aslında bugün ilk günüm değil. 2 aydır diyet yapıyorum (5.5 kg verdim) yani biraz yavaş gidiyor gibi. belki buradan takip yaparsam motivasyonum artar diye düşünüyorum :)
diyetisyen kontrolünde (kontroller 2 haftada 1) evde egzersizle kilo verme çabası
10.30- sabah kahvaltı : 1kibrit kutusu beyaz peynir, domates salatalık,2 gün kurusu kayısı,1 yumurta bardak çay:)
Bugün yani 15 Aralık Salı da kaçamaksız geçti. Öğünlerimi ekleyeceğim. Bugün egzersizi es geçtik ama yarın tam gaz devam edeceğiz inşallah
Akşam ıspanak yemeği 1 kase çorba yoğurt ve salata yedim :)
Aslında takip ettiğim bariz biri yok, bazen leslie, bazen ip atlama şeklinde ilerliyorum. Bir de bir kaç gündür burcu tunçok var instagramda canlı yayında egzersiz yaptırıyor ona katılmaya çalışıyorum . Mesela çarşamba akşamı 8de var. İstersen katılabilirsin
Aslında takip ettiğim bariz biri yok, bazen leslie, bazen ip atlama şeklinde ilerliyorum. Bir de bir kaç gündür burcu tunçok var instagramda canlı yayında egzersiz yaptırıyor ona katılmaya çalışıyorum . Mesela çarşamba akşamı 8de var. İstersen katılabilirsin
15 Ocak 2021
Diyete devam ediyorum
Bir çok şey yolunda gidiyor
Spor yaptım (40dk, 20dk leslie 20 dk kadar minderde egzersiz)
Öğünlerimi atlamadım
Fakat akşam biraz börek yedim
O kadar olur
Son kontrolde 70 kilo idim. Yani 7.6 kg verdim
Bundan sonra ilk kontrol 20 Ocak Çarşamba günü
15 Ocak 2021
Diyete devam ediyorum
Bir çok şey yolunda gidiyor
Spor yaptım (40dk, 20dk leslie 20 dk kadar minderde egzersiz)
Öğünlerimi atlamadım
Fakat akşam biraz börek yedim
O kadar olur
Son kontrolde 70 kilo idim. Yani 7.6 kg verdim
Bundan sonra ilk kontrol 20 Ocak Çarşamba günü
20 Şubat Cumartesi
Diyetisyen kontrollerim devam ediyor
Son kontrolde 67.2 kilo idim
Şu an önümdeki hedef 65in altına düşmek
Sporu baya abartmıştım 1 saat kadar ağırlık, bant, top ile çalışıyordum
Diyetisyenim sadece yürümemi veya 20-30dk leslie yapmamı istedi
Son 3 gündür böyle devam ediyorum