diyet yapamam, spora vaktim yok, aburcubur yemeden duramam diyenler buraya.

bi de bu insan çok yemiyorsa niye kelepçe takmak istediki doktor?

evet canım..
ayyy tüh ya. başka bir sağlık sorunu mu vardı ki bukadar kilo aldı?

sağlık sorunu yok ama yanlışı vardı..
arkadasım kıbrısta okurken her aldığı 10 - 15 kilo için amerikadan hızlı zayıflama hapı kullandı formuna kavuştu.. bir daha da sonu gelmedi..
4 yılda önüne kimse geçemedi..

yağla ilgili birşeyi alıcakmış o tatktığı şey.. o yüzdemiş.. o kadar garantiler verilmişti ki.. ama ameliyattan değil emboliden kaybettik.. sonuçta elbette ameliyata bağlı bişiy

nutella çooooooooook tehlikeli. benim şimdi kilo vermeye uraşmamın en büyük nedenidir nutella. gece kalkıp kaşıklardım.içimi bayardı başka birşey yerdim sonra bir daha nutella. ben evlendiimde senin kilondaydım şimdi yetmişsekiz. büyük ihtimalle benden küçüksün.o nedenle bir abla tavsiyesi. gözünü seveyim uzak dur nutella ve muadillerinden.

yağla ilgili birşeyi alıcakmış o tatktığı şey.. o yüzdemiş.. o kadar garantiler verilmişti ki.. ama ameliyattan değil emboliden kaybettik.. sonuçta elbette ameliyata bağlı bişiy

ay en korktuğum şeylerden biridir ameliyattan ya da doktor ihmalinden dolayı kötü şeylerin olması. neyse üzülme sen canım.Allah rahmet eylesin

:84:

stokda 2 ekonamik boy kavonozum daha vardı... :78: ama yemememye çalışayım...

benim tatlıdan tiksinmem gerek..:44:

kızlar sabah işe gidicem, ayaklarım da gidiim de ısıtiim. sohbetiniz çok güzeldi. iyi geceler. yine beklerim.

ben gündüz pek emzirmiyorum ama gece olmazsa olmuyor. geçen aşam salça sürdüm. meme ee pisolmuş dedim emmedi. ama gece uyanıpisteyince meme pis, uf olmuş dedim yutmadı.

salça iyi fikirdir her zaman ma geceleri sökmüyor.novalgin damlayı dene. tadı acı. emzirmeden hemen önce memeye damlat o görmez tarafından. benimkine de deniycem.büyük kızımı da ten rengiflasterle memeleri flasterleyerek ayırmıştım memeden.

:84:

stokda 2 ekonamik boy kavonozum daha vardı... :78: ama yemememye çalışayım...

benim tatlıdan tiksinmem gerek..:44:
o pek mümkün gibi görünmüyor kendimden biliyorum.ama bir tavsiye daha bilgisaarda bu kadar vakit geçiriyorsan eer yanına küçük bir kaktüs koy.radyasyonu azaltırmış. bebişi düşün.

ben de kaçıyorum. birazdan kalkar ufaklık emmeye. görüşürüz.iyigeceler.ve de nutellasız.

o pek mümkün gibi görünmüyor kendimden biliyorum.ama bir tavsiye daha bilgisaarda bu kadar vakit geçiriyorsan eer yanına küçük bir kaktüs koy.radyasyonu azaltırmış. bebişi düşün.

pc günde 10 saatim geçiyor. eşim işten 4te 5 te geliyo onu bekliyorum pc de vakit geçiriyorum..
e yanında da aburcubur...
bir de radyasyon :26: ben bir kaç kaktüs alayım evet...

sağlıklı yaşama adım atmalıyım .. çok kötü oluyor böyle :...

kızlar benden size gerçek bir tavsiye.
3 tane ince dilim tam buğday ekmeğine 1er dolu çay kaşığı fıstık ezmesi sürün, 1 tane de muz yiyin. bunu kahvaltı olarak yapınca, birkaç gün sonra ne kadar çabuk doyduğunuza inanamayacaksınız. kahvaltı yaklaşık 400 kalori ama, ama:
fıstık ezmesi kan şekerini dengede tutuyor, fazla insulin salgılamanıza engel oluyor. tekli doymamış yağ içerdiği için kolesterole trigliseride çok faydalı

deneyin göreceksiniz faydasını.

