Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm umarım bu sefer devam edebiliriz son 2 aydır diyet yapmadığım halde diyet stresinin 2 kat fazlasıyla çekiyordum çünkü hep yarın yeniden başlıyordum ve üstüne kilo aldım çok yipraticiydı inşallah bu sefer başarabiliriz birlikte
İnşaallah canımSelamm umarım bu sefer devam edebiliriz son 2 aydır diyet yapmadığım halde diyet stresinin 2 kat fazlasıyla çekiyordum çünkü hep yarın yeniden başlıyordum ve üstüne kilo aldım çok yipraticiydı inşallah bu sefer başarabiliriz birlikte
Umarım canımİnşaallah canımtecrübe edinmiş olduk böyle düşün, takıntıları bıraktık benim ye dur ye senin omad takıntıydı resmen...Tekrar tekrar denedik ve olmadığını görmüş olduk her seferinde. Bence esas şimdi başarcaz takıntılardan kurtulduk daha bilinçliyiz artık yani Allah nasip ederse
![]()
Evet bende de öyle giriş ile yapamadim gmail bildiriminde zar zor girebildim bu güncelleme ne böyle ya iyice içine etmislerSelam kızlar. Başka bir motivasyon grubundan güzel ilerliyorduk sonra siteye güncelleme gelmiş şu anda da hiçbir konuyu bulamıyorum. özel mesajlar görünmüyor. sizde de aynı şekilde mi ?
aynen yaa. yıllardır buraya girerirm ilk defa bu kadar rezil oldu bu site.Evet bende de öyle giriş ile yapamadim gmail bildiriminde zar zor girebildim bu güncelleme ne böyle ya iyice içine etmisler
Ahh selam canım ben de dün seni aradım sitede etiket yapabilmek içinSelam kızlar. Başka bir motivasyon grubundan güzel ilerliyorduk sonra siteye güncelleme gelmiş şu anda da hiçbir konuyu bulamıyorum. özel mesajlar görünmüyor. sizde de aynı şekilde mi ?
Ben daha baslayamadım kızlar güne her zaman ki gibi kötü başladım ama akşam yapabilirim belki bilmiyorum bu arada salıya kadar foruma girmeyeceğim haberiniz olsunSelamlarr basladiniz mi diyete gün nasıl ilerliyor?![]()
Aaa nedeeen girmiyosun amaBen daha baslayamadım kızlar güne her zaman ki gibi kötü başladım ama akşam yapabilirim belki bilmiyorum bu arada salıya kadar foruma girmeyeceğim haberiniz olsunsalı görüsmek üzere biribirinizi motive etmeyi unutmayın kızlar
mutlaka hergün neler yaptığınızı yazın
Ya aslında yeni üyelikte alabilirim bilmiyorum dur bakalımAaa nedeeen girmiyosun ama![]()
Al kızz sensiz olmazkineYa aslında yeni üyelikte alabilirim bilmiyorum dur bakalım
Geldimmmm kaldığımız yerden devam edebiliriz. Ben bozmadım çok sadece haftasonu börek yapmıştım. Ondan bir dilim yedim onun dışında hayatımda ilk defa yemek yemeyi unuttuğum bir haftasonum olduaynen yaa. yıllardır buraya girerirm ilk defa bu kadar rezil oldu bu site.
Hoşgeldinn canımmm ❤ aynen kaldığımız yerden devam. ben biraz bozdum gibi bişey oldu biraz da stresli günler geçirdim çok uyamadım ama düzenli sporumu yaptım.Geldimmmm kaldığımız yerden devam edebiliriz. Ben bozmadım çok sadece haftasonu börek yapmıştım. Ondan bir dilim yedim onun dışında hayatımda ilk defa yemek yemeyi unuttuğum bir haftasonum oldu![]()
Olsun olsun sonuçta hayatımız pürüzsüz ilerlemiyor her zaman. Tamamen ipleri bırakmayalım yeter. Ne zaman tartılacaksınız peki?Hoşgeldinn canımmm ❤ aynen kaldığımız yerden devam. ben biraz bozdum gibi bişey oldu biraz da stresli günler geçirdim çok uyamadım ama düzenli sporumu yaptım.![]()
vallahi ben bugün yeni başlangıç yapayım dedim tartıldım sabah. güncel kilom 76,9 kiloyum. ablamla da iddiaya girdik ramazan ayına kadar en çok kim kilo verirse 2 bin tl kazanacak dedikOlsun olsun sonuçta hayatımız pürüzsüz ilerlemiyor her zaman. Tamamen ipleri bırakmayalım yeter. Ne zaman tartılacaksınız peki?
hee dün bir de eşim sen parayı kaybedersin iş yerinde streslendiğinde abur cubur yiyorsun hemen dedi. o öyle diyince tabi daha da hırslandım.Olsun olsun sonuçta hayatımız pürüzsüz ilerlemiyor her zaman. Tamamen ipleri bırakmayalım yeter. Ne zaman tartılacaksınız peki?
Merhaba ben bugün patates diyetine başladım ilk defa yapacağım bakalım nasıl olacakSelamlarr basladiniz mi diyete gün nasıl ilerliyor?![]()
Merhaba. Patetes diyeti nasıl oluyor. kaç kilo hedefiniz var ?Merhaba ben bugün patates diyetine başladım ilk defa yapacağım bakalım nasıl olacak