-
- Konu Sahibi LadyInGray
Valla ben sizden daha katı besleniyorum,daha zayıfım ve hashimotom var ama bir gün şaşmaz.beslenmeyle alakası olmayada bilir.korkutmak istemem ama erken menapoz falan olmasın.
Ben kadın doktoruna görünsem iyi olacak
Kesinlikle. En kısa zamanda gidin lütfen, ertelemeyinBen kadın doktoruna görünsem iyi olacak
Cuma günü arkadaslarla felekten bir gece çaldık2 haftadır evden çıkmadığım için, bir garip oldum yahu. Çok ihtiyacım varmış.
Cuma günü, mens. döneminin 2. günüydü. Bir önceki gün spor yapamadığım için, 5 dk ısındım, 25 dk orta tempo eliptik yaptım. Ne yazık ki hafif baş dönmesi ve mide bulantisi oldu. Demek ki neymiş, o dönemde kendimizi çok zorlamayacakmisiz. Bir yazıda, aslında testestoron miktarı arttığı için, egzersizin daha verimli olacağını okumuştum ama ı-ıh, kötü oldum.
Öğleden sonra, akşam için plan yapınca salata ve ayran la ara öğün yaptım. 8.30 gibi de yemekte et ve salatadan başka bir şey yemedim.
Dün çok geç kalktım, 2.30 gibi yatmistim çünkü. 11.00 de büyük bir kase nane ve zeytinyağlı cacık yedim. Hiçbir şey yemek istemedi canim
Zaten canım istemeden yersem çok kötü oluyorum. Saat 5 gibi de cacık yedim ve 06.30 da ısınma+bacak egersizi+karın egzesizi+zumba yaptım. Tam günü süper bir şekilde kapatacaktim ki direncim kırıldı ve bir küçük kase muhallebi yedim.
Sağol denizcimBence günü iyi idare etmissin canim özellikle yaptigin sporlara bayıldım keşke bende bu kadar azimli olsam spor konusunda
Mutluyum, gururluyum. Spor seansimi bitirdim
Alırsın alırsın, ben sende de o azmi görüyorumSpor azmini örnek almaya çalışacağım!!!
Alırsın alırsın, ben sende de o azmi görüyorum
Tüm gün evde olduğum için, yapmazsam ayıp yani.
Selam kızlar. Dün 16.45 te 2. öğünümü yedim. 2 lt su içtim tüm gün.
Sabah kalktığımda tartıldım, 83.7
Aaaa, öyle bir laf etmiştim değil mi?Tebrikler Lady, 83'leri görmüşsün, 1 saat mezdeke oynadın mı?
Ben de 700 gram vermişim, böyle böyle Karatay sayesinde kurtulacağız bu yağlardan.
Mini tatillerden biz de isteriiiiiizHerkese günaydın, haftasonu uzak kaldım giremedim:) Mini bir tatil vardı.Yeme alışkanlığım ise tam gaz devam ediyor.Bugün sabah 74.80 olarak güne başladım:) Bayrama hedef minimum 70 inşallah:)
Denizcim daha önce Karatay tarzında beslendin mi?LadyInGray afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun eminim istediğin rakamlara ulaşırsın benim anlamadığım yapamadigim daha doğrusu 2. Öğünü diyelim ki akşamüstü beşte yedin nasıl oluyor da ertesi güne kadar bişey yemeden duruyorsunuz hanımlar bana da bi akıl verin kendime nasıl hakim olabilirim iradesiz olmak çok kötü
Denizcim daha önce Karatay tarzında beslendin mi?
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de akşamları aç olmasam da gofret, bisküvi, kuruyemiş Allah ne verdiyse yemek istiyorum. Daha önceki mesajlarimda söylemiştim, ben şeker bağımlısıyım. Ama hedefime kilitlendim. Tartıda artık 80'in altına düştüğümü görmek istiyorum. Sen kaç yasındasın bilmiyorum ama ben bu yaşıma kadar şu kilo işini çözüp bir kenara koyamadim, çok pişmanım. Geçen yıllara çok üzülüyorum. 74 kilo olduğum zaman uzulurdum, şimdi şu hale bak.Yok canım sizle karşılaştığımda beri yapmak istiyorum yaklaşık bi buçuk haftadır da uymaya çalışıyorum ama dediğim gibi akşamları bişey yememek çok zor ve bu açlıktan değil hem kilo vermek isteyip hem kendime engel olamıyorum