DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım benim gönlü güzel arkadaşım yaşım 32 ve ofisteki insan denilen müsvette ile sakın sakın tekrar yaklaşma o bence seni elde etmeye çalışmış ve afedersin kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor bence sende o yokmuş gibi davran
Canım çok sağol aynen öyle yakisiklilik önemli değil haklısın yalnız gerçek yüzünü maalesef sonradan gördüm şu an benim için zaten hayattaki en çirkin erkek

Canım çok sağol aynen öyle yakisiklilik önemli değil haklısın yalnız gerçek yüzünü maalesef sonradan gördüm şu an benim için zaten hayattaki en çirkin erkek
İşte böyle düşünmene sevindim canım kendini bulunmaz Hintli kumaşı sanmış şimdi anlıyorum niye bitter yediğini bu konuda kendine kızıyorsun değil mi bence kızma karşındakini kendin gibi sanmışsın

Nasıl davranam gerektiğine dair bana biraz akıl verbilirmisinz
başım dik yürüyorum mutlu gözüküyorum etrafındaki insanlarla sakalasiyorum zaten gülmeyi seven biriyim
Onunla hiçbirşey olmamış gibi devam et akışına bırak zorlarsan patlarsın seninle mutlaka konuşacaktır o zamanda sende şunu benim kriterlerime uygun değilsin kusura bakma der kapatırsın

Neyse kızlar önümüzdeki maçlara bakacağım artık erkek mi yok :KK66:
Bir an duygu taşması yaşadım ; )
Diyet daha sevimli bir konuymus buradan devam edelim ; )
Muhtemelen haftaya giymeye başlayacağım cicileri düşünelim ben ; )
Burdan foto paylaşacağım o zaman inşallah :KK66:

Evet canım bu gecede uyuyamamistim
akşam geç iftar hemen Uyuyamiyorum sabahtan is yerim 1 saat 40 dakika uzaklıkta olduğu için uzun uyuma toleransim da yok..
hayırlısıyla bir ev bulsaydim bulacağım inanıyorum inşallah
kafası kopmuş tavuk gibiydim yine bugün

Bu ara canım buraya yazmaya başlaman güzel oldu
Yol cekmek nedir iyi bilirim. Allah kurtarsın bir an önce seni. Guzelbir ev bulursun inşallah.
Ben eskiden de buradaydım. Geri geldim. Eski dediğin iki ila üç hafta. Sanırım. Günler akıp gidiyor.

Kız ömürsün :KK70:ben olsam çöpe atardım onları senin onlardan kurtuluşun yok hepimizin bir zaafı var :KK67:yanlız soğan çorbasına bayılırım birde maş fasulyesi çorbası Harika oluyor tabi Rus usulü olucak içinde patates havuç
soğan çorbasının tarifini verebilir misin canım?

Kızlar bizim şirkette bir çocuk var benden hoşlanıyordu biraz dert köşesi gibi kullanmış olacağım burayı ama kusura bakmayın
rahat bir sene böyle flört etti benimle sonra bir kaç ay önce bana açıldı ben de neden olmasınyakışıklı çocuk ben de bekarim bende yeşil ışıkyaktim

Kızlar o andan sonra hersey değişti daha birşey olmamıştı Oysaki ; )
Bana dünyanın gicikoigini yapmaya başladı halada yapıyor bazen aglayasim geliyor ; )

Benim baktığımı görünce mesela kızların üzerine nerdeyse yatıyor
bir senedir beraber çalışıyoruz aynı kızlarla hiç iyi bir ilişkisi olmadığını o kizlardan biliyorum
sonra öğle molasina ekip arkadaşlarının vakti olmayınca bana gelip yemeğe gidelim mi hemen şimdi kalk gibi komut vermeler ; )
Bana birsey anlatmıştı gelip sakin kimseye anlatma bak diye tehdit etmeler :KK66:
Daha sayayım mi ?

