- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Kız valla ne azimlisin maşallah tatilde 2 gün izin mi ben tüm tatil tıkınırdım kesinOlsun detoks yapmak istemiyorsan sal gitsin karşimben de tatile gittiğimizde yicem 2 gün hak verdim kendime haftaya
İnşallah başarıcam bu sefer ya size daha da iyi örnek olcam kızçelerrKız valla ne azimlisin maşallah tatilde 2 gün izin mi ben tüm tatil tıkınırdım kesintam bize örnek olacak diyet arkadaşı
canim ben bi takim seyler oldu yine yapamadim. Ama bu kez basliyorum gercekten kusura bakma 1 hafta sonra sana rakami soylicem. Sende nasil gidiyyor.Nasıl gidiyor
canim ben bi takim seyler oldu yine yapamadim. Ama bu kez basliyorum gercekten kusura bakma 1 hafta sonra sana rakami soylicem. Sende nasil gidiyyor.
Bulali çok olduHoşgeldin tatlıımiyiliik senden naberr ? buldun beni
Bulali çok oldu
Listeye girdim dün haber vereyim dedim.
Eddak da girmiş artık listede kapisiriz
2 gundur bende duzgun yapiyorum.Ne kusuru cnm amaç hem eğlenip konuşup dertleşip hem de ne kadar verebiliyosak vermek arada canını sıkma
iyi gidiyor 3 gün oldu düzgün yapabildim cnm çok şükür
2 gundur bende duzgun yapiyorum.
Ekmegi tamamen kestim seker kullaniyodum cayda falan tamamen kestim ve 4 lt su iciyorum
Spor ve yuruyus yaptim bugum 6820 adim yaptim bu arada 3 yasinda oglum var onu da goturuyorum ekstra yani bebek arabasi itekliyorum
Yarın tartı günü hanımlar hazırmıyızben değilim
iyi tatiller cnmm.. Aynen pazartesi yazalim bakalim ne kadar olacak cok merak ediyorum. Surekli tartiya gidiyorum ama tartilmiyorumCanlar dün tatile geldik pazar döncez kesin kilo alırım ama öbür yaza kadar tatil yok zaten ailemle tatil keyfi yapıcamo yüzden tartı haftaya pazartesi olabilir isterseniz yeniden liste yaparım ya da listesiz freestyle gideriz istediğiniz gün atabilirsiniz
İyi tatiller canım.Ben istikrarın bozulmamasından yanayım açıkcası. Sen gelince yazabilirsin tartılma imkanın yok diye ama bizler o oldu bu oldu diye bahane bulmuş oluruz kendimize.misal ben bir taşınma bir regl dönemine denk geldi her birinde ileri atsam olmazdı.bu benim şahsi düşüncem tabi ben yarın kilomu yazarım müsait olursan tabloma eklersen de sevinirim. Sizlerde kendi düzeninize göre eklersiniz öyle takip edersiniz.Canlar dün tatile geldik pazar döncez kesin kilo alırım ama öbür yaza kadar tatil yok zaten ailemle tatil keyfi yapıcamo yüzden tartı haftaya pazartesi olabilir isterseniz yeniden liste yaparım ya da listesiz freestyle gideriz istediğiniz gün atabilirsiniz
İyi tatiller canım.Ben istikrarın bozulmamasından yanayım açıkcası. Sen gelince yazabilirsin tartılma imkanın yok diye ama bizler o oldu bu oldu diye bahane bulmuş oluruz kendimize.misal ben bir taşınma bir regl dönemine denk geldi her birinde ileri atsam olmazdı.bu benim şahsi düşüncem tabi ben yarın kilomu yazarım müsait olursan tabloma eklersen de sevinirim. Sizlerde kendi düzeninize göre eklersiniz öyle takip edersiniz.
64.9 um yine ben bu habere çok sevindim açıkcası yarım kilo kadar ödem olduğunu düşünüyorum dönemden kaynaklı fazla çıkmama hem şaşırdım hem sevindimTamam tatlım sen söyle ben eklerim akşam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?