- 26 Şubat 2025
- 8
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi fndknannesi
Kullanabiliriz tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela şuan nasıl gidiyor diyet sürecin yaz buraya canımKullanabiliriz tabi
Bugün başlıyorum bende böyle yaris gibi istiyorum mesela onbin adımi yapıp birbirimize atarız gibiMesela şuan nasıl gidiyor diyet sürecin yaz buraya canım
Çok hoş aynen yarışta olabilir ama ben yürüyüş hiç sevmiyorum egzersiz yaparım ben deBugün başlıyorum bende böyle yaris gibi istiyorum mesela onbin adımi yapıp birbirimize atarız gibi
Ölçüleri ölçmedim kilo 73Çok hoş aynen yarışta olabilir ama ben yürüyüş hiç sevmiyorum egzersiz yaparım ben denormalde bugün başliycaktım egzersize ama önce biraz diyete adapte olayım diyorum biranda çok yüklenmeyeyim diyet çok zorlamıyor şuan ama yine de kendimi çok zorlamayayım. Bu arada hangi diyeti yapıyorsun canım? Ben akşam yemeklerini yasakladım kahvaltı türü şeyler yiyorum sadece
Sabah uyandım bir bardak geceden beklettigim maydanozlu suyu içtimÖlçüleri ölçmedim kilo 73
Nasıl bir diyet uyguluyorsun pekiSabah uyandım bir bardak geceden beklettigim maydanozlu suyu içtim
Evet çok güzel olur bende eliptik bisiklet alicam inşallah birkaç güne sonuçları paylaşırım ve tabiki yanında saglikli beslenicemBugün başlıyorum bende böyle yaris gibi istiyorum mesela onbin adımi yapıp birbirimize atarız gibi
Aayy eliptik bisiklet çok iyi oluyormuş canım duymuştum onuEvet çok güzel olur bende eliptik bisiklet alicam inşallah birkaç güne sonuçları paylaşırım ve tabiki yanında saglikli beslenicem
Evet canım bende çok duydum o yüzdenAayy eliptik bisiklet çok iyi oluyormuş canım duymuştum onu
Canımm çok iyi tam bana göreymisfndknannesi naberr nasıl gidiyor diyett
Ayayay çok mutlu olduum adinaa inşallah böyle devam edebilirsin canım güveniyorum sanaCanımm çok iyi tam bana göreymisama tek başıma çok düsüyor motivasyonum meselâ bgn baska bir diyet olsa kesin bozardm ama bunda sadece akşam yemekleri yemiyceğim yani diğer herşeyden yiyebilirim diyip bozmuyorum
mesela demistim ya çorbada içilebilir diye bgn öyle yapacağım iftara . Bir de ben bu diyetle veremem sanıyodum çok kalorili şeyler yerim sanıyodum ama gün içinde aldğm kalori miktarı bini geçmiyor
arada bir tabi yüksek kalorili şeyler de yenir ama hergün yenmiyor sonuçta. Bu sefer bana uygun olan diyeti bulmuş oldum çok şükür ama dediğim gibi tek başıma diyet yapmak istemiyorum bugün srf bu yüzden bozabilirim çok stres oluyorum nedense
sen de gel noluuur sen naptn aldn mı bisikleti
Yaa çiceğim gerçekten ben de çok yerim yüksek kalorili şeyler yerim yapamam diyodum hiç öyle olmuyor inan ki bal,pekmez de yiyorum birer kaşık hatta bal bir tatlı kaşığı yetiyor günlük düzenin de nasıl bir kahvaltı yapıyorsan,gün içinde nasıl besleniyorsan o düzen devam ediyorAyayay çok mutlu olduum adinaa inşallah böyle devam edebilirsin canım güveniyorum sanakız vallahi ben yapamam kendimi biliyorum yüksek kalorili şeyler yerim nasil olsa yasak değil diye pekmez bal.. sonra tost alırım sürekli yani gider tüm diyet illaki önüme yemek gurubundan bişey gelecek ve bende bozucam tüm istikrarim gider eminim. Bakalım eğer bisikletle ilgili bir sorun oluşursa yada veremessem yine denerim belki.Bisikleti de bugun yarın alicam inş ya bide sen niye moralini bozuyonn ya ne güzel istediğin diyeti de buldun böyle devamm yanlız degilsinn ben hep senden haber bekliyor olacağımdjdjjs ne zaman tartilicaksin bu arada ya beklemedeyim inşallah hemen verilir
