-
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.881
Menü bugün çok yerinde olmuş canım tebriklersahur 03.30
2 dilim kabak pizza
acur
iftar 20.50
2 yk etli türlü
2 yk enginarlı pilav (1/2 pilav 1,5 enginar)
salata
ara 21.30
3 kayısı, kiraz, 1 erik
150 mlt kefir
sahurla beraber 1 lt den fazla su
50 dk tempolu yürüyüş
Kesinlikle canım çok yoğun bir tempom var müşteri ayrı sorun rehberi ayrı eleman aldım oda dert toptancısı oranın elemanı bıktım sana fotomu Atıcam bana hangi spor yapmam yönünde yönlendirme yaparsan çok memnun kalırımCanım azimle inatla sabırla devam o motivasyonu tekrar yakalayacaksin
sen aslında bir hafta evde kalıp dinlensen baya toparlanirsin
İşte uykusuzluk kortizol hormonu yAni stres hormonun tetikliyor yemeğe saldırıyoruz malesefZombi tam özetliyor durumu canım
sürundum bugün resmen
Aslında ihtiyacım olan yemek değil uyku
ama alışmışim herşeyi yemeyle bagdastirmaya
Boğazım ağrir baklava düşünürüm is yerinde stres olurum yemeğe kosasim gelir vs vs ; ) yemek herseyi çözer gibi
Ananas cayı Ne için Canım geçmişi bile okuyamadım2 kupa için elimin içi kadar ananas kabuğu ve 1 kabuk tarçını 2 kupalık suyla kaynayıncaya kadar ocak üstünde tıklatıyorum. sonra süzüp içine lime limon sıkıyorum biraz ve limonun kabuğunu da içine atıyorum. sıcak da içiliyor soğuk da.
çok hoş bir tadı var. limonla da kaynatabilirsin ama ben limonu çiğden sonradan koyuyorum.
iyiyiz canım özledik seni
afiyet olsun çok güzel.
Herşeyi biliyorum bu aralar bende uygulamıyorum of of Bencede kullan canım hem dinç olur vücudunCanım herseyi bilmek zorundamisin ayağım bacağima çok sık kramp giriyor annemler de diyor magnezyum eksikliği var diye
Fıstığım ip atlasan 10 dakikaKesinlikle canım çok yoğun bir tempom var müşteri ayrı sorun rehberi ayrı eleman aldım oda dert toptancısı oranın elemanı bıktım sana fotomu Atıcam bana hangi spor yapmam yönünde yönlendirme yaparsan çok memnun kalırım
İpim var yarın yaparım bıgün ablamda fırından sıcak pide almış İnan elimi bile sürmedimFıstığım ip atlasan 10 dakika
Adriana Lima diyor ki ok dakika ip atlamak benim için 45 dakika yürüyüşle eş değer
Gerçekten canı çıkıyor insanın 10 dakikadabir ter bir ter
işte canım ben seni çok iyi anlıyorum bu şartlarda bile iki kg vermen gurur verici bir şey olmalı senin için buhrana kapılıp yesek kilo alsak ne olacakKesinlikle canım çok yoğun bir tempom var müşteri ayrı sorun rehberi ayrı eleman aldım oda dert toptancısı oranın elemanı bıktım sana fotomu Atıcam bana hangi spor yapmam yönünde yönlendirme yaparsan çok memnun kalırım
beni de ramazanda sahurlar vurdu. uykusuz kalıyorumİşte uykusuzluk kortizol hormonu yAni stres hormonun tetikliyor yemeğe saldırıyoruz malesef
ödem için. ayrıca tadı çok güzel :))Ananas cayı Ne için Canım geçmişi bile okuyamadım
Atla canım 10 dakika değil mi eğlenceli de olabiliyor Ramazan geçsin bende atlıycam bahçede komşular ne der artık bilmiyorum tabiİpim var yarın yaparım bıgün ablamda fırından sıcak pide almış İnan elimi bile sürmedim
Sen dağıldıysan canım toplu kimse yok dondurmaya rağmen menü güzel yeterki taşkınlık yapıp artıya geçmeyelim minnak kaçamaklar o kadar önemli değil sabı sabır sabıraz kaldı bayrama toparlarım. dağıldım iyice.
Aklım başımda olmuyor bu durumlardaİşte uykusuzluk kortizol hormonu yAni stres hormonun tetikliyor yemeğe saldırıyoruz malesef
Malesef Canım kendi işim olmuyor zaten zor günler geçiyoruz turizm sayesindeişte canım ben seni çok iyi anlıyorum bu şartlarda bile iki kg vermen gurur verici bir şey olmalı senin için buhrana kapılıp yesek kilo alsak ne olacak
Canım izin düşünmüyormusun hiç bayramda filan
Anlıyorum canım iyi gecelerMalesef Canım kendi işim olmuyor zaten zor günler geçiyoruz turizm sayesinde
Bende küçük bir kaçamak sonra devam eden kaçamaklara dönüşüyor yedikçe istiyor vücut. Onun yerine sağlıklı kuru meyveleri tercih et. Bağımlı misin yoksa bitter e. Bende portakalli severdim. Ama 3 ay olacak hiç hazır tatlı yemedim. Hep kuru meyve. Uykusuzluk zor. Yemekten önce dinlenebilirsen daha çok yarar sana.Canım Sağol önerilerin için; )
Dün bitteri bir yedim ya bugün aklım fikrim çikolatadaydı; )
Aksam inşallah bir şapşallik yapmam
Kız ömürsünEvet kızlar şimdi benim menüm geliyor ceru durdu durdu son dakika golünü attı
İnanılmaz ama çok şükür doydu bugün
Ama bitterleri torbaladım çatıya çıkardım 3 kat çıkmam lazım indirmek için onuda yapmam üşenirim
Bayrama kadar bitter YOK
Sahur
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
- 2-3 parça taze H. cevizi
- azıcık avokado
- soğan çorbası yedim bir de sahurda ya
İftar
- domates çorbası
- 60-70 gr bitter
- turşu
- yeşil salata