DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

D deniz365 ==》Cumartesi / Pazartesi / Çarşamba / Cuma
M Moonauspicios ==》Cumartesi / Pazar / Salı / Perşembe
LadyInGray ==》Cuma (+) / Pazar / Pazartesi / Salı

Kızlar sporunuzu yaptığınızda yanına artı işareti koyarız bu sayfayı düzenleyerek. Günü degistirmek isterseniz söyleyin değiştirelim ama haftada 1 defa degisiklik hakkımız olsun. Ben bugün spor yaptım mesela 25 dk. Arti koyuyorum hemen

Kızlar ben de jillian yaptım LadyInGray + koymaya çalıştım ama böyle mi olcak oldu mu bilmem :)

Ben sadece yürüyüş yapıyorum ve illa ki açık havada... Bunun için bayram sonrasını beklemek zorundayım zira malum susuz olmaz, Ramazan'da da dışarda su içemem... Gerçi malum Adana ve havalar da çok sıcak ama inşallah sabah erken yürüyüşlerime başlayabilirim yeniden... Ben tabloya daha sonra katılayım bu durumda... :)

Kendimi bıraksam halime ağlamaktan helak olurdum... Şu günlerde tam bu durumdayım. O kadar güzel özetlemişsinki.
Allahım çıktığımız bu yolda başarılı olmayı nasip etsin hepimize canım inş.

Son düzenleme:

Tamam canım, bekleriz

Amin amin amin!
Özellikle geçip giden 20'li yaşlarım beni çok üzüyor. Kendimle barışık olmadan geçirdiğim 20'li yaşlarım... Keşke geri dönebilsem.

Merhaba kızlar. Bugün bir hata yapıp sabah kalktigimda tartildim. Hala 83.7 olduğumu görünce tepem attı. Muzlu süt yaptım ve bir avuç ceviz yedim kahvaltı olarak. Sonra da kendimi dışarı attım, gezdin dolaştım. 10000 adım atmisim telefonuma göre. Zaten yorgunluktan ölüyorum şu anda. Egzersiz yapmış sayıyorum kendimi

slm günlüğünüz hayırlı olsun dün gezerken gözüme çarptı biraz okudum haşimato ve insülin direnci üstüne pko varmış geçmiş olsun öncelikle yanlız değilsin bu arada fakat yaptığınız diyeti açıkçası sağlıklı bulmadım neden diyecekseniz tabi diyetisyene gidiyormusunuz bilmiyorum ama kendimden örnek vermek istedim benimde haşimato ve insülin direncim var hergeçen gün kilomun üstüne kilo alarak 15 sene sonra 85 kilo oldum bu sene şubat ayında karar verdim kilo vermeye fakat ne yapacağımı bilemedim ilk etapta daha önceleri çok dikkat edip 10 kilo 8 kilo çok verdim diyetisyene gitsem onu yeme bunu yeme diyecek ben hepten strese girecektim ne yapabilirim diye araştırmaya girdim çok video izledim ve kafamda bi diyet planı oluşturdum baktımki ben çok yemek yemiyodum ama düzensiz besleniyodum mesala karatay gibi 2 öğün besleniyodum tabi ekmek hariç baktımki böyle kilo veremiyorum öğün sayımı 5 6ya çıkardım 5 aydır hiç pilav makarna patetes yemedim gı değerleri yüksek diye çokta sevmem en güzelide tatlı sevmemdi ama insülin direncinden dolayı şekere eğilim başlamıştı onuda ara öğünlerde kuru meyvelerle yatıştırdım ve bir öğün sebze bir öğün protein salata yoğurt ve bir dilim tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği tükettim çünkü kas kaybını önlemek için karbonhidrata ihtiyacı var vucudun tabi bunu benimsemiyor karatay ama şu tecrübeyle sabitki bizim metobolizma yavaş çalıştığından az ve sık beslenmek gerektiğine karar verdim subat 1de başladığım 85 kilo şuan 68 kiloyum 17 kilo verdim yavaş ama emin adımlarla tabi insülin direncim düştü hiç ilaç kullanmadım vakit buldukça hergün yürüdüm 1saat ve şuan hem troidimde oynama olmadı insülin direncimde düştü. ve hiç mix ödem de olmadım.ki çok sık ödemlerim oluyodu. neyse çok yazdım sadece deneyimimi yazmak istedim sizlere başarılar dilerim içimde saklayamadım bunları yazmak istedim.