Kız peki akşam ne yiyorsun ekmek yiyor musun bide bir haftan doldu değil mi helal olsun valla normalde 3 gün dayanırdin Max sanırım buldun bu seferr dur bakalım belki denerim yarın olacağını sanmıyorum amasjjsjsjsYaa çiceğim gerçekten ben de çok yerim yüksek kalorili şeyler yerim yapamam diyodum hiç öyle olmuyor inan ki bal,pekmez de yiyorum birer kaşık hatta bal bir tatlı kaşığı yetiyor günlük düzenin de nasıl bir kahvaltı yapıyorsan,gün içinde nasıl besleniyorsan o düzen devam ediyor
sadece akşam yemeği kısmını çıkarıyorsun aşırı yeme olmuyor inanki.....Yani tostu bir yedin iki yedin bıkarsın eninde sonunda. İstediğin kadar çok ye kahvaltı türü şeylerden eninde sonunda azaltacaksın canın istemiyor,üşeniyorsun bi kere... Noluur yapzaten hemen adapte olmazsn bak ben 1hafta adaptasyon süreci yaptım kendime yani bu bir hafta içinde bozsam sorun etmiycem alışmaya çalışıyorum zamanla oturur inş. Bir de adaptasyondayken başka birseyle uğrasmıyorum egzersiz fln yok suan biranda kendime yüklenmemek için bence bisiklet gelene kadar dene enazından 3gün dene mesela ama bu 3gnde bozma isteği gelirse bozabilirsin sonraki gün bi bakacaksın bozma isteğin yok kendin yapmak istiyorsun
![]()
Akşam açlık olmuyor ki gün içinde yediklerinle doyuyorsun zaten en önemlisi de psikolojik olarak doymuş oluyorsunKız peki akşam ne yiyorsun ekmek yiyor musun dur bakalım belki denerim yarın olacağını sanmıyorum amasjjsjsjs
Çok iyiymiş canım insanın sen böyle diyince yapasi geliyor ama bana bakma benimki biraz önyargı herkes klasik diyet sporla zayıfladığı için bunlarla asla zayiflanmaz gibi geliyor bana ama belkide yanlış düşünüyorumdur... Diyet güzel ya sen yaparsın hem hiç kısıtlama yok sadece yasak var en azından belli şeylerden istediğin kadar yiyebiliyorsun sen devam et yarın belki bende denerim bu arada tartill ya artik çok merak ediyorum sonucu[
Akşam açlık olmuyor ki gün içinde yediklerinle doyuyorsun zaten en önemlisi de psikolojik olarak doymuş oluyorsunhafif bir açlk olursa da bir sandviç yiyorum meselâ. Ama psikolojik olarak açsam bi menemn yaparım o gün yada dediğim gibi çorba kahvaltı grubunda da oluyor çorba içerim bugün meselâ psikolojik olarak zorlanıyorum akşam mercimek çorbası iceceğim inş.yanında da ramazan pidesi
bunların dışında atıştırmalık ne varsa yiyorsun zaten yemek grubu olmasın yeter.. Bak geçen gün akşam açlık oldu biraz ilk gündü hatta bir dilim ekmek biraz tahin, pekmez sürdüm kesildi açlığım çünkü gün içinde zaten birsürü şey yemiştim psikolojik olarak doymuş oldum kalorisini sorsan 150kalorilik bile değildi ama bastırdı hemen saat 21di......Sonra baktım biraz böyle psikolojik olarak yeme isteği var ama aç sayılmam can sıkıntısı gibi oturdum mısır patlattım 1kase yedim ki normalde aslaaa bir kaseyle bırakmam onu
