DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım ben daha 22 yaşındayım ama nerden baksan 7 kilo fazlam var ve bunu sıfır beden olmak çöp gibi olmak için söylemiyorum ama mezuniyetimde nisanimda düğünümde giydiğim elbise içime sinsin istiyorum hem ailemden hem etrafımdan gordüğüm kadarıyla da şimdi kilo vermezsem ilerde hamilelikten sonra kilo vermem daha da zor olcak işte sorun tüm bunların farkında olup bi türlü irademle sahip cikamamam aslinda

O zaman sen de benim gibi 7 kilo vermeye çalışırken bir anda 15 kilo vermeye çalışırken bulabilirsin kendini. Ben dogum da yapmadim ustelik.
Alışkanlıklarını degistirmek zorundasın. Örneğin her gün yemek yerine haftada 1 izin ver kendine. Yedigin birçok şeye ihtiyacın yok.
Ama eğer stres altindaysan farklı şeyler yapman lazım

Çok haklısın o yüzden umudum karatay ve irademe sahip çıkmak

Benim de rahatsızlıklarım var sizin gibi, tip 2 diyabetliyim, aşırı demir eksikliğim var depolarım bile boş çıktı, 3 kutu ilaç kullandım yeniden tahlil yaptıracağım ama halszilik devam ediyor... Karatay yaptığımda bu sorunları yaşamıyordum...

Hashimoto tiroidiniz var mı?

Geçmiş olsun, karatay a göre beslenince hepsi kayboluyor gerçekten

Yok, en azından o yok bari yani...
Hahahahaha, ben de bazen bunu söylüyorum. O kadar çok sağlık problemim var ki:)))
Ben demir eksikliğimi hashimotoya bağlıyorum. Ferro sanol çok kötü yapıyor bagirsaklarimi, en son doktor verdiğinde kullanmadım. Artık kalp carpintilarim başlamıştı. Karatayla beslenince geçti. Allah bilir demir depolarım bile dolmuştur doğal beslendiğim için Eylül ayında kontrole gittiğimde baktıracagim inşallah

Benim halsizliğim devam ediyor yarın veya öbürgün hemen gitmem lazım... D vit'inize baktırdınız mı hiç, benim 2 ay önce çok düşük çıkmıştı 9,1 çıktı... d-vit ampul kullanıyorum... Tüm bunlar kilo vermeye feci engel...

Evet bakilmisti. Şu anda zaten bomba gibiyim çok şükür. 2 ay önceki depresif, yorgun, kafası karışık halimden eser yok

3 öğüne devam mı edeceksiniz???... ben 2,5 yapıyorum bazen, bazen de 2... Buçuk öğün olarak genelde keten tohumu ya da çörek otu eklediğim yoğurdu yiyorum, bazen de çiğ kabak çekirdeği...

3 öğüne devam mı edeceksiniz???... ben 2,5 yapıyorum bazen, bazen de 2... Buçuk öğün olarak genelde keten tohumu ya da çörek otu eklediğim yoğurdu yiyorum, bazen de çiğ kabak çekirdeği...
4-5 gündür 2 öğün yapıyorum. Her gün yazıyorum yediklerimi, saatlerini. Bazen foto da ekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…