DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

merhaba aşır karb. mı kestiniz acaba? sadece proteinle mi besleniyorsunuz? herkeste karbonhidratı kesmek aynı sonucu vermiyor. hipotroidi de 100 gr ın altına inmek önerilmiyor fazla kesince kortizolden dolayı geckebilir, aniden fazla kilo verdiyseniz olabilir, aşırı proteinden,spordan testosteronunuz yükselmiş olabilir.adet olmamanız çok ciddi bir sorun.

kilonuzu fazla mı aşağı çekmeye çalışıyorsunuz? biliyorsunuz yağ dokusu östrojen salgılatır. fazla kilo verdiyseniz adetiniz kesilebilir. ben troidden olduğunu düşünmüyorum. çok yüksek değil. antikorlarınıza bakıldı mı? hashimoto olabilirsiniz o zaman iyot kullanmamanız gerekir. bence yulaf,meyve, baklagil,bol sebzeyle fazla obsesyona dönüştürmeden rahat bir yeme düzenini deneyin. karatay ketojenik bir diyet değil. sağlıklı karb. öneriyor. doktor değilim tabi ki, okuduklarımdan benim aklıma gelenler bunlar.

Merhaba
Dün zor bir gün geçirdim mensturasyon doneminin başlamasıyla. Ağrı kesici almamak için direndim, kazandım; dolaptaki nefis paşa lokumu tatlısını yememek için direndim, kazandım! Diyetimi bozsaydim bu sabah ne kadar mutsuz olurdum, çok şükür o yenilmişlik duygusunu yaşamadımGünlüğüme gelip yazan herkese çok teşekkür ederim, sizin sayenizde zihnimi açık tutuyorum
@bluesgirl @Baharherbahardiyetyapar M Moonauspicios Keyfinbilir D deniz365 C cerulean

Kahvaltım 09.30 da bitti, bugün geç kalktım. Nasıl bir ağırlık var üzerimde
2. öğünümü dünki gibi yapmayı planlıyorum 16.00-16.45 arasında. Dün gece acıktım biraz ama gidip yattım.
Suyu 2 litre ye tamamladım, bugün de öyle yapacağım inşallah.
12.00 gibi de egzersiz yapmayı deneyeceğim. Kahvaltımın fotosunu ekliyorum.

Bu arada hemen hemen her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum. Salataya ya da zeytinlerin üzerine dökünce boşa gidiyor sanki, ekmek yesek ekmek banarak tuketirdik :) Soğuk sıkım zeytinyağı fiyatı dolayısıyla zaten altın değerinde olduğu için bir damlası bile tabakta kalsa, boşa gitse üzülüyorum

Herkese günaydın:) Dün 15 dakika bacak egzersizi ile başladım ve bu sabah 75.100 kg:) Hedefe adım adım gidiyorum.Umarım düzeni bozmadan devam edebilirim:)
Günaydııııın
Oooo süper! 15 dk direnç egzersizinden sonra şöyle 15 dk da kardiyo yaparsan, zumba gibi, daha çok yağ yakarsın diye düşünüyor. Su tüketimin ne durumda?

Dün ısınma turları idi diyelim:) Artık ekliptik bisiklet ile 20 dakikadan başlayan koşularda yapıcam :) Hergün en az 2 litre su içiyorum.Su tüketiminde sıkıntım yok.Sanah kahvaltı öğle yemeği olmak üzere iki öğün.Çok acıkırsam akşam 19.00 -19.30 gbi biraz leblebi sadece :)

Ben 1 hafta kadar yürüyüş ve dizlere çok yuklenmeyen egzersizler yaptım. Tabi benim kilom o kadar fazla ki, sakatlık riskini sıfıra indirmeye çalıştım.
Akşam çok acikinca ben de ayran içiyorum.

Önemli olan sağlık tabiki :) Dikkat etmek lazım .Hafta sonu yüzerim sadece , ama pazartesiden itibaren 20dakika koşu 15 -20 dakika bacak ve karın bölgesi egzersizi yapıcam :) Bayram tatiline giderken 69 veya 70 kg olmak hedefim :)

Günaydın kızlar supersiniz :) ben de akşam iftarda hiç ekmek ve pide tüketmeden sebze ağırlıklı beslendim bir saat sonra da leslie ile 1 mile express yaptım bu arada LadyInGray dün detoks suyunu yaptım sadece nane yoktu içine katamadim tadi guzeldi bağırsakları da iyi geldi diyebilirim :)

Çok güzel. Neler koydun o zaman? Salatalık ve limon mu?

