evet canım..allah rahmet eylesin.mutlaka organik bir nedeni vardır bu kadar kilo almasının.doruher zaman yediklerimizle alakalı deildir kilo. ama aldıımız kiloyu diyet yaparak verebiliyorsak o zaman bir bozukluk olmama şansı yüzde doksan dokuz bence. haaa,veremiyor ama diyete ramen sürekli alıyorsak
o zaman bir sorunun sinyali olabilir.
ayyy tüh ya. başka bir sağlık sorunu mu vardı ki bukadar kilo aldı?
bi de bu insan çok yemiyorsa niye kelepçe takmak istediki doktor?
bi de bu insan çok yemiyorsa niye kelepçe takmak istediki doktor?
yağla ilgili birşeyi alıcakmış o tatktığı şey.. o yüzdemiş.. o kadar garantiler verilmişti ki.. ama ameliyattan değil emboliden kaybettik.. sonuçta elbette ameliyata bağlı bişiy
nutella çooooooooook tehlikeli. benim şimdi kilo vermeye uraşmamın en büyük nedenidir nutella. gece kalkıp kaşıklardım.içimi bayardı başka birşey yerdim sonra bir daha nutella. ben evlendiimde senin kilondaydım şimdi yetmişsekiz. büyük ihtimalle benden küçüksün.o nedenle bir abla tavsiyesi. gözünü seveyim uzak dur nutella ve muadillerinden.
ben gündüz pek emzirmiyorum ama gece olmazsa olmuyor. geçen aşam salça sürdüm. meme ee pisolmuş dedim emmedi. ama gece uyanıpisteyince meme pis, uf olmuş dedim yutmadı.
o pek mümkün gibi görünmüyor:84:
stokda 2 ekonamik boy kavonozum daha vardı... :78: ama yemememye çalışayım...
benim tatlıdan tiksinmem gerek..:44:
kızlar sabah işe gidicem, ayaklarım da gidiim de ısıtiim. sohbetiniz çok güzeldi. iyi geceler. yine beklerim.
o pek mümkün gibi görünmüyorkendimden biliyorum.ama bir tavsiye daha bilgisaarda bu kadar vakit geçiriyorsan eer yanına küçük bir kaktüs koy.radyasyonu azaltırmış. bebişi düşün.
gelirim ben yinekızlar sabah işe gidicem, ayaklarım da gidiim de ısıtiim. sohbetiniz çok güzeldi. iyi geceler. yine beklerim.
ben de kaçıyorum. birazdan kalkar ufaklık emmeye. görüşürüz.iyigeceler.ve de nutellasız.
kızlar benden size gerçek bir tavsiye.
3 tane ince dilim tam buğday ekmeğine 1er dolu çay kaşığı fıstık ezmesi sürün, 1 tane de muz yiyin. bunu kahvaltı olarak yapınca, birkaç gün sonra ne kadar çabuk doyduğunuza inanamayacaksınız. kahvaltı yaklaşık 400 kalori ama, ama:
fıstık ezmesi kan şekerini dengede tutuyor, fazla insulin salgılamanıza engel oluyor. tekli doymamış yağ içerdiği için kolesterole trigliseride çok faydalı
deneyin göreceksiniz faydasını.
BUNU YAPTIĞIMDAN BERİ CANIM HİÇ TATLI VE ABUR CUBUR TARZI ŞEYLER İSTEMİYOR!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?