diyet tarifler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar dün gece geldik ama toparlayamadım çekme helva üzümlü nokul filan derken 76ya doğru emin adımlarla ilerliyorum :KK70: :KK70::dondurma: 1 eylül uğurlu günüm olsun salı başlıyorum inş tekrar:KK36:aslında çok yüzmesem de günlük 15 bin adım oldu en az ama yetmedi tabi .

Aynen hem pandemi dönemi hemde stresten walla pantalonlarım çok sıkıyor ve herkes çok kilo almışın diyor benim moral sıfır sıfır sıfır :işsiz:
Nasıl kilo verebiliriz ? Önerisi olano_O

Kızlar ben bugün türk kahvesi diyetine başladım ara öğün yok dukan birası yapıyorum aralarda aşşırı tok tutuyor tavsiye ediyorum canlar.En azından tatilde aldığım kiloyu verene kadar:sinirli:Diyet listesini atıcam şimdi.

Pazartesi
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi veya gerçek filtre kahve olmalıdır. Türk kahvesi terci edilirse çok daha iyi olur.)2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç.
Öğle 2 adet haşlanmış yumurta ve bununla birlikte 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam Bol miktarda yeşillikli salata ve 3 parça ızgara kuzu pirzola

Salı
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç.
Öğle 3 tane ızgara köfte ve bol yeşillikli salata
Akşam Sınırsız sebze yemeği ve yağsız ayran

Çarşamba
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç
Öğle 2 adet haşlanmış yumurta ve bununla birlikte 1 dilim tam buğday ekmeği

Perşembe
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi veya filtre kahve2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç
Öğle Bol limonlu ve 1 tane haşlanmış yumurta ile hazırlanmış salata
Akşam Çok fazla abartmamak koşulu ile meyve

Cuma
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi veya filtre kahve.2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç
Öğle Izgara balık

Cumartesi
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç
Öğle Izgara tavuk

Pazar
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç
Öğle Sınırsız sebze yemeği ve yağsız ayran
Akşam Izgara tavuk

Kaynak: Türk Kahvesi Diyeti ile Kilo Verin!

Bi de leslie sttep aerobic filan yapıcam,yapabilirsem tempolu yürüyüş dışarda çünkü çok yavaş yürüyorum normalde :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X