BUNU YAPTIĞIMDAN BERİ CANIM HİÇ TATLI VE ABUR CUBUR TARZI ŞEYLER İSTEMİYOR!

Son düzenleme:
kızlar sabah işe gidicem, ayaklarım da gidiim de ısıtiim. sohbetiniz çok güzeldi. iyi geceler. yine beklerim.
gelirim ben yine

kendinize iyi bakın iyi geceler tatlı rüyalar...

ben de kaçıyorum. birazdan kalkar ufaklık emmeye. görüşürüz.iyigeceler.ve de nutellasız.

iyi geceler Allah rahatlık versin..

hepimize TATLIYA HAYIR deme gücü versin

sizin bebişleri öpün benim yerime.. :)

kızlar bu mesajımı sakın yabana atmayın... son derece ciddiyim
FISTIK EZMESİ NUTELLA DEĞİL!
Yer fıstığından yapılıyor ve inanılmaz tok tutuyor, çok ama çok faydalı ben çok araştırdım...... Kahvaltıda maksimum 30 gram bundan tüketin, yemin ediyorum abur cubur alışkanlığınız SONA ERECEK ve gün içinde abuk subuk şeyler yemek istemeyeceksiniz, daha istikrarlı olacaksınız diyetinizde.
Bu bir abur cubur değil! Türkiye'de şeker konmuşu satılıyor ama şekersizleri de var artık, calve üretmiş! Ben yine de şekerlisinden yiyorum yüzde 90 kadar yer fıstığı ihtiva ediyor. Yer fıstığının kan şekerini düzenlediği ve kötü kolesterolü düşürdüğü kanıtlanmış, inanmayan google'da peanut butter weight loss diye aratabilir ama ingilizceniz varsa....

Yerfıstığı vücuda enerji ve kuvvet verir. Kasların ve kemiklerin güçlenmesini sağlar. Cinsel gücü arttırır. Zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderir. Öğrenmeyi kolaylaştırır. Kalp sağlığına iyi gelir. Kandaki kolesterol oranını düşürerek kalp ve damar hastalıkları riskini azaltır. Başta Meme, prostat ve kalın bağırsak kanseri olmak üzere kansere karşı koruyucudur. Bağışıklık sistemini destekler. Kandaki şeker oranını ayarladığı için şeker hastalarına faydalıdır. Yerfıstığı yağı kabızlığa iyi gelir. Gastrit, Mide yanması ve ekşimesi şikâyetlerini azaltır.

deneyin asla pişman olmayacaksınız.

Son düzenleme:
ben onu da bir ara çok severdim. BİM de çok satılan bir ürün.. yarın gidip alayım. deniyeyim bakalım.

inşallah bende ise yarar. deli çikolata yiyorum. bayramlarda gittiğim evlerden bile 4 tane alıp alıp yiyorum

tatlı delisiyim. inşallah beni frenlerse herkesi frenler... :97:

Fındık ezmesi değil fıstık ezmesi ha yanlış olmasın :) Ama sakın beyaz ekmekle yeme. Tam buğdaydan yapılmış olsun. Ya da çavdar da olabilir. Muzunu da unutma, bu kahvaltıyı bir süre yap ve çok şaşıracaksın.

Son düzenleme:
kızlar şu düşünce güü kısmına bayıldım gerçekten denenebilir
fıstık ezmesine gelince yerfıstığında çok yağ var diye biliyorum ben
çünkü normal olarak tüketiğinde bile yağlı ciltlerde sivilce yapar, incelmek
isterken bide sivilcelerle uğraşmayalım ?!? :26:

tamam fıstık ezmesi :) biliyorum zaten unutmam :)

unonun alıyordum tam buğday ekmeği onu da alırım.. ama muzu pek sevmem. sadece yerli muz severim o da şimdi yok..

birde tarçın tatlı isteğini bastırıyor diyorlar ya.. eşim şeker hastası dr. ona tavsiyede bulunmuştu. ama bende işe yaramıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…