- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.231
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.861
Kızlar nasılsınız bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bitter yerine kakaoya batırıp kuru kayısı yiyebilirsin. Regl döneminde ben 8 kuru kayısı yedigimi bilirim. Kaymak serbest kayisiya sür dene üzerine de ceviz ben kahvaltıda öyle yapıyorum regl döneminde bozmamak içinCanım bitterde istiyor kızlar
Şöyle koyun sütüne 85% lik kakaoyla yapılmış sıcak çikolatada olabilirdi karın doyurmaz ama olsun hep bu reglin suçu
Canım özlettin kendiniKızlar nasılsınız bakalım
Canım Sağol önerilerin için; )Canım bitter yerine kakaoya batırıp kuru kayısı yiyebilirsin. Regl döneminde ben 8 kuru kayısı yedigimi bilirim. Kaymak serbest kayisiya sür dene üzerine de ceviz ben kahvaltıda öyle yapıyorum regl döneminde bozmamak için
Çok yoğundum Canım iş yerinde internet zayıf bende özledim sizleri akşamları elimden geldiğince yazmaya calışıcam yoksa olmuyorCanım özlettin kendini
Nerelerdeydin ; )
Hayır Canım bende öyleyim şuan zombi günüyüm seni çok iyi anlıyorumKızlar bugün tekrar işe başladım
gece 00:22 ben hala uyanık
Sabah 05:19 da uyandım düşünün o uykunun üzerineyim; )
Ceru bu şartlarda ne yediğini şaşırırsa çok mu tuhaf olur ; )
Canım sen magnezyum desteği alsanaCanım Sağol önerilerin için; )
Dün bitteri bir yedim ya bugün aklım fikrim çikolatadaydı; )
Aksam inşallah bir şapşallik yapmam
Evet ya işte bende öyleyim ne olucak bilmiyorum ya şu 37 kiloyu sanki ben vermedim60kiloyum canım birşeye mı sıkıldı canın?
Acıma kes duygusallıkla yemek arasındaki bağı
Biz kadınlara ancak zarar veriyor o bağ güzelliğimizi gölgeliyor
Canım menu yine harika diyecek söz bulamıyorum ; )Bugünki menüm kahvaltıda domates ,salatalık peynir zeytin aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam ablam çağırdı közlenmiş patlıcan domatesli salata ve yoğurt şimdi de maden suyu içiyorum direk yatıcam
Zombi tam özetliyor durumu canımHayır Canım bende öyleyim şuan zombi günüyüm seni çok iyi anlıyorum
2 kupa için elimin içi kadar ananas kabuğu ve 1 kabuk tarçını 2 kupalık suyla kaynayıncaya kadar ocak üstünde tıklatıyorum. sonra süzüp içine lime limon sıkıyorum biraz ve limonun kabuğunu da içine atıyorum. sıcak da içiliyor soğuk da.Nasıl yaptın ananas çayını canım ya değişik çaylara merakım var ben de yapayım
iyiyiz canım özledik seniKızlar nasılsınız bakalım
afiyet olsun çok güzel.Bugünki menüm kahvaltıda domates ,salatalık peynir zeytin aradan 5 saat sonra çiğ fındık akşam ablam çağırdı közlenmiş patlıcan domatesli salata ve yoğurt şimdi de maden suyu içiyorum direk yatıcam
Canım herseyi bilmek zorundamisin ayağım bacağima çok sık kramp giriyor annemler de diyor magnezyum eksikliği var diyeCanım sen magnezyum desteği alsana
Canım azimle inatla sabırla devam o motivasyonu tekrar yakalayacaksinEvet ya işte bende öyleyim ne olucak bilmiyorum ya şu 37 kiloyu sanki ben vermedim
Tamam canım Sağol not aldım annem bir daha ananas alsın ben de yapacağım çay kabuklarından2 kupa için elimin içi kadar ananas kabuğu ve 1 kabuk tarçını 2 kupalık suyla kaynayıncaya kadar ocak üstünde tıklatıyorum. sonra süzüp içine lime limon sıkıyorum biraz ve limonun kabuğunu da içine atıyorum. sıcak da içiliyor soğuk da.
çok hoş bir tadı var. limonla da kaynatabilirsin ama ben limonu çiğden sonradan koyuyorum.
iyiyiz canım özledik seni
afiyet olsun çok güzel.
Harikasın canımsahur 03.30
2 dilim kabak pizza
acur
iftar 20.50
2 yk etli türlü
2 yk enginarlı pilav (1/2 pilav 1,5 enginar)
salata
ara 21.30
3 kayısı, kiraz, 1 erik
150 mlt kefir
sahurla beraber 1 lt den fazla su
50 dk tempolu yürüyüş
benim sağ baldırıma 2-3 akşamdır kramp giriyor. ben de magnezyum takviyesi alacağım canım. zaten geçen haftalarda alıyordum. magnezyum ve çinko karışık benim.Canım herseyi bilmek zorundamisin ayağım bacağima çok sık kramp giriyor annemler de diyor magnezyum eksikliği var diye