er-ca o zanman yanına süt iç olur mu? sadece ekmekle olmaz çünkü :) ama şeker kullanma, amacımız insülin değerlerini yerine oturtmak.
salça iyi fikirdir her zaman ma geceleri sökmüyor.novalgin damlayı dene. tadı acı. emzirmeden hemen önce memeye damlat o görmez tarafından. benimkine de deniycem.büyük kızımı da ten rengiflasterle memeleri flasterleyerek ayırmıştım memeden.
salça iyi fikirdir her zaman ma geceleri sökmüyor.novalgin damlayı dene. tadı acı. emzirmeden hemen önce memeye damlat o görmez tarafından. benimkine de deniycem.büyük kızımı da ten rengiflasterle memeleri flasterleyerek ayırmıştım memeden.
kızlar bu mesajımı sakın yabana atmayın... son derece ciddiyim
FISTIK EZMESİ NUTELLA DEĞİL!
Yer fıstığından yapılıyor ve inanılmaz tok tutuyor, çok ama çok faydalı ben çok araştırdım...... Kahvaltıda maksimum 30 gram bundan tüketin, yemin ediyorum abur cubur alışkanlığınız SONA ERECEK ve gün içinde abuk subuk şeyler yemek istemeyeceksiniz, daha istikrarlı olacaksınız diyetinizde.
Bu bir abur cubur değil! Türkiye'de şeker konmuşu satılıyor ama şekersizleri de var artık, calve üretmiş! Ben yine de şekerlisinden yiyorum yüzde 90 kadar yer fıstığı ihtiva ediyor. Yer fıstığının kan şekerini düzenlediği ve kötü kolesterolü düşürdüğü kanıtlanmış, inanmayan google'da peanut butter weight loss diye aratabilir ama ingilizceniz varsa....
Yerfıstığı vücuda enerji ve kuvvet verir. Kasların ve kemiklerin güçlenmesini sağlar. Cinsel gücü arttırır. Zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderir. Öğrenmeyi kolaylaştırır. Kalp sağlığına iyi gelir. Kandaki kolesterol oranını düşürerek kalp ve damar hastalıkları riskini azaltır. Başta Meme, prostat ve kalın bağırsak kanseri olmak üzere kansere karşı koruyucudur. Bağışıklık sistemini destekler. Kandaki şeker oranını ayarladığı için şeker hastalarına faydalıdır. Yerfıstığı yağı kabızlığa iyi gelir. Gastrit, Mide yanması ve ekşimesi şikâyetlerini azaltır.
deneyin asla pişman olmayacaksınız.
ben onu da bir ara çok severdim. BİM de çok satılan bir ürün.. yarın gidip alayım. deniyeyim bakalım.
inşallah bende ise yarar. deli çikolata yiyorum. bayramlarda gittiğim evlerden bile 4 tane alıp alıp yiyorum
tatlı delisiyim. inşallah beni frenlerse herkesi frenler... :97:
kızlar şu düşünce güü kısmına bayıldım gerçekten denenebilir
fıstık ezmesine gelince yerfıstığında çok yağ var diye biliyorum ben
çünkü normal olarak tüketiğinde bile yağlı ciltlerde sivilce yapar, incelmek
isterken bide sivilcelerle uğraşmayalım ?!? :26:
hala şu kilo yapar bu yapmaza takılıp kalıyorsunuz.aklınızdan silin bunu.dediğim sistemle zayıflamak isterseniz eğer en başta bunu yapmalısınız...bir de tabiki ana kurallara bağılı kalın bu sistemin ama içsesinizi sakın ihmal etmeyin.
butun yazıları okudum ıc bırınızden bı farkım yok bnımde
şimdı cıkmam lazım yarın gelıp uzun uzun yazıcam.
evet ya 1 çay kaşığı fıstık ezmesinin zararı olmaz aksine yararı olur. korkmadan yeyin ya. tabi kaşık kaşık değil.
güzel bi pratik örneği bu işte.ben bu durumda ne yapıyorum:1gerçekten bunu istiyor muyum yoksa maymunluğum mu tuttu?diye soruyorum.anında taarruza geçmiyorum fıstık esmesine bakıyorum ve içimi dinliyorum.içimdeki ses buna ihtiyacın yok diyebilir ya da ne bakıyon saldır da diyebilir?kalorisini kilosunu o an hiç düşünmüyorum.soru basit:istiyor muyum.eğer içimdeki ses evet derse bir bardak su içiyorum ve tekrar kavanoza bakıyorum hala istiyor muyum?evet derse içimdeki ses o vakit bi kaşık alıyorum ve dil ile damak arasında tam tadını alarak yiyorum ve harika diyorum hala istiyor muyum?evet ise yine bi kaşık alıyo ve yine oldukça ağır yiyorum.her bi kaşıkta bunu kendinize sorun.en fazla 3.kaşıkta ben artık kendimi biliyorum içimdeki ses bu kadarı yeter sana diyor.ve bunun hesabını daha sonra hiç yapmıyorum kahretsin niye yedin daha az yeseydin de demiyorum.o an artık tarih olmuştur.yapacağınız şey bu.bu kadar basit.
evet evet süper. kilo almaktan korktuğumuzdan değil de gerçekten istemediğimiz için yemicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?