DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım azimle inatla sabırla devam o motivasyonu tekrar yakalayacaksin
sen aslında bir hafta evde kalıp dinlensen baya toparlanirsin
Kesinlikle canım çok yoğun bir tempom var müşteri ayrı sorun rehberi ayrı eleman aldım oda dert toptancısı oranın elemanı bıktım sana fotomu Atıcam bana hangi spor yapmam yönünde yönlendirme yaparsan çok memnun kalırım

Zombi tam özetliyor durumu canım
sürundum bugün resmen :KK66:
Aslında ihtiyacım olan yemek değil uyku
ama alışmışim herşeyi yemeyle bagdastirmaya :KK66:
Boğazım ağrir baklava düşünürüm is yerinde stres olurum yemeğe kosasim gelir vs vs ; ) yemek herseyi çözer gibi :rolleyes:
İşte uykusuzluk kortizol hormonu yAni stres hormonun tetikliyor yemeğe saldırıyoruz malesef

2 kupa için elimin içi kadar ananas kabuğu ve 1 kabuk tarçını 2 kupalık suyla kaynayıncaya kadar ocak üstünde tıklatıyorum. sonra süzüp içine lime limon sıkıyorum biraz ve limonun kabuğunu da içine atıyorum. sıcak da içiliyor soğuk da.
çok hoş bir tadı var. limonla da kaynatabilirsin ama ben limonu çiğden sonradan koyuyorum.

iyiyiz canım özledik seni:KK60:

afiyet olsun çok güzel.
Ananas cayı Ne için Canım geçmişi bile okuyamadım

Kesinlikle canım çok yoğun bir tempom var müşteri ayrı sorun rehberi ayrı eleman aldım oda dert toptancısı oranın elemanı bıktım sana fotomu Atıcam bana hangi spor yapmam yönünde yönlendirme yaparsan çok memnun kalırım
Fıstığım ip atlasan 10 dakika
Adriana Lima diyor ki on dakika ip atlamak benim için 45 dakika yürüyüşle eş değer
Gerçekten canı çıkıyor insanın 10 dakikada :KK66: bir ter bir ter

işte canım ben seni çok iyi anlıyorum bu şartlarda bile iki kg vermen gurur verici bir şey olmalı senin için buhrana kapılıp yesek kilo alsak ne olacak
Canım izin düşünmüyormusun hiç bayramda filan

İpim var yarın yaparım bıgün ablamda fırından sıcak pide almış İnan elimi bile sürmedim
Atla canım 10 dakika değil mi eğlenceli de olabiliyor Ramazan geçsin bende atlıycam bahçede komşular ne der artık bilmiyorum tabi :KK66:
Yürü canım be ekmeği çok sevdiğini söylemiştim ona rağmen dayanabildiysen büyük başarı

Evet kızlar şimdi benim menüm geliyor ceru durdu durdu son dakika golünü attı
İnanılmaz ama çok şükür doydu bugün

Ama bitterleri torbaladım çatıya çıkardım 3 kat çıkmam lazım indirmek için onuda yapmam üşenirim
Bayrama kadar bitter YOK

Sahur
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
- 2-3 parça taze H. cevizi
- azıcık avokado
- soğan çorbası yedim bir de sahurda ya :KK66:

İftar
- domates çorbası
- 60-70 gr bitter :oops:
- turşu
- yeşil salata
- 180 gr füme balık

Allah benim cezamı verecek :KK66:

Ama olsun yarın bomba gibi geliyorum dengeliycem Bugünü mutlaka :KK62:
Önümüzdeki dört gün tekrar silkeleniyorum kızlar :spor:

Canım Sağol önerilerin için; )
Dün bitteri bir yedim ya bugün aklım fikrim çikolatadaydı; )
Aksam inşallah bir şapşallik yapmam
Bende küçük bir kaçamak sonra devam eden kaçamaklara dönüşüyor yedikçe istiyor vücut. Onun yerine sağlıklı kuru meyveleri tercih et. Bağımlı misin yoksa bitter e. Bende portakalli severdim. Ama 3 ay olacak hiç hazır tatlı yemedim. Hep kuru meyve. Uykusuzluk zor. Yemekten önce dinlenebilirsen daha çok yarar sana.

Evet kızlar şimdi benim menüm geliyor ceru durdu durdu son dakika golünü attı
İnanılmaz ama çok şükür doydu bugün

Ama bitterleri torbaladım çatıya çıkardım 3 kat çıkmam lazım indirmek için onuda yapmam üşenirim
Bayrama kadar bitter YOK

Sahur
- 1.5 yumurta sarısı
- 3 yumurta beyazı
- 2-3 parça taze H. cevizi
- azıcık avokado
- soğan çorbası yedim bir de sahurda ya :KK66:

İftar
- domates çorbası
- 60-70 gr bitter :oops:
- turşu
- yeşil salata
- 180 gr füme balık

Allah benim cezamı verecek :KK66:

Ama olsun yarın bomba gibi geliyorum dengeliycem Bugünü mutlaka :KK62:
Önümüzdeki dört gün tekrar silkeleniyorum kızlar :spor:
Kız ömürsün :KK70:ben olsam çöpe atardım onları senin onlardan kurtuluşun yok hepimizin bir zaafı var :KK67:yanlız soğan çorbasına bayılırım birde maş fasulyesi çorbası Harika oluyor tabi Rus usulü olucak içinde patates havuç

X