• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet yapamam, spora vaktim yok, aburcubur yemeden duramam diyenler buraya.

kızlar şu düşünce güü kısmına bayıldım gerçekten denenebilir :66:
fıstık ezmesine gelince yerfıstığında çok yağ var diye biliyorum ben :37:
çünkü normal olarak tüketiğinde bile yağlı ciltlerde sivilce yapar, incelmek
isterken bide sivilcelerle uğraşmayalım ?!? :26:

canım evet yağ var, en çok yağ içeriyor zaten.
ama yağdan yağa fark var, ben çok kitap okudum. kuruyemişin yağları çok faydalıdır ve kilo vermene yardımcı olur.
yağ yemeden yağ yakamazsın bunu unutma.
tekli doymamış yağlar sağlığa çok faydalıdır, şu an amerikalılar bunu kullanıyor zayıflamak için :)
insülin değerlerin dengeye oturacak ve seni saçma sapan yemekten uzak tutacak ve sen de "irade"li olabileceksin, bu kadar basit :)

er-ca o zanman yanına süt iç olur mu? sadece ekmekle olmaz çünkü :) ama şeker kullanma, amacımız insülin değerlerini yerine oturtmak.

hala şu kilo yapar bu yapmaza takılıp kalıyorsunuz.aklınızdan silin bunu.dediğim sistemle zayıflamak isterseniz eğer en başta bunu yapmalısınız...bir de tabiki ana kurallara bağılı kalın bu sistemin ama içsesinizi sakın ihmal etmeyin.

er-ca o zanman yanına süt iç olur mu? sadece ekmekle olmaz çünkü :) ama şeker kullanma, amacımız insülin değerlerini yerine oturtmak.

evet canım zaten sütü de çok severim öyle yaparım.
bugün çıkamadım. ama yarın çıkıp alırım... :71:

salça iyi fikirdir her zaman ma geceleri sökmüyor.novalgin damlayı dene. tadı acı. emzirmeden hemen önce memeye damlat o görmez tarafından. benimkine de deniycem.büyük kızımı da ten rengiflasterle memeleri flasterleyerek ayırmıştım memeden.

bu damlalarfilan dokunmasın kuzuma? ama bakalım bi yol bulmamız lazım. sen dene bakiim. işe yararsa bana da söle şekerim

salça iyi fikirdir her zaman ma geceleri sökmüyor.novalgin damlayı dene. tadı acı. emzirmeden hemen önce memeye damlat o görmez tarafından. benimkine de deniycem.büyük kızımı da ten rengiflasterle memeleri flasterleyerek ayırmıştım memeden.

ay novalginin zararı olmasın.

flaster de mantıklı.

Son düzenleme:
kızlar bu mesajımı sakın yabana atmayın... son derece ciddiyim
FISTIK EZMESİ NUTELLA DEĞİL!
Yer fıstığından yapılıyor ve inanılmaz tok tutuyor, çok ama çok faydalı ben çok araştırdım...... Kahvaltıda maksimum 30 gram bundan tüketin, yemin ediyorum abur cubur alışkanlığınız SONA ERECEK ve gün içinde abuk subuk şeyler yemek istemeyeceksiniz, daha istikrarlı olacaksınız diyetinizde.
Bu bir abur cubur değil! Türkiye'de şeker konmuşu satılıyor ama şekersizleri de var artık, calve üretmiş! Ben yine de şekerlisinden yiyorum yüzde 90 kadar yer fıstığı ihtiva ediyor. Yer fıstığının kan şekerini düzenlediği ve kötü kolesterolü düşürdüğü kanıtlanmış, inanmayan google'da peanut butter weight loss diye aratabilir ama ingilizceniz varsa....

