- 31 Aralık 2011
- 301
- 1
bende yarın K-flexle 2 hafta 2 öğüne başlicam bakalım ne olucak sonuç 2 hafta sonra :)
canım işe yarıyomu ki bu :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yarın K-flexle 2 hafta 2 öğüne başlicam bakalım ne olucak sonuç 2 hafta sonra :)
ben suan ideal kilomdayım aslında tabi bu kiloya gelene kadr az cekmedim. az dalga konusu olmadım ama suan ki kilomu korumak zorundayım işten cıktıgım içinde baya yemeye basladım. üzülmeyin bütün kadınların ortak sorunu bu eminim sizde üstesinden geleceksiniz:
inşallah canım kaç kiloydun kaç oldun peki
canım işe yarıyomu ki bu :44:
68 e dgru gidiyodum 58 oldum simdi:)baya hafifledim.görenler senin yarın nerde diyolar
burdan baktım bende yarıyormuş ya yarın ya da pazartesi başlicam görürüz birlikte yarıyormu yaramıyormu :)
duydunmu cevreden diye sormustum canm :)) bnde denesem onu fiyti ne kadar acaba ki
yaaaaa çok şaşırdım sen nasıl 85 den 54 e düştün ne kadar zamanda düştün...gidip aldım biraz önce fiyatı bişey değil ya 4.90 falan herhalde...
16 yaşındaydım o zaman ben 85 olmuştm annem dalga geçince karar verdim hırs yaptım.. ekmeği tamamen bıraktım.. abur cubur cips kola bütün gazlı içeceklerden uzak durdum.. yemeklerden bi kepçe yedim... patets kızart. sonra börek makarna pilav kesinlikle yemedim... akşamlarıda egzersiz harktlerim var onu yaptım 20 dkda zıpladım... iki buçuk, üç ayda 54 oldum resimlerimi de ekleyebilirm isterseniz
ayyy maşallah canım yaa darısı başımıza
bende geçen ay başladım 81 kilo ile
şu anda 76,5 kiloyum yaşım 27 boyum 1.65 bir de kızım var 6 yaşında
diyete ilk başladığımda çok düzenli gidiyordum ama bu ara yatılı misafir, gelen giden çok oldu haliyle düzeni bozmak zorunda kaldım :/
yarından itibaren tekrar düzene gireceğim inşallah, hep birlikte birbirimize destek olalım
süper gözüküyosun...bak yaşın daha genç...ben 60 kg ye düştüğümde battı balık yan gider demeseydim şuan bu halde olmicaktım ...sende erkenden önlemini al sonra fazlasınıda alıyorsun çünkü ben k-flekse başladım bugün akşam menümü yazıcam...84.1 ile başladım bu sabah bakalım 2 haftada ne değişicek :)
verdikden sonra bırakmadım yediklerime dikkat ettim.. beyaz ekmeği ve kola cips o tür şeyleri 2 senedir yemiyorum.. yemeği fazla kaçırınca 60 oldum tekra 54 yada 52 olmak istiyorum..19 yyaşındayım şimdi orda 16-17 yaşındaydım
olsun gençsin işte...kaçırma ipleri sıkı sıkı tut elinde :)
yok canım ya geçen diyetisyen de söylüyordu bana da mantıklı geldi..
bir kase k-flakesin kalorisi birkaç dilim ekmeğe karşılık geliyor ki ekmek daha doyurucu malum..
o zaman niye aç kalalım ki?