- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Ekledim cnm64.9 um yine ben bu habere çok sevindim açıkcası yarım kilo kadar ödem olduğunu düşünüyorum dönemden kaynaklı fazla çıkmama hem şaşırdım hem sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim cnm64.9 um yine ben bu habere çok sevindim açıkcası yarım kilo kadar ödem olduğunu düşünüyorum dönemden kaynaklı fazla çıkmama hem şaşırdım hem sevindim
Bence kalıcı değildir bu kilo 2- 3 güne verirsin gibi :)Bugün kilom 76.1 ama listeye çarşamba tartımı eklicem karışmasın :)
Bence kalıcı değildir bu kilo 2- 3 güne verirsin gibi :)
Güzel şimdilik ama yavaş gidiyor ya spor yapmıyorum ondan o daİnşallah cnmcm senin nasıl gidiyo
Aynı kiloda kalmaktan mı yoksa diyet yapmaya çalışmaktan mı cnmSanırım biraz sıkılmaya başladım
Diyet yapmaya çalışmaktan tatlım ya. Makul ölçüde istediğimi yesem vicdan azabı oluyor yemesem bıkkınlık geliyor o dönemdeyim yani inşallah salmam kendimiAynı kiloda kalmaktan mı yoksa diyet yapmaya çalışmaktan mı cnm
Diyet yapmaya çalışmaktan tatlım ya. Makul ölçüde istediğimi yesem vicdan azabı oluyor yemesem bıkkınlık geliyor o dönemdeyim yani inşallah salmam kendimi
Merhaba cnm pandemide evde yemek yaparken mi aldın :) önceki düzenin neyse dönünce verirsin bence :)Merhaba hanımlar 55den-62 kiloya çıktım ve çok kilo aldım ve bende artık buna bir dur demeliyim diyete başlamam gerek
Son seferde yoğurtdan soğudum gerçekten 2-3 gün bırakıcam sanırım diyetiHaftanın belli günleri yoğurt diyeti, belli günler normal diyet ,1-2 gün de kaçamak mı denesen cnm
Sen bilirsin kuzum kafanı boşalt şöyle dinlen birazSon seferde yoğurtdan soğudum gerçekten 2-3 gün bırakıcam sanırım diyeti
Aynen hem pandemi dönemi hemde stresten walla pantalonlarım çok sıkıyor ve herkes çok kilo almışın diyor benim moral sıfır sıfır sıfırMerhaba cnm pandemide evde yemek yaparken mi aldın :) önceki düzenin neyse dönünce verirsin bence :)
Aynen hem pandemi dönemi hemde stresten walla pantalonlarım çok sıkıyor ve herkes çok kilo almışın diyor benim moral sıfır sıfır sıfır
Nasıl kilo verebiliriz ? Önerisi olan
Ben yaparım bu diyeti