Yerfıstığı vücuda enerji ve kuvvet verir. Kasların ve kemiklerin güçlenmesini sağlar. Cinsel gücü arttırır. Zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderir. Öğrenmeyi kolaylaştırır. Kalp sağlığına iyi gelir. Kandaki kolesterol oranını düşürerek kalp ve damar hastalıkları riskini azaltır. Başta Meme, prostat ve kalın bağırsak kanseri olmak üzere kansere karşı koruyucudur. Bağışıklık sistemini destekler. Kandaki şeker oranını ayarladığı için şeker hastalarına faydalıdır. Yerfıstığı yağı kabızlığa iyi gelir. Gastrit, Mide yanması ve ekşimesi şikâyetlerini azaltır.

deneyin asla pişman olmayacaksınız.

ay süpermiş ya. çok teşekkürler canım bunu paylaştığın için. ben pek sevmem fıstık ezmesini ama dediğin gibiyse denemek lazım.

ben onu da bir ara çok severdim. BİM de çok satılan bir ürün.. yarın gidip alayım. deniyeyim bakalım.

inşallah bende ise yarar. deli çikolata yiyorum. bayramlarda gittiğim evlerden bile 4 tane alıp alıp yiyorum :D :52:

tatlı delisiyim. inşallah beni frenlerse herkesi frenler... :97:

:1: ay çok hoşsun ya. bayram şekerlerini de yiyosun. ben de bayılırım.

kızlar şu düşünce güü kısmına bayıldım gerçekten denenebilir :66:
fıstık ezmesine gelince yerfıstığında çok yağ var diye biliyorum ben :37:
çünkü normal olarak tüketiğinde bile yağlı ciltlerde sivilce yapar, incelmek
isterken bide sivilcelerle uğraşmayalım ?!? :26:

evet kokoo bu düşünce gücüolayı benim tatlı krizlerimi geçirdi. en çok düşündüğüm şey şu. ben bu cipsi gerçekten yemek istiyormuyum yoksa pisboğazlık mı yapıyorum. aslında pek çok şeyi kendimipisboğazlığa şartlandırdığım için yediğimi farkettim. beynime şunu yerleştirmişim. ben pisboğaz, obur biriyim, çatlayana kadar yerim, kim ne ikram ederse yerim. bunları farkedince kendime geldim.

hala şu kilo yapar bu yapmaza takılıp kalıyorsunuz.aklınızdan silin bunu.dediğim sistemle zayıflamak isterseniz eğer en başta bunu yapmalısınız...bir de tabiki ana kurallara bağılı kalın bu sistemin ama içsesinizi sakın ihmal etmeyin.

evet ya 1 çay kaşığı fıstık ezmesinin zararı olmaz aksine yararı olur. korkmadan yeyin ya. tabi kaşık kaşık değil.

8 aralık 2010
çarşamba

bugün sabah kahvaltı için çok vaktim olmadı peynir zeytin domtes yedim

okulda bir elma yedim

iki tenefüs sonra sandviç yedim

aakşam eve gelince 1 kase sütlü nesfit yedim

yemekte köfteli patates yedim yoğurt yedim ve 2 kaşık pilav

biraz önce de havuç, mandalina salatalık yedim

bugün kendimi süper hissettim. çok güzeldim :) bunu başkaları da söyledi çok mutlu oldum.

bugünü olumlu kapatıyor, kendimi öpüyorum.

8 aralık 2010
çarşamba

bugün sabah kahvaltı için çok vaktim olmadı peynir zeytin domtes yedim

okulda bir elma yedim

iki tenefüs sonra sandviç yedim

aakşam eve gelince 1 kase sütlü nesfit yedim

yemekte köfteli patates yedim yoğurt yedim ve 2 kaşık pilav

biraz önce de havuç, mandalina salatalık yedim

bugün kendimi süper hissettim. çok güzeldim :) bunu başkaları da söyledi çok mutlu oldum.

bugünü olumlu kapatıyor, kendimi öpüyorum.

butun yazıları okudum ıc bırınızden bı farkım yok bnımde :52:

şimdı cıkmam lazım yarın gelıp uzun uzun yazıcam.

