- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
canlarım günaydınnnnnnnnnngünaydınnn bacılaarrcalistacımm valla bende bozuyorum ufak tefek napıyım dayanamıyorum
canlarım günaydınnnnnnnnnnbugün tartınma günüü ben şimdi tartıldım ve 76 hala aynı ay delircem
cumadan cumaya ama araada kaçamak yapıyorum canım meraktan :18:canım çok sık tartılma kilo değişimini göremessin ve etkilenirsin hangi aralıkla tartılıyosun
cumadan cumaya ama araada kaçamak yapıyorum canım meraktan :18:
offfff kızlar ben bu adet ağrılarına napabilirimmher ay çekilirmi buu
1 hafta çok erken tatlım en azından 2 cumada bir tartıl aradaki farkı öyle görebilirsin
Civanperçemi yada adaçayı iç canım ikisini bi arada da kullanabilirsin yada zencefil çayı iyi gelicektir bu arada bugun markette petlerin olduğu bölümde özel günler için poşet çay gördüm d...ğ .danın dı sanırım onada bi bak istersen
eveeeeeeeeeet çoooooooookkızlarrrr çok soğukkkkkk
kızlaaaaaaaaaaar girmemeye yeminlimsinz yaaaa !
ayy börek diyorrr ben sana yediklerimi anlatsam ağlarsın demekkben her akşam bakıyorum kimse olmuyorkızlar ya bu akşam dayanamadım azcık börek yedim off çok pişmanımmmm ama hiç tahıl karbonhidrat yemiyorum birden gözüm döndü valla vücudun ihtiyacı vardır değilmiiiiiiiiii
evett herkes dayağı hakediyoor bendeaaaaaaaaaaaaa dövücem vallaaaa hepiniziii
yaa özletti herkes kendiniiiiiiiiiii -.- dün gece 2de tartındım 75 buçukkızlarr ben evde mahsur kaldım yaaa resmen kardan dolayı 2 gündür gidemiyorum işe bende bu arada ingilizce makale vardı onu çeviriyim dedim onla uğraştım tabi arada kaynadı forum 2 gün nasıl geçti farketmedim ya kusuruma bakmayın. offf çok açım şuan ama uyumam gerekyersem kesin yağ olarak katılacak bu vücuda