- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
-
- Konu Sahibi LadyInGray
D deniz365 şu bizim için daha uygun aslında
http://www.nililehobi.com/2014/11/enerji-veren-detoks-suyu.html
Eki Görüntüle 1571494
Canlarım burada Tiroid konusunda bilgi sahibi kişiler Plduğunu görünce yazasım geldim
Benim tsh hormonu 3,8 çıktı
Beş aydır adet görmüyorum valla düşünmemeye çalışıyorum en azından kan kaybı olmuyor diye canım sıkılmasa sıkılıyor
1,5 sene önce zayıflamaya başladım 14 kilo verdim
Doktorum diyetten olmuştur dedi ama ben nerde hata yaptıyorumda hala düzelmiyor
3 aya bir gelirdi Nisan Ayında 4 kilo verdim ve kilo verdikçe iyice gecikiyor
İyotlu tuz yemeye çalışıyorum Brezilya cevizi yiyorum selenyum için ilaç kullanmadan nasıl düzeltebilirim?
Bu ara ben de 1,5 Yıldır ne ekmek ne çikolata yemiyorum
Çölyak hastası değilim ama herhalde insanın başına gelebilecek en iyi hastalık diye düşünüyorum
Kimiside karbonhidratı az yiyorsun diye böyle olsun diyor
Bol sebze, keçi koyun peyniri sütü yoğurdu yiyorum köy yumurtası yiyorum
Meyve veya pakete girmiş diye Sakız bile çiğnemiyorum bu beslenmeyle metabolizma hala altüst ya çok komik
Hamburger yediğim günler adetim gün şakmıyordu çok ironik
GünaydııııınHerkese günaydın:) Dün 15 dakika bacak egzersizi ile başladım ve bu sabah 75.100 kg:) Hedefe adım adım gidiyorum.Umarım düzeni bozmadan devam edebilirim:)
Ben 1 hafta kadar yürüyüş ve dizlere çok yuklenmeyen egzersizler yaptım. Tabi benim kilom o kadar fazla ki, sakatlık riskini sıfıra indirmeye çalıştım.Dün ısınma turları idi diyelim:) Artık ekliptik bisiklet ile 20 dakikadan başlayan koşularda yapıcam :) Hergün en az 2 litre su içiyorum.Su tüketiminde sıkıntım yok.Sanah kahvaltı öğle yemeği olmak üzere iki öğün.Çok acıkırsam akşam 19.00 -19.30 gbi biraz leblebi sadece :)
Çok güzel. Neler koydun o zaman? Salatalık ve limon mu?Günaydın kızlar supersiniz :) ben de akşam iftarda hiç ekmek ve pide tüketmeden sebze ağırlıklı beslendim bir saat sonra da leslie ile 1 mile express yaptım bu aradaLadyInGray dün detoks suyunu yaptım sadece nane yoktu içine katamadim tadi guzeldi bağırsakları da iyi geldi diyebilirim :)
Çok güzel. Neler koydun o zaman? Salatalık ve limon mu?
Benim de ne zamandır aklımda aslında. Güzel bir cam şişe almam lazım benim deEvet canım içtikten sonra aynı malzemenin üstüne su eklemeye devam ettim tadı aynı kaldı malzemeyi bol kattım galiba :) pazara gider gitmez tüm malzemelerden bol bol alcam
Bende cam şişe yoktu canım boş kavanoza yaptım nasılsa evdeyim diye bardağa boşaltıp içiyorum okula gidince o popi olan renkli mataralardan alıp okula o şekilde götürmeyi planlıyorum (çok da dalga geçerdim o mataralarla )Benim de ne zamandır aklımda aslında. Güzel bir cam şişe almam lazım benim de
merhaba aşır karb. mı kestiniz acaba? sadece proteinle mi besleniyorsunuz? herkeste karbonhidratı kesmek aynı sonucu vermiyor. hipotroidi de 100 gr ın altına inmek önerilmiyor fazla kesince kortizolden dolayı geckebilir, aniden fazla kilo verdiyseniz olabilir, aşırı proteinden,spordan testosteronunuz yükselmiş olabilir.adet olmamanız çok ciddi bir sorun.
kilonuzu fazla mı aşağı çekmeye çalışıyorsunuz? biliyorsunuz yağ dokusu östrojen salgılatır. fazla kilo verdiyseniz adetiniz kesilebilir. ben troidden olduğunu düşünmüyorum. çok yüksek değil. antikorlarınıza bakıldı mı? hashimoto olabilirsiniz o zaman iyot kullanmamanız gerekir. bence yulaf,meyve, baklagil,bol sebzeyle fazla obsesyona dönüştürmeden rahat bir yeme düzenini deneyin. karatay ketojenik bir diyet değil. sağlıklı karb. öneriyor. doktor değilim tabi ki, okuduklarımdan benim aklıma gelenler bunlar.
Merhaba cerulean. Hoşgeldin
Anlattıklarına çok şaşırdım. Tüm doğru şeyleri yapıyorsun ve yine de vücut sisteminde problem var. Önce birkaç soru sormak isterim iznin olursa. Hashimoto musun? Polikistik over gibi bir durum var mı?
Karbonhidratı az yemekten olmaz böyle şeyler, kimse kusura bakmasın. Eminim yeterli sebze de tiketiyorsundur.
Bu arada bravo, beslenme konusunda farkindalığın ve iraden mükemmel. Maşallah. Keske ben de çok önceden bilseydim ve uygulasaydim bunları.
Canım çok sağol cevap için <3
Ilk zamanlar pekmezli yumurtalar, yulafla kahvaltı yapıyordum, meyve sebzenin yanında
Ö donemde gecikiyordu
Şu an günde yarım kilo sebze yiyormdur taze fasülye bamya bunlarla 100 gr karbonhidrata tamamlamıyorum mu ki?
Kuru yemiş tüketiyorum hatta biraz fazla tüketiyorum bu aralar kesmeyi düşünüyorum bir süre ..
Protein de sabah menemen, keçi peynirli öğle deniz balığı/keçi peyniri sebze
Akşam keçi peyniri/yoğurdu Havuç Salatalık etrafında dönüyorum
Hep 5 kg verdim sonra korudum bir kaç ay sonra tekrar 5 kilo verdim tekrar korudum
yani ani kilo verme olmadı bence
53,5 kg boyum 164 cm çokta sıska değilim bence
Şimdi çok uzun yıllar Himalaya tuzu kullandım sofra tuzu kötü kötü dendi
Bu tuzda da iyot yok malum
Sonra diyete başladım neden bilmiyorum tuzu tamamen kestim :/
Acaba iyot eksikliğinden de mi olabilir
Tabi şimdi İyotlu deniz tuzu kullanıyorum ..
Ev doktoru kan Değerlerini görünce dedi acaba iyot takviyesi mi yapsak
Sonra tekrar kan aldı ultrasona filan baktı Tiroid normal
takibe alalım vücüdün dengesine müdahele etmeyelim dedi
Ev doktoruda annemin bir Arkadaşı güvenmek istiyorum
Antikor meselesini bir araştırayım
nisanda 57/58 den 53/54 de düştüm iyice sapıttı ay başı düzenim ...
Kilo vermekte mi suç anlamıyorum
Tiroidimin gönlünü tekrar nasıl alabilirim diye kara kara düşünüyorum..