DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım çok sağol aynen öyle yakisiklilik önemli değil haklısın yalnız gerçek yüzünü maalesef sonradan gördüm şu an benim için zaten hayattaki en çirkin erkek

Canım çok sağol aynen öyle yakisiklilik önemli değil haklısın yalnız gerçek yüzünü maalesef sonradan gördüm şu an benim için zaten hayattaki en çirkin erkek
İşte böyle düşünmene sevindim canım kendini bulunmaz Hintli kumaşı sanmış şimdi anlıyorum niye bitter yediğini bu konuda kendine kızıyorsun değil mi bence kızma karşındakini kendin gibi sanmışsın

Nasıl davranam gerektiğine dair bana biraz akıl verbilirmisinz
başım dik yürüyorum mutlu gözüküyorum etrafındaki insanlarla sakalasiyorum zaten gülmeyi seven biriyim
Onunla hiçbirşey olmamış gibi devam et akışına bırak zorlarsan patlarsın seninle mutlaka konuşacaktır o zamanda sende şunu benim kriterlerime uygun değilsin kusura bakma der kapatırsın

Neyse kızlar önümüzdeki maçlara bakacağım artık erkek mi yok
Bir an duygu taşması yaşadım ; )
Diyet daha sevimli bir konuymus buradan devam edelim ; )
Muhtemelen haftaya giymeye başlayacağım cicileri düşünelim ben ; )
Burdan foto paylaşacağım o zaman inşallah

Yol cekmek nedir iyi bilirim. Allah kurtarsın bir an önce seni. Guzelbir ev bulursun inşallah.
Ben eskiden de buradaydım. Geri geldim. Eski dediğin iki ila üç hafta. Sanırım. Günler akıp gidiyor.

soğan çorbasının tarifini verebilir misin canım?

Miyav_su ya bu konuda katılıyorum. oyun oynuyor seninle. çok önem verme. hiç canını da sıkma sakın.

sahur 03.10
2 yumurtadan peynirli omlet
avuç içi kadar kabak pizza
2 zeytin
2 lokma ekmek
domates salatalık

iftar 20.50
2 yk enginar
1 servis kaşığı ciğer
salata
150 mlt ayran

ara 21.20
2 top dondurma
150 mlt kefir
4 badem

sahurla beraber 1,5 lt su
50+20 toplam 70 dk tempolu yürüyüş

Yaptıklarını görmezden gel belli bir süre sonra zaten gormezsin. Bu erkek musevettesini iş dışında hicbirseyde alakalı olma. Bırak cagirmasin gerek yok sen de çağırma. Kimki o. Yok sayıyor gibi seni. Umursamıyor. Boşver sen kafana taktikca o gorecek mutlu olacak.sen gerçekten mutlu oll dik dur. İyi ki kurtuldun Bence psikolik sorunları var kendini tatmin ediyor. Öğlen arası arkadaslarinla yemek ye gez dolaş seni almaya gelsinler. Görsün kim yalnız.ne sanıyorsa kendini. Sinir oldum şimdi.

Canım çok sağol mesajını olurken gözlerim doldu
Komik gelebilir ama sahip çıkmana bana bir duygulandım anlatamam

Yol cekmek nedir iyi bilirim. Allah kurtarsın bir an önce seni. Guzelbir ev bulursun inşallah.
Ben eskiden de buradaydım. Geri geldim. Eski dediğin iki ila üç hafta. Sanırım. Günler akıp gidiyor.
Canım 'tekrar başlamana' sevindim yazacaktım yazmamışım
Biliyorum senin daha öncede buraya yazdığını yenidencan la birlikte
Hoşgeldin tekrar aramıza

Psikolojik sorunları var evet gurbette yapayalnız takıldığı üç kız varmış bir sonra öğrendim Doğum gününü onlarla kutlamış
Arkadaşıma diyorum bununla takılan kızlar nasıl kozlar üç kız bir oğlanla arkadaşım diyor bu nasıl bir erkek 3 kızla ne konuşabilir bir erkek ne yüzeysel erkeklerle niye arkadaşlık yapmıyor vs vs

Kızlar ben de menümü paylaşayım

Sahur
- 2 haş yumurta
- azıcık avokado
- 2-3 parça H. Cevizi

İftar
- füme alabalık
- 0,5 litre H. Cevizi suyu
- meyan şerbeti (şekersiz, bitki kökünü demledim suyla bir saat)

Dünkü iftarı telafi etmeye çalışıp net tutmaya çalıştım menümü

Canım 'tekrar başlamana' sevindim yazacaktım yazmamışım
Biliyorum senin daha öncede buraya yazdığını yenidencan la birlikte
Hoşgeldin tekrar aramıza
Merhaba canım, beni hatırlamana sevindim. Mesajlarınızı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.
Ofisindeki o erkek müsfeddesi bence seni gözünde büyütüyor ve kendisinin sana layık olmadığını gayet iyi biliyor ve kompleksinden , ne yapacağını bilmediğinden garip davranışlarda bulunuyor bence.
Ben de resmini görmüştüm çok güzelsin ve çok daha iyi insanlarla karşılaşacaksınız inşallah.Bu güzellik ve karaktarinle en iyilerine layıksın.Boşver arkadaşların dediği gibi böyle bir insan için değmez.Zamanla sen de uzaklaşırsın zaten nutursun , zaman herşeyin ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…