DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Benim de kafamda hedeflerim vardır hep, yazıya dökmüyorum pek. Denedim, üzerimde baskı hissediyorum, baskının neticesi de hiç iyi olmuyor. Kendimi abuk subuk yerken bulabiliyorum

Canlarım burada Tiroid konusunda bilgi sahibi kişiler Plduğunu görünce yazasım geldim
Benim tsh hormonu 3,8 çıktı
Beş aydır adet görmüyorum valla düşünmemeye çalışıyorum en azından kan kaybı olmuyor diye canım sıkılmasa sıkılıyor

1,5 sene önce zayıflamaya başladım 14 kilo verdim
Doktorum diyetten olmuştur dedi ama ben nerde hata yaptıyorumda hala düzelmiyor
3 aya bir gelirdi Nisan Ayında 4 kilo verdim ve kilo verdikçe iyice gecikiyor

İyotlu tuz yemeye çalışıyorum Brezilya cevizi yiyorum selenyum için ilaç kullanmadan nasıl düzeltebilirim?

Bu ara ben de 1,5 Yıldır ne ekmek ne çikolata yemiyorum
Çölyak hastası değilim ama herhalde insanın başına gelebilecek en iyi hastalık diye düşünüyorum
Kimiside karbonhidratı az yiyorsun diye böyle olsun diyor

Bol sebze, keçi koyun peyniri sütü yoğurdu yiyorum köy yumurtası yiyorum
Meyve veya pakete girmiş diye Sakız bile çiğnemiyorum bu beslenmeyle metabolizma hala altüst ya çok komik
Hamburger yediğim günler adetim gün şakmıyordu çok ironik

Herkese günaydın:)))
Bu sabah itibari ile 75,40 kg olarak başladım yeni güne.Günde iki öğün yemek yemek ve biraz dün temizlik iyi geldi:) Haftasonu bol yüzme ile destekleyerek 17 Temmuzda 69 veya 70 kg olmayı hedefliyorum:) Herkese güzel bir gün diliyorum

Merhaba cerulean. Hoşgeldin
Anlattıklarına çok şaşırdım. Tüm doğru şeyleri yapıyorsun ve yine de vücut sisteminde problem var. Önce birkaç soru sormak isterim iznin olursa. Hashimoto musun? Polikistik over gibi bir durum var mı?
Karbonhidratı az yemekten olmaz böyle şeyler, kimse kusura bakmasın. Eminim yeterli sebze de tiketiyorsundur.
Bu arada bravo, beslenme konusunda farkindalığın ve iraden mükemmel. Maşallah. Keske ben de çok önceden bilseydim ve uygulasaydim bunları.

Günaydııııın Moon!
Çocukluğumda hiç kaçırmadan Bilim Teknik dergisinin ay takvimini alırdım ve ona göre ayı izlerdim :) Şimdi böyle güzel şeylere vakit ayırmayı unuttuk.
Bol yüzme mi dedin???
Yüzme ile işin çok kolaylaşacak bence, çook şanslısın. Ben 17 Temmuzda 69'u görürsün diyorum
Ben de dün hiç zorlanmadan 2 öğün yaptım! 08.45 te kahvaltıdan sonra 16.45 te acıktım Ve ne tesadüftür ben de çok uzun zamandır aklımda olan bazı ev islerini yaptım oh mis. Gardrobumun yarısını boşalttım hatta, önümüzdeki yıl kış ayında giymeyecegim her şeyden kurtuldum

Dün aklım gitmiş özetimi yazmamışım
08.45 te kahvaltımı bitirdim
11.00 da spor yaptım (videoyu yukarıda paylaştım)

14.30 gibi bir fincan filtre kahve
16.45 te acıktım, inanamıyorum, 2 öğün yaptım hiç zorlanmadan

Su 2 lt

Öğlen karnıyarık, az sebzeli erişte ve ayran olarak menümü tamamladım:) Şimdi sıra sade türk kahvesinde ve tabiki suda.Eve gidince biraz egrezsiz ve sonra yatak:)

Bugün 2. öğün için biraz erken acıktım ne yazık ki, az önce bitirdim yemeğimi. Mensturasyon dönemim başlamak üzere, enerjim çok düşük bugün. Spor yapamadım.
08.45 te KKK bitti
16.00 ikinci öğünüm, fotoyu ekliyorum
Su: şimdiye kadar 1,4 litre içtim. Akşam 2 litreye tamamlarim inşallah

LadyInGray merhaba canım açıkçası ramazandan önce yeme düzenim yoktu desem yeridir ne bulsam canım ne çekse yerdim ramazandan beri düzene girdi sonunda sahur ve iftar yiyorum sadece. ekmek ve pideden uzak duruyorum elimden geldiğince. iftar çok hafif geçiyor sonrasında tatlı krizi herşeyi mahvediyor

Tatlı krizleri benim hayatımı mahvetti, seni çok iyi anlıyorum. Şu anda ben hiç şeker tüketmiyorum ve bazen bu beni depresif yapıyor. Ben de o anlarda ya buraya takılıyorum ya da motivasyon için öncesi sonrası fotolarına bakıyorum.

LadyInGray üstelik 3 gündür de adetim gecikti tatlı tatlı diye alarm veriyorum resmen bu dönemlerde tatlı ihtiyacımı nasıl giderebilirim bi bilgin var mı bi yerlerde tarçınlı su duymuştum ama nedir tam olarak ne için nasıl yapılır hiç bilmiyorum.

Suyun içine kabuk tarçın koyup, buzdolabında bekletip içiyorlar, bir dene istersen. Hatta istediğin meyvelerle hazirlanabiliyor. Karatay a uygun mu bilemiyorum.
http://theblondecancook.com/2013/01/fruit-infused-water/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…