DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım bitterde istiyor kızlar
Şöyle koyun sütüne 85% lik kakaoyla yapılmış sıcak çikolatada olabilirdi karın doyurmaz ama olsun hep bu reglin suçu
Canım bitter yerine kakaoya batırıp kuru kayısı yiyebilirsin. Regl döneminde ben 8 kuru kayısı yedigimi bilirim. Kaymak serbest kayisiya sür dene üzerine de ceviz ben kahvaltıda öyle yapıyorum regl döneminde bozmamak için

Canım Sağol önerilerin için; )
Dün bitteri bir yedim ya bugün aklım fikrim çikolatadaydı; )
Aksam inşallah bir şapşallik yapmam

Kızlar bugün tekrar işe başladım
gece 00:22 ben hala uyanık
Sabah 05:19 da uyandım düşünün o uykunun üzerineyim; )
Ceru bu şartlarda ne yediğini şaşırırsa çok mu tuhaf olur ; )

Bugünki menüm kahvaltıda domates ,salatalık peynir zeytin aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam ablam çağırdı közlenmiş patlıcan domatesli salata ve yoğurt şimdi de maden suyu içiyorum direk yatıcam

Hayır Canım bende öyleyim şuan zombi günüyüm seni çok iyi anlıyorum
Zombi tam özetliyor durumu canım
sürundum bugün resmen
Aslında ihtiyacım olan yemek değil uyku
ama alışmışim herşeyi yemeyle bagdastirmaya
Boğazım ağrir baklava düşünürüm is yerinde stres olurum yemeğe kosasim gelir vs vs ; ) yemek herseyi çözer gibi

Nasıl yaptın ananas çayını canım ya değişik çaylara merakım var ben de yapayım
2 kupa için elimin içi kadar ananas kabuğu ve 1 kabuk tarçını 2 kupalık suyla kaynayıncaya kadar ocak üstünde tıklatıyorum. sonra süzüp içine lime limon sıkıyorum biraz ve limonun kabuğunu da içine atıyorum. sıcak da içiliyor soğuk da.
çok hoş bir tadı var. limonla da kaynatabilirsin ama ben limonu çiğden sonradan koyuyorum.

Kızlar nasılsınız bakalım
iyiyiz canım özledik seni

afiyet olsun çok güzel.

Tamam canım Sağol not aldım annem bir daha ananas alsın ben de yapacağım çay kabuklarından

sahur 03.30
2 dilim kabak pizza
acur

iftar 20.50
2 yk etli türlü
2 yk enginarlı pilav (1/2 pilav 1,5 enginar)
salata

ara 21.30
3 kayısı, kiraz, 1 erik
150 mlt kefir

sahurla beraber 1 lt den fazla su
50 dk tempolu yürüyüş

Canım herseyi bilmek zorundamisin ayağım bacağima çok sık kramp giriyor annemler de diyor magnezyum eksikliği var diye
benim sağ baldırıma 2-3 akşamdır kramp giriyor. ben de magnezyum takviyesi alacağım canım. zaten geçen haftalarda alıyordum. magnezyum ve çinko karışık benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…