bugün otobüste bikız gördüm. artık yaşı kaçtı bilmiyorum ama uzun boylu, zayıf, yüzü harikaydı. dar kot giymiş. üstüne çizme çekmiş. tam benim olmak istediğim tipti. nasıl özenerek baktım kıza. ben de öyle olucam. afet afet :21:

evet ya 1 çay kaşığı fıstık ezmesinin zararı olmaz aksine yararı olur. korkmadan yeyin ya. tabi kaşık kaşık değil.

güzel bi pratik örneği bu işte.ben bu durumda ne yapıyorum:1gerçekten bunu istiyor muyum yoksa maymunluğum mu tuttu?diye soruyorum.anında taarruza geçmiyorum fıstık esmesine bakıyorum ve içimi dinliyorum.içimdeki ses buna ihtiyacın yok diyebilir ya da ne bakıyon saldır da diyebilir?kalorisini kilosunu o an hiç düşünmüyorum.soru basit:istiyor muyum.eğer içimdeki ses evet derse bir bardak su içiyorum ve tekrar kavanoza bakıyorum hala istiyor muyum?evet derse içimdeki ses o vakit bi kaşık alıyorum ve dil ile damak arasında tam tadını alarak yiyorum ve harika diyorum hala istiyor muyum?evet ise yine bi kaşık alıyo ve yine oldukça ağır yiyorum.her bi kaşıkta bunu kendinize sorun.en fazla 3.kaşıkta ben artık kendimi biliyorum içimdeki ses bu kadarı yeter sana diyor.ve bunun hesabını daha sonra hiç yapmıyorum kahretsin niye yedin daha az yeseydin de demiyorum.o an artık tarih olmuştur.yapacağınız şey bu.bu kadar basit.

güzel bi pratik örneği bu işte.ben bu durumda ne yapıyorum:1gerçekten bunu istiyor muyum yoksa maymunluğum mu tuttu?diye soruyorum.anında taarruza geçmiyorum fıstık esmesine bakıyorum ve içimi dinliyorum.içimdeki ses buna ihtiyacın yok diyebilir ya da ne bakıyon saldır da diyebilir?kalorisini kilosunu o an hiç düşünmüyorum.soru basit:istiyor muyum.eğer içimdeki ses evet derse bir bardak su içiyorum ve tekrar kavanoza bakıyorum hala istiyor muyum?evet derse içimdeki ses o vakit bi kaşık alıyorum ve dil ile damak arasında tam tadını alarak yiyorum ve harika diyorum hala istiyor muyum?evet ise yine bi kaşık alıyo ve yine oldukça ağır yiyorum.her bi kaşıkta bunu kendinize sorun.en fazla 3.kaşıkta ben artık kendimi biliyorum içimdeki ses bu kadarı yeter sana diyor.ve bunun hesabını daha sonra hiç yapmıyorum kahretsin niye yedin daha az yeseydin de demiyorum.o an artık tarih olmuştur.yapacağınız şey bu.bu kadar basit.

:34: evet evet süper. kilo almaktan korktuğumuzdan değil de gerçekten istemediğimiz için yemicez

:34: evet evet süper. kilo almaktan korktuğumuzdan değil de gerçekten istemediğimiz için yemicez

aynen öyle.ben bu yöntemle 10kg verdim ve hiç bişeyimi de kısıtlamadım.üstelik de kalıcı!tabiki dikkat etmediğim iç sesimi unutup saldırdığım zamanlar oldu(regl terörü:1:)o zaman anlıyodum yine hafif kilolandığımı (göbeğimin etrafındaki can simidi gibi duran fazlalıklar).o zaman ne yapıyordum?kendi kendime telkin:ahhhhhhh bu kadarcık şeyi mi veremicam?gider o kendiliğinden nolcak yani! asla paniklemeyin böyle dönemlerde,relaks olun tartıya SAKIN çıkmayın,aldığınız giyisi parçasını giyin göreceksiniz düşündüğünüzden az almış olacaksınız.

Back