Doğum günlerinde pasta getirip bütün ofise bugün benim doğum günüm pasta getirdim buyurun gibi email atıyoruz doğum günü vardı herkese yazdı email i sırf bana yazmadı herkes farketti düşünün bir de pastayı mikokatayi zaten yemem ama dibimë koydu
kısa bir süre sonra benim doğum günüm vardı ben onada yazdım formalite icabı ne geldi kutlamaya ne başka bir şey

Hayatımda hiç bir erkek bana böyle davranmadi
benden bir de 10 yaş büyük bir erkek bir kadını bu kadar hedef almamali

Eskiden takıldığım bir çocuk vardı ayrılalı 4 sene oldu hala her yıl bana doğum günümde mesaj atar benim en önde babam dayilarim hep beni el üstünde tuttular yurt dışında okuttular. .

Bir de kızlar az önce metroda biri yanıma oturdu ve ne güzel kız dergiden çıkmış gibi diyor arkadaşına

Bana sanki ego tatmini için flört etti bende ok verince amacına ulaştı ondan sonrabeni çiğnemeye çalışıyor her gün her gün
bir de o kadar öz güvenli bir insan değil bana karşı ama ejderha oluyor

Su an bunları yazarken bile gözlerim doldu :KK66:
Ne düşünüyorsunuz kızlar çok merak ediyorum
Miyav_su Miyav_su ya bu konuda katılıyorum. oyun oynuyor seninle. çok önem verme. hiç canını da sıkma sakın.

sahur 03.10
2 yumurtadan peynirli omlet
avuç içi kadar kabak pizza
2 zeytin
2 lokma ekmek
domates salatalık

iftar 20.50
2 yk enginar
1 servis kaşığı ciğer
salata
150 mlt ayran

ara 21.20
2 top dondurma
150 mlt kefir
4 badem

sahurla beraber 1,5 lt su
50+20 toplam 70 dk tempolu yürüyüş

Kızlar bizim şirkette bir çocuk var benden hoşlanıyordu biraz dert köşesi gibi kullanmış olacağım burayı ama kusura bakmayın
rahat bir sene böyle flört etti benimle sonra bir kaç ay önce bana açıldı ben de neden olmasınyakışıklı çocuk ben de bekarim bende yeşil ışıkyaktim

Kızlar o andan sonra hersey değişti daha birşey olmamıştı Oysaki ; )
Bana dünyanın gicikoigini yapmaya başladı halada yapıyor bazen aglayasim geliyor ; )

Benim baktığımı görünce mesela kızların üzerine nerdeyse yatıyor
bir senedir beraber çalışıyoruz aynı kızlarla hiç iyi bir ilişkisi olmadığını o kizlardan biliyorum
sonra öğle molasina ekip arkadaşlarının vakti olmayınca bana gelip yemeğe gidelim mi hemen şimdi kalk gibi komut vermeler ; )
Bana birsey anlatmıştı gelip sakin kimseye anlatma bak diye tehdit etmeler :KK66:
Daha sayayım mi ?

Doğum günlerinde pasta getirip bütün ofise bugün benim doğum günüm pasta getirdim buyurun gibi email atıyoruz doğum günü vardı herkese yazdı email i sırf bana yazmadı herkes farketti düşünün bir de pastayı mikokatayi zaten yemem ama dibimë koydu
kısa bir süre sonra benim doğum günüm vardı ben onada yazdım formalite icabı ne geldi kutlamaya ne başka bir şey

Hayatımda hiç bir erkek bana böyle davranmadi
benden bir de 10 yaş büyük bir erkek bir kadını bu kadar hedef almamali

Eskiden takıldığım bir çocuk vardı ayrılalı 4 sene oldu hala her yıl bana doğum günümde mesaj atar benim en önde babam dayilarim hep beni el üstünde tuttular yurt dışında okuttular. .

