ovv geç oluyo yahuuu :44:öğlen görüşürz kısmetse..
ahh diyettt pazartesi günü burgere gittim bitiremedim yarım kaldı ama gende yedim yaniigeç yatıncada çok geç kalkıyorumşu sıralar diyetin hiç bi harfini yapmıyorum artık işten sıkılmaya başladım millet ikinci yıllık iznine çıkacak bnmki planlanmadığı için çıkamıyorum. bıktım artık bende çıkmak istiyorum. 1 2 günde lsa o kadar rahat edeceğim ki
ahh diyettt pazartesi günü burgere gittim bitiremedim yarım kaldı ama gende yedim yaniionu yürüyerek erittim -.- aksam bide git sen muhallebi ye dayımın zoruyla hafifti tatlı ama ne biliyim 1 ay süreden sonra ağır geldi
mantı napcak ki o.0 ben arada mantı yiyordum eyvah :26:kendimi toplamam lağğzımm fit olmam lazımmmbişi olmaz bn mantı yedim o ne kiii
görüşürüz tatlımbn çıkıyım artık uykum geldi yarın görüşürüzz
günaydın canlarımmmm mate çayı için iştahınız kapansın
günaydın canlarımmmm mate çayı için iştahınız kapansın
günaydınnn huhuvvv yeni bi yöntemmm deney faresi olduk vallaaa
ayneeeeeeeeeenyahuu noluyoruzzz dağıldık yineee :44::44::44::44::44::44::44:
kızlar ya benim cildim öncelerde çok güzeldiiii(((( siyah nokta çıktı hep çenemde az öncede oynadım ve berbat durumda şuan burnumun üstündede çok var (( ve çenemde 2 3 tane ucu olmaayan sivilceler gibi şişlik var çok rahatsız oluyorum ben napıcam
günaydınnn huhuvvv yeni bi yöntemmm deney faresi olduk vallaaa
tamam canım hemenn =))))calistaa mesaj kutunu temizle mesaj gelmiyor sana
canım aktara git güzel bir kabak lifinden kese al. sonra geç eve evde de bir kapta su kaynat içine papatya da atabilirsin yada viksler varya onlardan da atablirsin yani birşey de atmayabilirsin sana kalmış. bunun amacı gözeneklerini açmak. gözeneklerin açıldıktan sonra yavaşça kesele yüzünü siyah noktaların olduğu yerleri ama çok bastırma masaj gibi yap. sonra da güzelce yüz yıkıma jeli ile yıka. birde nemlendirici maske falan varsa ondan sürebilirsin ki cildin rahatlasın. birde limon suyu gözenekleri kapatıyor yüzünü temizledikten sonra aradabir limon suyu sürüp bekle sonra da ılık suyla yıka. birde gül suyuda iyi geliyormuş. sivilce gibi şişliklere de tavsiyem tretin diye bir krem var benim sivilcelerimi hiçbir krem geçirmezdi ama bu krem ucu olanları 1 günde geçiriyor birde cildi yavaş yavaş soyuyor lekeler varsa gidiyor alttan yeni cilt dokusu geliyor. ben hep onu kullanıyorum sivilceye de lekelere de
canım o şişlikler sivilcemi bilmiyorum ki :44:siyah nokta değil ama ucu flnda yok sadece top gibi şişcanım aktara git güzel bir kabak lifinden kese al. sonra geç eve evde de bir kapta su kaynat içine papatya da atabilirsin yada viksler varya onlardan da atablirsin yani birşey de atmayabilirsin sana kalmış. bunun amacı gözeneklerini açmak. gözeneklerin açıldıktan sonra yavaşça kesele yüzünü siyah noktaların olduğu yerleri ama çok bastırma masaj gibi yap. sonra da güzelce yüz yıkıma jeli ile yıka. birde nemlendirici maske falan varsa ondan sürebilirsin ki cildin rahatlasın. birde limon suyu gözenekleri kapatıyor yüzünü temizledikten sonra aradabir limon suyu sürüp bekle sonra da ılık suyla yıka. birde gül suyuda iyi geliyormuş. sivilce gibi şişliklere de tavsiyem tretin diye bir krem var benim sivilcelerimi hiçbir krem geçirmezdi ama bu krem ucu olanları 1 günde geçiriyor birde cildi yavaş yavaş soyuyor lekeler varsa gidiyor alttan yeni cilt dokusu geliyor. ben hep onu kullanıyorum sivilceye de lekelere de
selam kızlarrr bi türlü fırsat bulup giremedim yahu foruma nasıl gidiyor rejim neler yapıyosunuz:44::44::44: calistacım lunitanın verdiği formulu dene mutlaka iyi gelicektir