-
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.841
Canım yumurtayla aç iftarını mutlaka cacıkta yiyebilirsinyok öyle zaten. ama mesela şimdi canım makarna falan istiyor.
evet ama iftar yemeği hazır. yoğurtlu sulu köfte var menüde. yanında maydanozlu kımızı lahana salatası. başka da seçenek de var. yumurta yemem artık. sahura kabak pizza yapacağım ama. tabanı hazırladım.Canım yumurtayla aç iftarını mutlaka cacıkta yiyebilirsin
bu sabah aklımdan beler geçiyordu iki taş gibi haşlanmış yumurta yiyince herşeyi unuttum
Bence günde iki yumurtaya yer vermek lazım beslenmede
O da güzel canım afiyet olsunevet ama iftar yemeği hazır. yoğurtlu sulu köfte var menüde. yanında maydanozlu kımızı lahana salatası. başka da seçenek de var. yumurta yemem artık. sahura kabak pizza yapacağım ama. tabanı hazırladım.
Makarnaya da on basar menü ayrıcaevet ama iftar yemeği hazır. yoğurtlu sulu köfte var menüde. yanında maydanozlu kımızı lahana salatası. başka da seçenek de var. yumurta yemem artık. sahura kabak pizza yapacağım ama. tabanı hazırladım.
pilavı da arada isterim ama açıkçası makarnayı çok severim.Makarnaya da on basar menü ayrıca
Makarna ve ekmek yemek değil benim gözümde
Bir restorattan çıkıp ay pilavda ne güzeldi diyenini hiç duymadım
Gidiyorlar morfin reseptörlerine yapışıp bağımlılık yapıyorlar tek marifetleri bu
Yoksa ne tatları var ne tuzları benim gözümde
Canım makarnayı yiyen herkes seviyor bağımlılık yapıyorda ondanpilavı da arada isterim ama açıkçası makarnayı çok severim.
Canım afiyet olsunbaştan sona kötü bir menü ve karatayla ilgisi yok biliyorum
inşallah ama gerçekten çok bozdumCanım afiyet olsun
Olsun canım yarın karbonhidratı azaltırsın önemli olan moral bozmadan inatla devam etmek
Yarınlar bizim nasılolsa
Aynen canım bak önemli olan tekrar motive olup önümüze bakmamızinşallah ama gerçekten çok bozdumsahura kabak pizza var. tabanında rende kabak ve kinoa unu yumurta var. akşam karbonhidrat yemem
evet canım sıkkındı biraz. çok şükür şimdi daha iyiyim canım saol.60kiloyum canım birşeye mı sıkıldı canın?
Acıma kes duygusallıkla yemek arasındaki bağı
Biz kadınlara ancak zarar veriyor o bağ güzelliğimizi gölgeliyor
evet menülerim çok şaştı ama düzelecek en kısa sürede.Aynen canım bak önemli olan tekrar motive olup önümüze bakmamız
Sen çok güzel menüler paylaşıyordun ilk kez bugün böyle dondurmalar vs gördüm
Arada her diyetcan şaşırılabilir önemli olan tekrar yarınlara odaklanmak
Nasıl yaptın ananas çayını canım ya değişik çaylara merakım var ben de yapayımşimdi de yeni demlediğim ananas çayını içiyorum. tadı çok güzel kızlar.