Bir de kızlar az önce metroda biri yanıma oturdu ve ne güzel kız dergiden çıkmış gibi diyor arkadaşına

Bana sanki ego tatmini için flört etti bende ok verince amacına ulaştı ondan sonrabeni çiğnemeye çalışıyor her gün her gün
bir de o kadar öz güvenli bir insan değil bana karşı ama ejderha oluyor

Su an bunları yazarken bile gözlerim doldu :KK66:
Ne düşünüyorsunuz kızlar çok merak ediyorum
Yaptıklarını görmezden gel belli bir süre sonra zaten gormezsin. Bu erkek musevettesini iş dışında hicbirseyde alakalı olma. Bırak cagirmasin gerek yok sen de çağırma. Kimki o. Yok sayıyor gibi seni. Umursamıyor. Boşver sen kafana taktikca o gorecek mutlu olacak.sen gerçekten mutlu oll dik dur. İyi ki kurtuldun Bence psikolik sorunları var kendini tatmin ediyor. Öğlen arası arkadaslarinla yemek ye gez dolaş seni almaya gelsinler. Görsün kim yalnız.ne sanıyorsa kendini. Sinir oldum şimdi.

Yaptıklarını görmezden gel belli bir süre sonra zaten gormezsin. Bu erkek musevettesini iş dışında hicbirseyde alakalı olma. Bırak cagirmasin gerek yok sen de çağırma. Kimki o. Yok sayıyor gibi seni. Umursamıyor. Boşver sen kafana taktikca o gorecek mutlu olacak.sen gerçekten mutlu oll dik dur. İyi ki kurtuldun Bence psikolik sorunları var kendini tatmin ediyor. Öğlen arası arkadaslarinla yemek ye gez dolaş seni almaya gelsinler. Görsün kim yalnız.ne sanıyorsa kendini. Sinir oldum şimdi.
Canım çok sağol mesajını olurken gözlerim doldu :KK66:
Komik gelebilir ama sahip çıkmana bana bir duygulandım anlatamam :KK66:

Yol cekmek nedir iyi bilirim. Allah kurtarsın bir an önce seni. Guzelbir ev bulursun inşallah.
Ben eskiden de buradaydım. Geri geldim. Eski dediğin iki ila üç hafta. Sanırım. Günler akıp gidiyor.
Canım 'tekrar başlamana' sevindim yazacaktım yazmamışım
Biliyorum senin daha öncede buraya yazdığını yenidencan yenidencan la birlikte :KK66:
Hoşgeldin tekrar aramıza :KK66:

Psikolojik sorunları var evet gurbette yapayalnız takıldığı üç kız varmış bir sonra öğrendim Doğum gününü onlarla kutlamış
Arkadaşıma diyorum bununla takılan kızlar nasıl kozlar üç kız bir oğlanla arkadaşım diyor bu nasıl bir erkek :KK66: 3 kızla ne konuşabilir bir erkek ne yüzeysel erkeklerle niye arkadaşlık yapmıyor vs vs

Kızlar ben de menümü paylaşayım

Sahur
- 2 haş yumurta
- azıcık avokado
- 2-3 parça H. Cevizi

İftar
- füme alabalık
- 0,5 litre H. Cevizi suyu
- meyan şerbeti (şekersiz, bitki kökünü demledim suyla bir saat)

Dünkü iftarı telafi etmeye çalışıp net tutmaya çalıştım menümü

Canım 'tekrar başlamana' sevindim yazacaktım yazmamışım
Biliyorum senin daha öncede buraya yazdığını yenidencan yenidencan la birlikte :KK66:
Hoşgeldin tekrar aramıza :KK66:
Merhaba canım, beni hatırlamana sevindim. Mesajlarınızı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.
Ofisindeki o erkek müsfeddesi bence seni gözünde büyütüyor ve kendisinin sana layık olmadığını gayet iyi biliyor ve kompleksinden , ne yapacağını bilmediğinden garip davranışlarda bulunuyor bence.
Ben de resmini görmüştüm çok güzelsin ve çok daha iyi insanlarla karşılaşacaksınız inşallah.Bu güzellik ve karaktarinle en iyilerine layıksın.Boşver arkadaşların dediği gibi böyle bir insan için değmez.Zamanla sen de uzaklaşırsın zaten nutursun , zaman herşeyin ilacı.

X