Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

ovv geç oluyo yahuuu :44:öğlen görüşürz kısmetse..

geç yatıncada çok geç kalkıyorum şu sıralar diyetin hiç bi harfini yapmıyorum artık işten sıkılmaya başladım millet ikinci yıllık iznine çıkacak bnmki planlanmadığı için çıkamıyorum. bıktım artık bende çıkmak istiyorum. 1 2 günde lsa o kadar rahat edeceğim ki

ahh diyettt pazartesi günü burgere gittim bitiremedim yarım kaldı ama gende yedim yanii onu yürüyerek erittim -.- aksam bide git sen muhallebi ye dayımın zoruyla hafifti tatlı ama ne biliyim 1 ay süreden sonra ağır geldi

kendimi toplamam lağğzımm fit olmam lazımmm bişi olmaz bn mantı yedim o ne kiii

kızlar ya benim cildim öncelerde çok güzeldiiii (((( siyah nokta çıktı hep çenemde az öncede oynadım ve berbat durumda şuan burnumun üstündede çok var (( ve çenemde 2 3 tane ucu olmaayan sivilceler gibi şişlik var çok rahatsız oluyorum ben napıcam

canım aktara git güzel bir kabak lifinden kese al. sonra geç eve evde de bir kapta su kaynat içine papatya da atabilirsin yada viksler varya onlardan da atablirsin yani birşey de atmayabilirsin sana kalmış. bunun amacı gözeneklerini açmak. gözeneklerin açıldıktan sonra yavaşça kesele yüzünü siyah noktaların olduğu yerleri ama çok bastırma masaj gibi yap. sonra da güzelce yüz yıkıma jeli ile yıka. birde nemlendirici maske falan varsa ondan sürebilirsin ki cildin rahatlasın. birde limon suyu gözenekleri kapatıyor yüzünü temizledikten sonra aradabir limon suyu sürüp bekle sonra da ılık suyla yıka. birde gül suyuda iyi geliyormuş. sivilce gibi şişliklere de tavsiyem tretin diye bir krem var benim sivilcelerimi hiçbir krem geçirmezdi ama bu krem ucu olanları 1 günde geçiriyor birde cildi yavaş yavaş soyuyor lekeler varsa gidiyor alttan yeni cilt dokusu geliyor. ben hep onu kullanıyorum sivilceye de lekelere de

günaydınnn huhuvvv yeni bi yöntemmm deney faresi olduk vallaaa

canikom mateyi ben kullanıyorum zaten duyduğum birşey olsa duydum derim ama mate ciddi kapatıyor yani deli gibi açıkıp saldırmıyorsunuz. hintlilerin milli içeceği. siz hiç duba gibi şişman hintli gördünüz mü :):)

calistaa mesaj kutunu temizle mesaj gelmiyor sana
tamam canım hemenn =))))

teşekkür ederim şu adet sancıları geçtikten sonra ilk işim o olucak yataktan kalkamıyorum yahu

canım o şişlikler sivilcemi bilmiyorum ki :44:siyah nokta değil ama ucu flnda yok sadece top gibi şiş

selam kızlarrr bi türlü fırsat bulup giremedim yahu foruma nasıl gidiyor rejim neler yapıyosunuz:44::44::44: calistacım lunitanın verdiği formulu dene mutlaka iyi gelicektir

selam kızlarrr bi türlü fırsat bulup giremedim yahu foruma nasıl gidiyor rejim neler yapıyosunuz:44::44::44: calistacım lunitanın verdiği formulu dene mutlaka iyi gelicektir

evet canım giremiyor kimse pekkk dağıldık genee rejim bu aralar zorluyor beni denicem tatlım çok soğuk hava şuan dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…