-
- Konu Sahibi LadyInGray
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de akşamları aç olmasam da gofret, bisküvi, kuruyemiş Allah ne verdiyse yemek istiyorum. Daha önceki mesajlarimda söylemiştim, ben şeker bağımlısıyım. Ama hedefime kilitlendim. Tartıda artık 80'in altına düştüğümü görmek istiyorum. Sen kaç yasındasın bilmiyorum ama ben bu yaşıma kadar şu kilo işini çözüp bir kenara koyamadim, çok pişmanım. Geçen yıllara çok üzülüyorum. 74 kilo olduğum zaman uzulurdum, şimdi şu hale bak.
O zaman sen de benim gibi 7 kilo vermeye çalışırken bir anda 15 kilo vermeye çalışırken bulabilirsin kendini. Ben dogum da yapmadim ustelik.Canım ben daha 22 yaşındayım ama nerden baksan 7 kilo fazlam var ve bunu sıfır beden olmak çöp gibi olmak için söylemiyorum ama mezuniyetimde nisanimda düğünümde giydiğim elbise içime sinsin istiyorum hem ailemden hem etrafımdan gordüğüm kadarıyla da şimdi kilo vermezsem ilerde hamilelikten sonra kilo vermem daha da zor olcak işte sorun tüm bunların farkında olup bi türlü irademle sahip cikamamam aslinda
O zaman sen de benim gibi 7 kilo vermeye çalışırken bir anda 15 kilo vermeye çalışırken bulabilirsin kendini. Ben dogum da yapmadim ustelik.
Alışkanlıklarını degistirmek zorundasın. Örneğin her gün yemek yerine haftada 1 izin ver kendine. Yedigin birçok şeye ihtiyacın yok.
Ama eğer stres altindaysan farklı şeyler yapman lazım
HoşgeldinizMerhabalar, ben de size katılabilir miyim?
Evet... Geçen yıllarda da uygulamıştım 1 yılda 12 kilo verdim sonra bozdum, şimdi yeniden başladım 3 gün oldu...Hoşgeldiniz
Tabi ki, çok mutlu olurum! Karatay'a göre mi besleniyorsunuz?
Aslında her şey kader, kısmet denizcim. Doğru zaman senin için umarım hemen simdidir. Hep unutuyoruz dua etmeyi, kendi başımıza halletmeye çalışıyoruz. Ben bu defa unutmuyorum dua etmeyi, Allahtan istemeyi...Çok haklısın o yüzden umudum karatay ve irademe sahip çıkmak
HarikaaaaEvet... Geçen yıllarda da uygulamıştım 1 yılda 12 kilo verdim sonra bozdum, şimdi yeniden başladım 3 gün oldu...
3,5 kilo geri aldım... 92'ydim, 80'e indim şimdi 83,5... Pardon 3 gün önce 83,5'tu, bu sabah 82,7 idi... :)Harikaaaa
Ne kadarını geri aldınız?
Hashimoto tiroidiniz var mı?Benim de rahatsızlıklarım var sizin gibi, tip 2 diyabetliyim, aşırı demir eksikliğim var depolarım bile boş çıktı, 3 kutu ilaç kullandım yeniden tahlil yaptıracağım ama halszilik devam ediyor... Karatay yaptığımda bu sorunları yaşamıyordum...
Süper ya, çok fazla almamışsınız. Ben de 83,7 yim bu sabah itibariyle3,5 kilo geri aldım... 92'ydim, 80'e indim şimdi 83,5... Pardon 3 gün önce 83,5'tu, bu sabah 82,7 idi... :)
Yok, en azından o yok bari yani...Hashimoto tiroidiniz var mı?
Geçmiş olsun, karatay a göre beslenince hepsi kayboluyor gerçektenBenim de rahatsızlıklarım var sizin gibi, tip 2 diyabetliyim, aşırı demir eksikliğim var depolarım bile boş çıktı, 3 kutu ilaç kullandım yeniden tahlil yaptıracağım ama halszilik devam ediyor... Karatay yaptığımda bu sorunları yaşamıyordum...
Hahahahaha, ben de bazen bunu söylüyorum. O kadar çok sağlık problemim var ki:)))Yok, en azından o yok bari yani...
Benim halsizliğim devam ediyor yarın veya öbürgün hemen gitmem lazım... D vit'inize baktırdınız mı hiç, benim 2 ay önce çok düşük çıkmıştı 9,1 çıktı... d-vit ampul kullanıyorum... Tüm bunlar kilo vermeye feci engel...Hahahahaha, ben de bazen bunu söylüyorum. O kadar çok sağlık problemim var ki:)))
Ben demir eksikliğimi hashimotoya bağlıyorum. Ferro sanol çok kötü yapıyor bagirsaklarimi, en son doktor verdiğinde kullanmadım. Artık kalp carpintilarim başlamıştı. Karatayla beslenince geçti. Allah bilir demir depolarım bile dolmuştur doğal beslendiğim içinEylül ayında kontrole gittiğimde baktıracagim inşallah
Evet bakilmisti. Şu anda zaten bomba gibiyim çok şükür. 2 ay önceki depresif, yorgun, kafası karışık halimden eser yokBenim halsizliğim devam ediyor yarın veya öbürgün hemen gitmem lazım... D vit'inize baktırdınız mı hiç, benim 2 ay önce çok düşük çıkmıştı 9,1 çıktı... d-vit ampul kullanıyorum... Tüm bunlar kilo vermeye feci engel...
4-5 gündür 2 öğün yapıyorum. Her gün yazıyorum yediklerimi, saatlerini. Bazen foto da ekliyorum :)3 öğüne devam mı edeceksiniz???... ben 2,5 yapıyorum bazen, bazen de 2... Buçuk öğün olarak genelde keten tohumu ya da çörek otu eklediğim yoğurdu yiyorum, bazen de çiğ kabak çekirdeği...