- 6 Ağustos 2020
- 32
- 27
- 3
- 30
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Bu hafta biraz dikkat edemedim o yüzden aynı sayılır kilom 71.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta biraz dikkat edemedim o yüzden aynı sayılır kilom 71.8
64.9 çıktım 100 gr.lada olsa 64 ü görmek güzel ama yol uzun :)
Teşekkür ederim tatlım 1 kilo aldığım içim 1 kilo vermişim gibi hesap ediyorum benCnm 1.9 kg oluyor senin tebriklerr darısı bize :))
Merhabalarmerhabalarrr
merhabalarrr
Maşallah zorlanmıyormusun özellikle akşam. Seninkinden sonra benimkini söyleyemem yani kaç katı yedim sayamadımMerhaba bugünkü menüm: 12 kahvaltı kepek ekmeğine süzme peynir tost, zeytin,domates maydanoz, türk kahvesi
3 öğle yemeği ton balıklı salata
5 ara türk kahvesi, hurma ve ceviz
7 akşam mercimekli yoğurtlu salata
bol yeşil çay ,3 lt su oldu
spor evde 15 dk leslie, 15 dk da karın ve bacak çalıştım
Maşallah zorlanmıyormusun özellikle akşam. Seninkinden sonra benimkini söyleyemem yani kaç katı yedim sayamadım
Sabah yarım poğaça yedim ayran içtim kolayıma geldi çünkü. Meyve yedim arada incir çeşit olarakta. Ama akşam oldu işte orada bir şeyler koptu ıspanak yedim iki kaşık fırında patatesli soğanlı tavuk göğüsü vardı patates de karbonhidrat olduğu için be sabah zaten karbonhidrat aldığım için yememem lazımdı ama ben ne yaptım yemekte Bi yedim sonra mutfağa girdim çıktım yedim ama ne yemek karnım şişti ben hala patates araklıyordum bir iki kez değil yani su içer gibi yedimhata nerede sabahki yenen poğaçada vücuda o karbonhidratı sokarsan vücut istiyor ne güzel kesmiştim ekmek hamurişi pilav vs.Olsun kı söyle sen, bu normal diyet günüm inşallah bir günden fazla olur bu hafta da
Sabah yarım poğaça yedim ayran içtim kolayıma geldi çünkü. Meyve yedim arada incir çeşit olarakta. Ama akşam oldu işte orada bir şeyler koptu ıspanak yedim iki kaşık fırında patatesli soğanlı tavuk göğüsü vardı patates de karbonhidrat olduğu için be sabah zaten karbonhidrat aldığım için yememem lazımdı ama ben ne yaptım yemekte Bi yedim sonra mutfağa girdim çıktım yedim ama ne yemek karnım şişti ben hala patates araklıyordum bir iki kez değil yani su içer gibi yedimhata nerede sabahki yenen poğaçada vücuda o karbonhidratı sokarsan vücut istiyor ne güzel kesmiştim ekmek hamurişi pilav vs.
Kesinlikle dışarı çıkmıştım gelince üşendim neyse toparlarım inşallah :)Sabah güzel bi kahvaltı yapsan daha güzel olcakmış sanki ama afiyet olsun ben de sıcak poğaçaya bayılıyorum ya içi hafif hamur oluyo ya miss
Kesinlikle dışarı çıkmıştım gelince üşendim neyse toparlarım inşallah :)
Hehe artık tabağın yanında da yemeyeyim ayıp olurToparlarsın ya ,dışarıda kahvaltı tabağı veren çok yer var aslında,pastanelerde bile oluyo yanında poğaçanı da yersin
Ben bu hafta kilo veremem hem çok dikkat etmedim hem de regl dönemime denk geliyor şiştim kaldım