimi yapmıyorumHosgeldin,ogretmen misin? Bransin ne?
Başlangıç kilon kaçtı?Ben yokum cnm
Ben yapmaya çalışırım o zaman ama çok dakik olacağıma söz veremem dün oğlan uyurken yaptım hemen O zaman herkes bana hedef kilosunu yazsın olur mu yeni bi liste yapalım, ben mesaj düzenleyemediğim için baştan yapmam gerekKiz sen harikasin. Tamam bunu ekleyeyim ama ben decam ettirmeyi beceremem ki cidden yanlis anlamayin nolur hele bi simdilik yapistitalim haftaya bakalim duruma dmi
Sende hoşgeldiiin canım bende dün katıldım hepimiz için bol eksili tartilarimiz olsun inşallahHoşbuldum
Başlangıç kilom 74.9 ama az önce tartıldım 73.50 çıktım ya bir günde 1 kilodan fazla vermişim yada kastan gitmişBaşlangıç kilon kaçtı?
Ben yapmaya çalışırım o zaman ama çok dakik olacağıma söz veremem dün oğlan uyurken yaptım hemen O zaman herkes bana hedef kilosunu yazsın olur mu yeni bi liste yapalım, ben mesaj düzenleyemediğim için baştan yapmam gerek
Akşama yeni bir liste yapacağım vakit bulursam o zaman eklerimBaşlangıç kilom 74.9 ama az önce tartıldım 73.50 çıktım ya bir günde 1 kilodan fazla vermişim yada kastan gitmiş
Kullaniyorum aslinda ama sadece kalori hesaplamak icindi hiç girmedi forum kısmına bakim biKızlar fatsecret kullanıyor musunuz? Kalori hesaplamasanız bile forum kısmı çok motive edici oluyor. Herkes inanılmaz güzel tabaklar paylaşıyor. Demin gezinirken inanılmaz motive oldum tabakları görünce, canım tereyağ ekmek çekmişti sabah ama sağlıklı dengeli bir tabak hazırlayacağım onun yerine
Yaa mutlu yaşları olsun inşallah oglusunun canım şimdiden evet insani buda motive ediyor mesela tartı günü ödül günü olsun istediğim kiloyi verirsem o hafta istediğim biseyi yemeye izin veriyorum kendime böyle de güzel oluyorBu arada pazar gününe kadar doğru düzgün beslenmem lazım kızlar, pazar günü oğlumun 1. yaş gününü kutlayacağımız için pasta yiyeceğim o gün tek öğün yapabilirim veya cumartesi tek öğün. Kendime bir cheat günü koymaya karar verdim bir de, mesela cumartesi günü tatlı yiyeceğim ve sadece o güne özel diğer günler ağzıma sürmemem lazım. Buna da haftaya başlarım çünkü bu hafta çoktan tatlı bi şeyler yedim. Başarabilirim umarım çünkü canımı sıkmaya başladı bu şeker bağımlılığı.
Sağol canım aynen öyle ben de diyetisyenle çalışırken tartı gününde yerdim hep ne yiyeceksem, kilo verdiysem tabiiYaa mutlu yaşları olsun inşallah oglusunun canım şimdiden evet insani buda motive ediyor mesela tartı günü ödül günü olsun istediğim kiloyi verirsem o hafta istediğim biseyi yemeye izin veriyorum kendime böyle de güzel oluyor
Kilo vermediysek yemek yok odul yokSağol canım aynen öyle ben de diyetisyenle çalışırken tartı gününde yerdim hep ne yiyeceksem, kilo verdiysem tabii
Mm afiyet olsun valla aciktimm
Afiyet şifa olsun canım benim oluşunun mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah. Allahım evlat isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin (aminn) ben de acıktım bayağı yarım saat 45 dk ya yerim herhalde ben de