Merhaba yasom7272
Çok teşekkürler deneyimlerini paylaştığın için. Ben de 2 yıl öncesine kadar senin gibi diyet yaptım. Kilomu korudum ama rahatsızlıklarimda hiçbir iyileşme olmadı.
Şu anda ara öğün kavramı çok kabul görüyor ama emin ol, gun gelecek bunun düşünüldüğü kadar doğru olmadığı söylenecek. Bilim denilen şey ne yazık ki biraz şaibeli bir durum. Dün yumurta ve tereyağı için neler söyleniyordu, bugün tam tersi söyleniyor. Kesinlikle ara öğünler yaparak kilo verilir ama bunun vücudumuza yaptığı etki hiç de iyi değil.
Ben Karatay beslenme sistemine geçtim geçeli bomba gibiyim, hayatım çok değişti. Çok şükür. Bir de Karatay sistemi bir diyetten ibaret değil. Doğal beslenmeye yöneltiyor. Yoğurt yapıyorum, serbest dolaşan tavukların yumurtasını alıyorum, piliç yemiyorum, uzar da gider.
Zaten genetiği değiştirilmiş gıdalarla ilgili hassasiyetim de hat safhada olduğu için, Karatay'a çok güveniyorum.
Ara öğün yaparak diyet yaptığım zaman kendimi hep bitkin hissederdim şimdi bunu yaşamıyorum ve az ve yavas da olsa kilo veriyorum. Sivilcelerim gitti, kalp carpintilarim geçti, bağırsaklarım tıkır tıkır saat gibi
Ekmek meselesine gelirsek. 1 aydır yemiyorum ve sanırım çok zorunlu kalmadikca yemem. Şu anda elde ettiğim durumu kaybedemem

arkadaşım yolunda başarılar dilerim inşallah herşey yolunda gider sadece bu benim fikrim tabi rabbim sağlıklı olmayı nasip eder inşallah hepimize ......

Koydum artını D deniz365 cim

Bugün p.tesi, tartlma günü, kilom 83,2. Yani 500 gramcık vermişim. Hayırlısı olsun. Hiç verememekten iyidir. Bu defa, daha önce yaptığım tüm hatalardan arınmaya çalıştığıma göre, eskiden olanların tekrar etmemesi lazım. Bu yüzden yavaş kilo vermeyi kabul etmem lazım çünkü doğru olan bu. Zaten son 2 gündür diyetimi istediğim gibi uygulayamadım, hatta dün acil bir şekilde kan bağışında bulunmam gerektiği için mecburen küçük bir sandviç yedim.

Diyetim bozuldu diye akşam gittiğimiz yemekte ekmek ya da tatlı yedim mi? HAYIR! Gece dolaşmaya çıktığımızda herkes 3 büyük top dondurma yerken "eh hadi ben de 2 top yesem bir şey olmaz" dedim mi? HAYIR! Yemedim.

Pazar gününü de büyük maceralarla geçirdim. Yine tüm gün dışarıdaydım. Her şey istediğim gibi gitmemiş olabilir ama ben şekerden uzak durdum. diyetimi 2 gündür bozan şeyler yediğim 1 şeftali ve 2 hurmaydı. E o zaman bu hafta 500 gram vermiş olmam da gayet iyi

Kızlar herkese selam :) Haftasınu yazlıktaydım ve yüzdüm spor yapamadım onun dışında.Bİr de güneş beni baya çarptı , yanıklarım geçene kadar malesef spor yapamıyıcam ama bayramdan sonra kesinlikl spor da hayatımda olucak , bayrama kadar sadece beslenme ile idare edeceğim anlayacağınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…