Evet canım içtikten sonra aynı malzemenin üstüne su eklemeye devam ettim tadı aynı kaldı malzemeyi bol kattım galiba :) pazara gider gitmez tüm malzemelerden bol bol alcam
Benim de ne zamandır aklımda aslında. Güzel bir cam şişe almam lazım benim de

Benim de ne zamandır aklımda aslında. Güzel bir cam şişe almam lazım benim de
Bende cam şişe yoktu canım boş kavanoza yaptım nasılsa evdeyim diye bardağa boşaltıp içiyorum okula gidince o popi olan renkli mataralardan alıp okula o şekilde götürmeyi planlıyorum (çok da dalga geçerdim o mataralarla )

Canım çok sağol cevap için <3

Ilk zamanlar pekmezli yumurtalar, yulafla kahvaltı yapıyordum, meyve sebzenin yanında
Ö donemde gecikiyordu

Şu an günde yarım kilo sebze yiyormdur taze fasülye bamya bunlarla 100 gr karbonhidrata tamamlamıyorum mu ki?
Kuru yemiş tüketiyorum hatta biraz fazla tüketiyorum bu aralar kesmeyi düşünüyorum bir süre ..

Protein de sabah menemen, keçi peynirli öğle deniz balığı/keçi peyniri sebze
Akşam keçi peyniri/yoğurdu Havuç Salatalık etrafında dönüyorum

Hep 5 kg verdim sonra korudum bir kaç ay sonra tekrar 5 kilo verdim tekrar korudum
yani ani kilo verme olmadı bence
53,5 kg boyum 164 cm çokta sıska değilim bence

Şimdi çok uzun yıllar Himalaya tuzu kullandım sofra tuzu kötü kötü dendi
Bu tuzda da iyot yok malum
Sonra diyete başladım neden bilmiyorum tuzu tamamen kestim :/
Acaba iyot eksikliğinden de mi olabilir
Tabi şimdi İyotlu deniz tuzu kullanıyorum ..

Ev doktoru kan Değerlerini görünce dedi acaba iyot takviyesi mi yapsak
Sonra tekrar kan aldı ultrasona filan baktı Tiroid normal
takibe alalım vücüdün dengesine müdahele etmeyelim dedi
Ev doktoruda annemin bir Arkadaşı güvenmek istiyorum
Antikor meselesini bir araştırayım

nisanda 57/58 den 53/54 de düştüm iyice sapıttı ay başı düzenim ...
Kilo vermekte mi suç anlamıyorum
Tiroidimin gönlünü tekrar nasıl alabilirim diye kara kara düşünüyorum..

Canım çok sağol cevapladığın için
bu Polikistik over meselesini de bir araştırayım varsa haberim yok valla
Ev doktorum tiroid tembel ondan gecikiyor adet deyince kadın doktoruna gitmedim

Bildiğim hashımoto değilim tsh 3,8 çıktı ya ağlayasın filan geliyor şu an
Çok duygusal bir konu bu benim için :)
Ultrason da Tiroid bezi normal çıktı hashimoto da büyüklüğünde değişiklik oluyor öğle değil mi?

Ben de su böreğini kestim diye olmamıştır diye düşünüyorum
Ama günümüzün 'normal' beslenmesine uymayınca insanlara biraz çılgın geliyorum ve anneciğim mesela diyor ki her şeyden az az yemelisin kendi elinle yaptın
Tabi ben de insanım acaba diyorum hata mı ediyorum
Halbuki ev doktorum da Demişti karbonhidratı yeme zaten gereksiz diye

Evet canım Nutella bağımlısı olan ben nasıl oldu tamamen çıkarabildim hayatımdan bunları şaşıyorum ve gurur duyuyorum kendimle
Zaten hayatımda hatırlamadığım kadar zayıfım
36 beden pantolonlar oluyor artık
Önce 40/42 beden kalın bacaklarım Yağlı yağlı bir Yüzüm vardı ıııghhhh :*

Valla ben sizden daha katı besleniyorum,daha zayıfım ve hashimotom var ama bir gün şaşmaz.beslenmeyle alakası olmayada bilir.korkutmak istemem ama erken menapoz falan olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…