- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
-
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.901
Sen harikasın Canım tebriklerBende küçük bir kaçamak sonra devam eden kaçamaklara dönüşüyor yedikçe istiyor vücut. Onun yerine sağlıklı kuru meyveleri tercih et. Bağımlı misin yoksa bitter e. Bende portakalli severdim. Ama 3 ay olacak hiç hazır tatlı yemedim. Hep kuru meyve. Uykusuzluk zor. Yemekten önce dinlenebilirsen daha çok yarar sana.
Canım hind. Cevizi yağını disimde denedim. Ne kadar güzel bir temizlik hissi oldu. Boşa diş macunu alıyoruz. Ben bir daha almak da . uzun yola gidersek otele mecbur onu maçunn kullanırım. Yağdan çok memnun kaldım.Sen harikasın Canım tebrikler
Bende bugün Hindistan cevizi yağından deodrant yapıldığını öğrendim bende paradontax kullanıyordum malesef içinde alkol var bir marka var onu bulursam onu kullanmak istiyorumCanım hind. Cevizi yağını disimde denedim. Ne kadar güzel bir temizlik hissi oldu. Boşa diş macunu alıyoruz. Ben bir daha almak da . uzun yola gidersek otele mecbur onu maçunn kullanırım. Yağdan çok memnun kaldım.
Bende bugün Hindistan cevizi yağından deodrant yapıldığını öğrendim bende paradontax kullanıyordum malesef içinde alkol var bir marka var onu bulursam onu kullanmak istiyorumCanım hind. Cevizi yağını disimde denedim. Ne kadar güzel bir temizlik hissi oldu. Boşa diş macunu alıyoruz. Ben bir daha almak da . uzun yola gidersek otele mecbur onu maçunn kullanırım. Yağdan çok memnun kaldım.
cumlemizin duası kabul olur insallah.Kadir geceniz mübarek olsun kızlar
Alkol ilk defa duydum daha nelere ne katıyorlar kim bilir. Ben de çocuklara tam bugday ekmeğini makinamda kendim yapacağım. Bir de arada annemden yufka ekmek yeriz diye dusunuyorum cocuklarim için.Bende bugün Hindistan cevizi yağından deodrant yapıldığını öğrendim bende paradontax kullanıyordum malesef içinde alkol var bir marka var onu bulursam onu kullanmak istiyorum
Diğerlerinin içinde bu mermeri yapıştıran madde var Canım ben en güvenilir onu aldım onda alkol var alkolde de şeker var malumAlkol ilk defa duydum daha nelere ne katıyorlar kim bilir. Ben de çocuklara tam bugday ekmeğini makinamda kendim yapacağım. Bir de arada annemden yufka ekmek yeriz diye dusunuyorum cocuklarim için.
Ben de herkesin kadir gecesini Kutlarım8
cumlemizin duası kabul olur insallah.
Evet canım bu gecede uyuyamamistimBende küçük bir kaçamak sonra devam eden kaçamaklara dönüşüyor yedikçe istiyor vücut. Onun yerine sağlıklı kuru meyveleri tercih et. Bağımlı misin yoksa bitter e. Bende portakalli severdim. Ama 3 ay olacak hiç hazır tatlı yemedim. Hep kuru meyve. Uykusuzluk zor. Yemekten önce dinlenebilirsen daha çok yarar sana.
Canım sadece bitter kötü gerisi Harika olmuş işte o zaaflarımızı yenmemiz lazım canımİyi akşamlar kızlar
dün belki maximum 400 gr almışımdir bugün telafi ettiğimi düşünüyorum yine de suçlu gibi yüzüm yoktu buraya gelmeye bu saate kadar ; )
Ne kaçamaklar yaptım dünkü onun zerresi değildi siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorumda dünkü menu hakkında ; )
fikirleriniz benim için önemli ..
Uykusuzluk yorgunluk Benide mahvetti sorma düşün şimdi eve geldim duş alıp uyumak istiyorum başkada birşey düşünmüyorumEvet canım bu gecede uyuyamamistim
akşam geç iftar hemen Uyuyamiyorum sabahtan is yerim 1 saat 40 dakika uzaklıkta olduğu için uzun uyuma toleransim da yok..
hayırlısıyla bir ev bulsaydim bulacağım inanıyorum inşallah
kafası kopmuş tavuk gibiydim yine bugün
Bu ara canım buraya yazmaya başlaman güzel oldu
Canım benim gönlü güzel arkadaşım yaşım 32 ve ofisteki insan denilen müsvette ile sakın sakın tekrar yaklaşma o bence seni elde etmeye çalışmış ve afedersin kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor bence sende o yokmuş gibi davranKızlar bizim şirkette bir çocuk var benden hoşlanıyordu biraz dert köşesi gibi kullanmış olacağım burayı ama kusura bakmayın
rahat bir sene böyle flört etti benimle sonra bir kaç ay önce bana açıldı ben de neden olmasınyakışıklı çocuk ben de bekarim bende yeşil ışıkyaktim
Kızlar o andan sonra hersey değişti daha birşey olmamıştı Oysaki ; )
Bana dünyanın gicikoigini yapmaya başladı halada yapıyor bazen aglayasim geliyor ; )
Benim baktığımı görünce mesela kızların üzerine nerdeyse yatıyor
bir senedir beraber çalışıyoruz aynı kızlarla hiç iyi bir ilişkisi olmadığını o kizlardan biliyorum
sonra öğle molasina ekip arkadaşlarının vakti olmayınca bana gelip yemeğe gidelim mi hemen şimdi kalk gibi komut vermeler ; )
Bana birsey anlatmıştı gelip sakin kimseye anlatma bak diye tehdit etmeler
Daha sayayım mi ?
Doğum günlerinde pasta getirip bütün ofise bugün benim doğum günüm pasta getirdim buyurun gibi email atıyoruz doğum günü vardı herkese yazdı email i sırf bana yazmadı herkes farketti düşünün bir de pastayı mikokatayi zaten yemem ama dibimë koydu
kısa bir süre sonra benim doğum günüm vardı ben onada yazdım formalite icabı ne geldi kutlamaya ne başka bir şey
Hayatımda hiç bir erkek bana böyle davranmadi
benden bir de 10 yaş büyük bir erkek bir kadını bu kadar hedef almamali
Eskiden takıldığım bir çocuk vardı ayrılalı 4 sene oldu hala her yıl bana doğum günümde mesaj atar benim en önde babam dayilarim hep beni el üstünde tuttular yurt dışında okuttular. .
Bir de kızlar az önce metroda biri yanıma oturdu ve ne güzel kız dergiden çıkmış gibi diyor arkadaşına
Bana sanki ego tatmini için flört etti bende ok verince amacına ulaştı ondan sonrabeni çiğnemeye çalışıyor her gün her gün
bir de o kadar öz güvenli bir insan değil bana karşı ama ejderha oluyor
Su an bunları yazarken bile gözlerim doldu
Ne düşünüyorsunuz kızlar çok merak ediyorum