- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
-
- Konu Sahibi LadyInGray
Akşama kadar isteyen herkes spor yapacağı günleri bildirsin. Ben de tabloyu oluşturayımBencede:))) Başlayalım ve uygulayalım:)
D deniz365 ==》Cumartesi / Pazartesi / Çarşamba / Cuma (+)
M Moonauspicios ==》Cumartesi / Pazar / Salı / Perşembe
LadyInGray ==》Cuma (+) / Pazar / Pazartesi / Salı
Kızlar sporunuzu yaptığınızda yanına artı işareti koyarız bu sayfayı düzenleyerek. Günü degistirmek isterseniz söyleyin değiştirelim ama haftada 1 defa degisiklik hakkımız olsun. Ben bugün spor yaptım mesela 25 dk. Arti koyuyorum hemen
Kendimi bıraksam halime ağlamaktan helak olurdum... Şu günlerde tam bu durumdayım. O kadar güzel özetlemişsinki.Merhaba kızlar. Hep 70 civarındaydı kilom. Boyum 172 olduğu için o şekilde mutluydum, ama Hashimoto tiroidim olduğu için hep dikkat ederdim. Dikkat etmediğim bir dönemde 75'e çıktı kilom. O dönemde çok popüler olan Dukan diyetini denemeye karar verdim. 10 kilo verdim, inanilmazdı.
Amaaaaaa o kadar fazla bağırsak problemi yaşadım ki devam edemedim. Ardından iş tempom tavan yaptı. Sabahlara kadar çalışıyordum, uyanık kalmak için atıştırmalar başladı ve şimdiki kiloma geldim 1,5 yıl önce:85. Veeee bir de kötü sürpriz, polikistik over sendromu yla birlikte insülin direncim de oldu, nur topu gibi
İnanılmaz derecede kötü hissediyorum. Kendimi biraz bıraksam oturup halime ağlamaktan helak olurum....
Neyse olan oldu. 1 aydır Karatay'ı deniyorum. Dukan'la yaptığım hatayı ancak Karatay düzeltebilir. Aç kalmadan, doğal beslenerek, yavaş yavaş.
P.tesi günleri kilo bildirim günü ve genellikle yediklerimin fotosunu paylaşacağım. Uzun zamandır cesaret edemiyordum bu günlüğü açmaya, kendime güveniyordum. Hala da tam olarak güvenemiyorum. Bakalım neler olacak.
1 Haziran ---> 85,5
8 Haziran ---> 84,5
Zorunlu ara(((
29 Haziran --> 84,5
6 Temmuz --> 83,7
Sondaki cumaya koymuşsun artıyı :) Ben bir cuma daha ekliyorum sana o zamanKızlar ben de jillian yaptımLadyInGray + koymaya çalıştım ama böyle mi olcak oldu mu bilmem :)
D deniz365 ==》Cuma (+) / Cumartesi / Pazartesi / Çarşamba / Cuma
Kızlar sporunuzu yaptığınızda yanına artı işareti koyarız bu sayfayı düzenleyerek. Günü degistirmek isterseniz söyleyin değiştirelim ama haftada 1 defa degisiklik hakkımız olsun. Ben bugün spor yaptım mesela 25 dk. Arti koyuyorum hemen
Tamam canım, beklerizBen sadece yürüyüş yapıyorum ve illa ki açık havada... Bunun için bayram sonrasını beklemek zorundayım zira malum susuz olmaz, Ramazan'da da dışarda su içemem... Gerçi malum Adana ve havalar da çok sıcak ama inşallah sabah erken yürüyüşlerime başlayabilirim yeniden... Ben tabloya daha sonra katılayım bu durumda... :)
Amin amin amin!Kendimi bıraksam halime ağlamaktan helak olurdum... Şu günlerde tam bu durumdayım. O kadar güzel özetlemişsinki.
Allahım çıktığımız bu yolda başarılı olmayı nasip etsin hepimize canım inş.
Merhabaslm günlüğünüz hayırlı olsun dün gezerken gözüme çarptı biraz okudum haşimato ve insülin direnci üstüne pko varmış geçmiş olsun öncelikle yanlız değilsin bu arada fakat yaptığınız diyeti açıkçası sağlıklı bulmadım neden diyecekseniz tabi diyetisyene gidiyormusunuz bilmiyorum ama kendimden örnek vermek istedim benimde haşimato ve insülin direncim var hergeçen gün kilomun üstüne kilo alarak 15 sene sonra 85 kilo oldum bu sene şubat ayında karar verdim kilo vermeye fakat ne yapacağımı bilemedim ilk etapta daha önceleri çok dikkat edip 10 kilo 8 kilo çok verdim diyetisyene gitsem onu yeme bunu yeme diyecek ben hepten strese girecektim ne yapabilirim diye araştırmaya girdim çok video izledim ve kafamda bi diyet planı oluşturdum baktımki ben çok yemek yemiyodum ama düzensiz besleniyodum mesala karatay gibi 2 öğün besleniyodum tabi ekmek hariç baktımki böyle kilo veremiyorum öğün sayımı 5 6ya çıkardım 5 aydır hiç pilav makarna patetes yemedim gı değerleri yüksek diye çokta sevmem en güzelide tatlı sevmemdi ama insülin direncinden dolayı şekere eğilim başlamıştı onuda ara öğünlerde kuru meyvelerle yatıştırdım ve bir öğün sebze bir öğün protein salata yoğurt ve bir dilim tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği tükettim çünkü kas kaybını önlemek için karbonhidrata ihtiyacı var vucudun tabi bunu benimsemiyor karatay ama şu tecrübeyle sabitki bizim metobolizma yavaş çalıştığından az ve sık beslenmek gerektiğine karar verdim subat 1de başladığım 85 kilo şuan 68 kiloyum 17 kilo verdim yavaş ama emin adımlarla tabi insülin direncim düştü hiç ilaç kullanmadım vakit buldukça hergün yürüdüm 1saat ve şuan hem troidimde oynama olmadı insülin direncimde düştü. ve hiç mix ödem de olmadım.ki çok sık ödemlerim oluyodu. neyse çok yazdım sadece deneyimimi yazmak istedim sizlere başarılar dilerim içimde saklayamadım bunları yazmak istedim.
Koydum artını D deniz365 cimD deniz365 ==》 Cuma (+) /Cumartesi (+)/ Pazartesi / Çarşamba /