aynen öyle.ben bu yöntemle 10kg verdim ve hiç bişeyimi de kısıtlamadım.üstelik de kalıcı!tabiki dikkat etmediğim iç sesimi unutup saldırdığım zamanlar oldu(regl terörü)o zaman anlıyodum yine hafif kilolandığımı (göbeğimin etrafındaki can simidi gibi duran fazlalıklar).o zaman ne yapıyordum?kendi kendime telkin:ahhhhhhh bu kadarcık şeyi mi veremicam?gider o kendiliğinden nolcak yani! asla paniklemeyin böyle dönemlerde,relaks olun tartıya SAKIN çıkmayın,aldığınız giyisi parçasını giyin göreceksiniz düşündüğünüzden az almış olacaksınız.
zayıflamanın en güzel ve garanti yolu dert sahibi olmak.
benim direk çenem ve midem kilitlenir hiçbir şey yiyip içemem stres altındayken. aklıma yemek, abur cubur hiçbişey gelmez
doğru yoldasın esther:87:...ama yinede aç kalmamaya çalış ,panikletme vücudunu.hiç bişey bulamazsan su iç.madem zayıfladığının hissine kapılmaya başladın,kendini aynada incelemeyi unutma.bunu yapamayacak kadar yorgunsan çoraplarını çıkar ayaklarını ve bileklerini incele kemiklerin ne kadar ortaya çıktığının yorumunu yap kafanda.ya da ellerine bak yüzüğün artık parmağında daha az iz yaptığını düşün.10 aralık 2010
cuma
bugün resmen aç kaldım. daha doğrusu yemek yemeye pek vakit bulamadım. sabah az buçuk yarım yamalak kahvaltı yaptım.
okulda nöbetçiydim. tenefüslerde yemek yiyemedim.
akşam gelince minik bir tabağa 8 tane filan minik köfte koydum. yanına da makarna. salata ve yoğurtla yedim. yavaş yavaş yediğim için acayip doydum.
şimdi elma filan yerim heralde. çok da yorgunum. uykum da geldi
bugün tartılmadım. tartılmayı da düşünmüyorum. zayıfladığımı biliyorum. kendimi güzel buluyorum. bu bana yeter
doğru yoldasın esther:87:...ama yinede aç kalmamaya çalış ,panikletme vücudunu.hiç bişey bulamazsan su iç.madem zayıfladığının hissine kapılmaya başladın,kendini aynada incelemeyi unutma.bunu yapamayacak kadar yorgunsan çoraplarını çıkar ayaklarını ve bileklerini incele kemiklerin ne kadar ortaya çıktığının yorumunu yap kafanda.ya da ellerine bak yüzüğün artık parmağında daha az iz yaptığını düşün.
tebrikler esther11 aralık 2010
cumartesi
sabah 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. azıcık sucuklu yumurta ydim.
akşama doğru çayla 1 dilim kek yedim
akşam kavurmalı pilav yedim. yanında yoğurt ve salata. ama bu kez midem bulanıncaya kadardeğil, doyuncaya kadar yedim.
ayrıca bugün inanılmaz bişey yaşadım. 1 hafta önce 81,5kiloydum.
bugün tartıya çıktım. aslında 40 gün tartılmayacaktım ama merakıma engel olamadım. ama tartıyı evden göndericem hemen.
bi baktım78 kiloyum. hem de tok karnına akşam yemeğindn önce tartılmıştım. üstelik adet oldum perşembe günü. valla benim kafam karıştı. bidaha asla tartılmıcam.
tebrikler esthersenin adına çok sevindim.umarım devamı gelir.biliyorum değişimi farkettikçe insan dayanamayıp tartıya çıkıyo.ama şu an ne yazık ki kilonu biliyosun.ööle ve ya bööle hep 78 kiloyum diye düşüneceksin.bu sistemin başarısının devamını gelsin istiyorsan derhal aklından 78 kiloyu sil.olmak istediğin kiloya odaklan,o kadar olduğunu düşün zor da olsa hakikatten tartıya çıkma 38 bedenlik seçtiğin kıyafeti dene, üstüne olmaya başladıkça aldığın haz ve içine dolan mutluluk tartıda çıkan eksi rakamlardan daha büyük olacak emin ol.
Meraba ester
ilk günden beri takip ediyorum yazılarını sanki beni anlatıyorsun...
Bende eğitim camiasından sayılırım. Düşüncelerimiz bile aynı kilo konusunda,
bende 78 le başladım 66 hedefim bakalım hayırlısı...
Ben beyaz ekmek ve beyaz princin çok kilo yaptığı kanaatine vardım. Birde benim kilomun en önemli sebebi akşam çayındaki tatlılar bir türlü engel olamıyorum siz bir çare bulursanız bana söyleyin olur mu
şimdilik iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?