Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamm umarım bu sefer devam edebiliriz son 2 aydır diyet yapmadığım halde diyet stresinin 2 kat fazlasıyla çekiyordum çünkü hep yarın yeniden başlıyordum ve üstüne kilo aldım çok yipraticiydı inşallah bu sefer başarabiliriz birlikte
Selamm umarım bu sefer devam edebiliriz son 2 aydır diyet yapmadığım halde diyet stresinin 2 kat fazlasıyla çekiyordum çünkü hep yarın yeniden başlıyordum ve üstüne kilo aldım çok yipraticiydı inşallah bu sefer başarabiliriz birlikte
İnşaallah canım tecrübe edinmiş olduk böyle düşün, takıntıları bıraktık benim ye dur ye senin omad takıntıydı resmen...Tekrar tekrar denedik ve olmadığını görmüş olduk her seferinde. Bence esas şimdi başarcaz takıntılardan kurtulduk daha bilinçliyiz artık yani Allah nasip ederse