Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

Merhaba kızlar bende ne yaparsam yapıyım 58 kilodan düşemiyorum çıldıraceğimm

Merhaba kızlar bende ne yaparsam yapıyım 58 kilodan düşemiyorum çıldıraceğimm

canım birkere kendini şartlama ekmeği daha doğrusu unlu tahıllı gıdaları kes şekeri kes protein ağırlıklı beslen. spor yapmaya çalış yapamıyorsan 1 durak önce in yürü yani kendine göre aktivite bul birşekilde birde vücut bir yerde inat ediyor ama onu kırarsan devamı gelir pes etme :)

siz böle 58 fln diyince utanıyoruuuuuuuuum

Bi ara onuda yaptım bayabi proteyin ağırlılı beslendim. 57 ye felan düştüm ama bırakınca hopp gerii.

siz böle 58 fln diyince utanıyoruuuuuuuuum

Üle deme ama Bende fit olmak istiyomm

Bi ara onuda yaptım bayabi proteyin ağırlılı beslendim. 57 ye felan düştüm ama bırakınca hopp gerii.

Üle deme ama Bende fit olmak istiyomm

canım zaten ben işi çözdüm diyet işi yaşam tarzını değiştirtiyor insana.bir süre yemeyip tekrar yemeye başlarsan geri gelir tabii. ben hayatımdan unu tahılı şekeri çıkarttım. inan çok rahatım vücudum hafifledi ağırlık hissi yok hatta bağırsaklarım bile düzene girmeye başladı :):)

Ah onları bi çıkarta bilsem zatenn

kızlarrrrrr nerelerdesinizzzzz hava muhteşemm bahar gibi hadi bugün 1 saat yürüyüş yapalım :):)

bugün gene diyeti akşam yemeğinde kaçırdııııım dışarda yedik diye =( bana dışarı çıkmak yaramıyor otur evinde ne diye çıkıyorsun

arkadaşlar hepinize merhaba ben de yarın başlıyorum hayırlısıyla inşlh, bundan 2 gün önce lahana çorbası diyeti yaptım 4 kilo kadar verdim 5 günde ama allak bullak oldum anca toparlanıyorum, şimdi verdiğim kiloları almadan sandoloz ve elma sirkesine başlamak istiyorum yarın. benden size tavsiye sakın 5 li çay içmeyin onun yerine sadece yeşil çay çok kötü olaylar okudum duydum karaciğeri çok fazla yorduğundan dönülmez sonuçara sebep oluyormuş kısacası ama yeşil çay zaten yeterli kesinlikle çok faydalı ve yan etkisi yok en azından bana şans dileyin canlarım hepimize kolay gelsin, sağlıklı zayıflamalar öpüyorumsizi:)))

aramıza hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin ayy git gide çoğalıyoruz ne güzelll canım sen kaç kilosun ve nekadar olmak istiyorsun ?

günaydın canlarım ben geldim ama gece 4 te uyandım bidaha da uyuyamadım çok uykum varr.. bu arada lahana çorbası ve türevleri için tiroidi olanlar dikkat diyorum daha çok kilo almayın sağlığınız bozulmasın hemde. herşeyden yiyin ama şekerden ve beyaz undan uzak durun protein ağırlıklı beslenin zaten zamanla kilo vereceksiniz. ben diyet yapmıyorum sadece şekerli ve karbonhidratlı yemiyorum. buna rağmen kilo vermeye devam ediyorum :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…