yaa özletti herkes kendiniiiiiiiiiii -.- dün gece 2de tartındım 75 buçuk
Merhaba kızlarbende ne yaparsam yapıyım 58 kilodan düşemiyorum çıldıraceğimm
siz böle 58 fln diyince utanıyoruuuuuuuuumcanım birkere kendini şartlama ekmeği daha doğrusu unlu tahıllı gıdaları kes şekeri kes protein ağırlıklı beslen. spor yapmaya çalış yapamıyorsan 1 durak önce in yürü yani kendine göre aktivite bul birşekilde birde vücut bir yerde inat ediyor ama onu kırarsan devamı gelir pes etme :)
canım birkere kendini şartlama ekmeği daha doğrusu unlu tahıllı gıdaları kes şekeri kes protein ağırlıklı beslen. spor yapmaya çalış yapamıyorsan 1 durak önce in yürü yani kendine göre aktivite bul birşekilde birde vücut bir yerde inat ediyor ama onu kırarsan devamı gelir pes etme :)
siz böle 58 fln diyince utanıyoruuuuuuuuum
günaydınnnn kızlaaar izmirde karr vaarrr inanılıcak gibi değill
Bi ara onuda yaptım bayabi proteyin ağırlılı beslendim. 57 ye felan düştüm ama bırakınca hopp gerii.
Üle deme amaBende fit olmak istiyomm
kartopu oyna şekerim birdaha nerden bulacaksın bu fırsatı :)))
canım zaten ben işi çözdüm diyet işi yaşam tarzını değiştirtiyor insana.bir süre yemeyip tekrar yemeye başlarsan geri gelir tabii. ben hayatımdan unu tahılı şekeri çıkarttım. inan çok rahatım vücudum hafifledi ağırlık hissi yok hatta bağırsaklarım bile düzene girmeye başladı :):)
sabahları normal çay yerine kayısı çayı iç canım ..Ah onları bi çıkarta bilsem zatenn
hiç canım istemiyooo :2:kızlarrrrrr nerelerdesinizzzzz hava muhteşemm bahar gibi hadi bugün 1 saat yürüyüş yapalım :):)
aramıza hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinarkadaşlar hepinize merhaba ben de yarın başlıyorum hayırlısıyla inşlh, bundan 2 gün önce lahana çorbası diyeti yaptım 4 kilo kadar verdim 5 günde ama allak bullak oldum anca toparlanıyorum, şimdi verdiğim kiloları almadan sandoloz ve elma sirkesine başlamak istiyorum yarın. benden size tavsiye sakın 5 li çay içmeyin onun yerine sadece yeşil çay çok kötü olaylar okudum duydum karaciğeri çok fazla yorduğundan dönülmez sonuçara sebep oluyormuş kısacası ama yeşil çay zaten yeterli kesinlikle çok faydalı ve yan etkisi yok en azından bana şans dileyin canlarım hepimize kolay gelsin, sağlıklı zayıflamalar öpüyorumsizi:)))