DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Öyle oluyor değil mi? Birkaç hafta önce bu rakamları görmek için nasıl da can atıyorduk. Aslında bu kiloyu beğenmemeler bana hiç iyi gelmiyor. Tartılıp da veremediğimi görünce, Allah ne verdiyse yiyorum. Sonra da beğenmediğim kiloları mumla arıyorum.

Bu sabah kahvaltımdı 9.30'da yaptım, 14.30'da buçuk öğün yaptım keten tohumlu yoğurt ve yarım çay bardağı çiğ kabak Çekirdeği ile... Akşam için de Zeytinyağlı Yeşil mercimek yemeği ve tavuk ızgara var... 19.00 civarı yiyeceğim...

Eklentiler

• 20150707_092833.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 72
Afiyet olsun. Kahvaltı harika görünüyor.

KARATAY diyeti yapmanın en güzel yanı da sizin gibi gerçek anlamda doğru beslenen kişilerle bir araya gelmek

Bardaktaki süt galiba değil mi? Karatay pek sütü önermiyor, kilo verimini de yavaşlatıyormuş genelde zaten. Süt yerine ayran için, yoğurt-peynir yiyin diyor. Ayrıca demiriniz düşükse, yumurtanın yanında da süt içilmemesi gerekiyor. Yumurta yedikten 1 saat sonra sütünüzü içerseniz, demir emilimini etkilemiyormuş.

Dün facebook grubunda bununla ilgili bir soru vardı, içilebilir demişlerdi. Bana da garip gelmisti. Demek ki yanlış bilgiymis, tesekkürler N nesevenezaket

Bugün tembel tembel hiçbir şey yapmadım, sadece kitap okudum. Oh sefam olsun!
Zaten geç kalktım, kahvaltımı 10.30 da yaptım. 18.45 te de 2. öğünümü yedim. Menüler dünün aynısı.
Spor, yok
Su 1,75 lt

Süt öğüne ek olarak içilebiliyor ayrıca içmek doğru değil çünkü leptini etkiliyor diye biliyorum ben... Kahvaltıda çay ya da süt dışında birşey içemiyorum, çay da demir emilimini engellediği için sıkıntı oluyor, bir süt bir çay idare ediyorum işte mecburen... Demiri kaybediyorum ama protein ve kalsiyumdan kurtarayım bari diyorum... Bu yaşlarda artık süt yoğurt önemli malum... :) Yoğurdu buçuk öğün olarak tüketiyorum genelde...

Hiçbirşey yapmıyorsan istediğin şeyi yapıyorsundur; hiçbirşey yapmamayı... :)
Severim bu sözü...

Herkese günaydın .Spor yapmadığım halde 74,40 oldum :) Ama cidden artık yemek yemek iştahım kalmadı fazla:9 Eskiden doymadığım öğün şimdi bana çok gelmeye başladı.Günde 2 öğüne fiksledim kendimi ve belki 1 avuç leblebi yiyorum eve gidince:) Umarım en kısa zamanda önce 70.00 somra da en son hedefim olan 60 kg ulaşabilirim :)

Tebrikleeer
Gün içinde yeterli miktarda hareket ediyorsun sanırım.
Bir de spor yapsan neler olur kim bilir

Bugün spora başlamak istiyorum artık:) En azından 20-30 dakika ile :) Evet spor yapsam 2 günde 1 kg verebilirim diye düşünüyorum.Psikolojik sınırım 70 kg onu geçersem sıkıntı olacağını sanmıyorum)

Hiç kaçamak yapmadığım halde kilo verememiş hatta 40 gr artı çıkmış biri olmanın dayanılmaz sinir bozukluğu ile güne başlamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…