- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Karpuz zeytin peynir yiyorum ara ögünlerde acaba kilo yapar mı kiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karpuz zeytin peynir yiyorum ara ögünlerde acaba kilo yapar mı kiii
Yapıyorum ama açıktıgımda yiyorum bunlarıKahvaltı yapmıyor musun :)
öğleden sonraki ara öğünde peynir de yenebilir bence :) ama kahvaltıda var ya ona zeytin ekleyip sonraki ara öğünde sadece karpuz yiyebilirsin cnm 1 dilim.Sanki öyle daha iyi olurYapıyorum ama açıktıgımda yiyorum bunları
Bende 64.1 oldum canım ama tabi mola verdiğim için biraz alırım üstüneGünaydınlaar bugün kilom şöyle
Eki Görüntüle 2684025
Ekliyorum cnm çok iyi benceBende 64.1 oldum canım ama tabi mola verdiğim için biraz alırım üstüne
Aynen ben de bozunca bir günde en az yarım kilo alıyorum korkunç bişey yoyo gibiBir günde bir kilo aldım şaka gibisanırım diyete daha çabuk dönecek gibiyim
İnanırmısın değmiyor da yani yediğim pilav ekmek öyle burgerler pideler de gömmedimAynen ben de bozunca bir günde en az yarım kilo alıyorum korkunç bişey yoyo gibi
İnanırmısın değmiyor da yani yediğim pilav ekmek öyle burgerler pideler de gömmedim
Aynen dolu dolu hissediyorum göbek filan nasıl büyüdü çok sinir bozucu ya bir modum düşmedi değil yani millet ödül günü yapıyır haftada bize niye yaramıyor anlamadımAynen bi bardak şekerli kahve bile yapabiliyor.Yüzümde şişmeyi hemen hissediyorum ben öyle olunca yani ödem olduğunu hissediyorum.Sende de öyle mi?
Aynen tek öğün bile yapsam ertesi gün 400-500 gram geliyor ve bozuyodum o yüzden.Şimdi çok dikkat etmem lazımAynen dolu dolu hissediyorum göbek filan nasıl büyüdü çok sinir bozucu ya bir modum düşmedi değil yani millet ödül günü yapıyır haftada bize niye yaramıyor anlamadım
Oluur :) Seher akgül var youtube da ona bakıyorum şimdi.Sen de bi baksana karabuğday diyeti onda da yoğurtlu karışım hazırladıBen yine yoğurt kürüne döneyim 61 çok zorlanırsam 62 oluncaya kadsr yoğurt kürü yapıcam bakalım
Bakayım tatlımOluur :) Seher akgül var youtube da ona bakıyorum şimdi.Sen de bi baksana karabuğday diyeti onda da yoğurtlu karışım hazırladı