psikolojik olarak iyi hissedince kendini kontrol de edebiliyorsun
gece hesapladım tüm günün toplam kalorisi 1100 falan
hatta o kadar bile değil belki bini geçmez ben biraz bol keseden hesapladım yani. Aşırı açlk hissedince bir sandviç yetiyor hem düşük kalorili hem doyurucu. Bir de ekmek fln yasak değil ki canm sadece akşam yemeklerini yasakladım
Dene mutlaka canımÇok iyiymiş canım insanın sen böyle diyince yapasi geliyor ama bana bakma benimki biraz önyargı herkes klasik diyet sporla zayıfladığı için bunlarla asla zayiflanmaz gibi geliyor bana ama belkide yanlış düşünüyorumdur... Diyet güzel ya sen yaparsın hem hiç kısıtlama yok sadece yasak var en azından belli şeylerden istediğin kadar yiyebiliyorsun sen devam et yarın belki bende denerim bu arada tartill ya artik çok merak ediyorum sonucu![]()
Evet canım haklısın ama dedim ya biraz on yargım var yaza kadar mutlaka zayiflamam lazim o yüzden biraz kesin yollara yoneliyorum keşke ye dur ye diyetini yaptığımız zamanlarda bu diyeti ortaya atsaydinyajjsjsksksk yapardikDene mutlaka canımaynen senin şuan psikolojik direncin var. Dedim ya ben bu diyeti çoook önceden biliyordum çok yerim çok yüksek kalorili şeyler yerim diye düşündüm yapmadım.. Oysa ki dediğim gibi hergün çok yüksek kalorili şeyler yemiyoruz yani hergün börek çörek yok evde
bir yersin iki yersin sonra yapmaya üşenirsin bir de şu yanlış anlaşılmasın öğün yasak değil yemekler yasak yani akşamda oturup birşeyler atıştırabilirsin sadece yemek grububdan olmayacak. Yemekler yasak diyince sanki akşam yemek yemek yasak gibi algılandı ama öyle değil akşam da yiyebilirsin sadece yemek grubu seylerden yeme.
Tartıya da gerek yok kuzum cidden hissettim yanlarımdan gitti....Bir de zaten dediğim gibi hesaplamıştım gece tüm gün aldığım kaloriyi bini geçmiyordu nerdeyse yani veriliyorbir hafta deneme süresi yap bugün başla hatta bozadabilirsin hiç sorun değil.. Kendi isteğinle yapana kadar devam et önemli olan kendin istiyor olman.. Bak bugün cidden midem kötü ağzımda çok acı bir tat var dünden beri hiç yapasım yok ama bozmaya gerek yok çünkü yemekler hariç istediğimi yiycem zaten
bir de hatırlıyor musun ben hep sabahları zorlanıyordum hasta olduğum için şimdi mesela öyle bir sorunum da kalmadı sabah çok sıkı kahvaltılar yiyorum kafam da rahat. İşte suan tek sorunum yalnz başına diyet yapıyor olmak o da motivasyonumu kırıyor canım sıkılıyor kararlılık ve istikrarlı bir şekilde biran önce vermek lazm diyette böyle canın isteyince yap cann istemeyince bırak olmaz. Kararlı olcaksın ki hayatında birşyler değişsin bunun farkındayım ama uygulamıyorum
mesela biran önce kararlılık gösterip egzersize de başlamam lazım
Aaaayy sus sus hatırlatma o diyeti..Evet canım haklısın ama dedim ya biraz on yargım var yaza kadar mutlaka zayiflamam lazim o yüzden biraz kesin yollara yoneliyorum keşke ye dur ye diyetini yaptığımız zamanlarda bu diyeti ortaya atsaydinyajjsjsksksk yapardik