Diyet Yapanlarn Mekan:Motivasyon+Grgr

slm kizlarr zemus guzelim hayirli olsun topigin vede topigimiz diyelim
anam ne yapiyonuz gecenin bir yarisi buralarda yatinsanizaa
tobe tobe
valla kizlar demek hepimiz hamile olarak gormuslerr
bende oyle bir durumdan gecmsitim tezgahtar kiz hamile kiyafet satmiyoruz elimizde yok suanda demisti ay ne sinir olmustum kizaa tai o sisiko oldugum zamanlardi simdi allahima bin sukurr citir oldumm darisi size anacigimm:))))))))

ay en kötüsüde leoparlı olan ya ayyy allah kimseciklerin başına vermesin kurban oldugum ..ne zor bişey bu ya ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Süper...Umarım hep çıtır kalırsın..alkisalkisalkis

Mezuniyet törenine davetlimiyiz..

ay darısı başımıza ya ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Zemusum hayırlı olsun topicin inşallah bende motive olurum hihoyyyt
Motive et beni zemus motive et beni zemuszemus

kızlar topikimiz hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3 vereliniortak
ben size motive edici mesajlar yazarım güleriz de bizim takımdakiler değerimi bilmiyo bari siz bilin :dilcikar:

ayy bi keresinde ben de annemleydim yaşlı bi teyze yanımıza geldi annemle filan sohbet ettiler kadın döndü bana baktı anneme dediki gelinin hamile mi dedi sırnaşık şey :roflol: tabi bu 2-3 yıl önce olmuş bi olay ve o zaman göbeğim vardı şimdi kamufle ediyorum hem de o kadar fazla değil :roflol: kaydirigubbakcemile3 o zamanki fotoğraflarıma baktım Allahım kilom bu kadar değildi ama o ne göbek yaa :sinifsinif: pantolonumun üstünden fırtlamış :roflol:

işte son çekindigim resmim işim olmaz benim diyetle felannn

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlı olsun süper olmuş

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne oldu 1-73 begenemedinmi niye kıskanıyonki benim vücüdümüüüü...çok çalış seninde aynından ossun alla alla ya hayret bişi hatuna bak katılmış gülmekten ..ben zayıfım bikerem kilo almak isteyenlar acan seçti beni git bak ne yiyip içiyolar nasıl tombişleşmişlerdeyi tımammmıı şikerim ...bi dahandada bölee şiiler yapma olurmu canım öpüyorum seni tombiş yanaklarından ...

domination selam şekerim ...bak gördünmü meslektaşımız deyi bagrımıza basytklarımız neler yapıyolar bi fotograf koyduk diye ...nasııı dalga geçmiş cadoloz ..halbuki o benim girçek resmim...

domination selam şekerim ...bak gördünmü meslektaşımız deyi bagrımıza basytklarımız neler yapıyolar bi fotograf koyduk diye ...nasııı dalga geçmiş cadoloz ..halbuki o benim girçek resmim...

kıs gene millete gene kendi resmim diye .manken resimlerimi koydun..:mymeka:
ah ah nalanım ben seni pek iyi görmüyorum bu günlerde..
ilaçlarını aksatmıyosun demi..
:jeyyar:

kıs gene millete gene kendi resmim diye .manken resimlerimi koydun..:mymeka:
ah ah nalanım ben seni pek iyi görmüyorum bu günlerde..
ilaçlarını aksatmıyosun demi..
:jeyyar:

yok anacım az önce attım bidene ama kontrol vaktim geldi sanırım piskolocim çöktü bu köyde..

yok anacım az önce attım bidene ama kontrol vaktim geldi sanırım piskolocim çöktü bu köyde..

sen köyü bahene etmes kıs..sen azcık tırlaksındelikafadulden zati köy bahane üstüne kilo şahane oldu..kaydirigubbakcemile3

sen köyü bahene etmes kıs..sen azcık tırlaksındelikafadulden zati köy bahane üstüne kilo şahane oldu..kaydirigubbakcemile3

hhe kilolarım şahane sende inanmıyon dimi o resmin benim olduguma ...bi yalan attım ben bilem kandım kıss..

bizim evden kaçan bir kızımız vardı burdamı acep
zayıflıycam güzelleşicem diye buraya düşmüş galiba
zemuuuuuuuuuuuus burdamısın ses ver bitanem
gel yolun başındayken seni kurtariyim

bizim evden kaçan bir kızımız vardı burdamı acep
zayıflıycam güzelleşicem diye buraya düşmüş galiba
zemuuuuuuuuuuuus burdamısın ses ver bitanem
gel yolun başındayken seni kurtariyim

yoh apla dönmem gayri oraya
zayıflayıp artist olacam
gecelere akıcamm
artık çok geç geriye dönemem
ben diyetle kirlendim artık..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…