hoş bulduk canlarım . ben 80 kilodan 75 kiloya düştüm şimdi yavaş yavaş vermeye çalışıyorum aslında 65 olsam yeter bana 36 beden giyiyorum 65 kiloda aslında boyumda o kadar uzun sayılmaz 1 65 bende diyet yapmıyorum artık . çünkü ömür boyu diyet yapmıyacaz sonuçta sonra verdiğimizden fazlasını alıytoruz çünkü malesef hayat tarzımı değiştirmeye çalışıyorum çok ta zor değilmiş aslında ben tatlı ve ekmek delisi biri olarak bunu yapmaya başladım çok şükür darısı tüm arkadaşların başına aklıma çikolata daha hiç gelmedi kuru kayısı koydum onun yerine gerçekten yerini aldı diyebilirim daha yeni başladım 10 gün 1 hafta oluyor ama normalde 1 gün bile dayanamazdım birde şu çekirdek yokmu hiç aklıma bile gelmiyor diyebilirim kendimi bildim bileli günde en az 2 paket yerdim şimdi çok şükür onuda bıraktım düzenimi tamamen oturttup idael kiloma ulaşınca hemen sigarayıda bırakıcam inşlh . birde şunu tavsiye etmek isterim hemde şiddetle bilinç altı telkinleri denemeye başladım gerçekten ben 1 günde değişiklikleri fark ettim tavsiye ederim ücretsiz indirebilirsiniz depresyon için olanını dinliyorum baya etkili kilo vermek içinde var deneyebilirsiniz isterseniz hayatım değişti diye aratın googleden telkinleri bir deneyin derim size gelişmeleri yazarım hoşçakalın hep mutlu kalın:)))