Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım görüşmeyeli nasılsın bende 84 kiloya düştüm bu ayın sonuna kadar 2 kilo daha vermem lazım iyi gidiyoruz hazirana kadar atalım üzerimizden şu kiloları
canım görüşmeyeli nasılsın bende 84 kiloya düştüm bu ayın sonuna kadar 2 kilo daha vermem lazım iyi gidiyoruz hazirana kadar atalım üzerimizden şu kiloları
slm zeyca evet insallah atarir butun fazla kilolari ben ayin 19 diyetetisiende randevum var bakalim kac gitmis benim evdeki kantarla onunki farkli evde bilmiyorum cak kilo gitigini bende ayin sonunakadar 2 kio gitmeli, sen nasil besleniyorsun?
merhabalar.. bende kilo vermek istiyordum ama bir türlü beyinde bitiremiyordum sofra da herşeyi unutuyordum yemekten sonra da cinnet geçirip cinayet işleyen bir ,nsanın cinnet anı geçip pişman olması gibi pişman oluyordum.eşim laf sokuyordu kendince beni motive etmeye çalışıyordu ama ters tepiyordu.artık kendimden nefret etmeye başlamıştım kıyafet ihtiyacım olduğu halde alışveriş yapmak istemiyordum çünkü nasıl olsa yakışmayacağını biliyordum mağazalara mutlaka birşey alcam diye gidip hiçbirşey almadan çıkıyordum.en sonunda diyetisyene gitmeye karar verdim veeeee gittim 23 martta. kilo 68,5 boy 150 bana liste verdi ilk başta bi denerim olmazsa kontrole falan gitmem dedim ama hiç zor olmadı sadece çayı şekersiz içmek zor geldi ama yılmadı galiba alıştım da. ilk 3 günde 66ya düştüm ama bunun ödem kaybı olduğunu biliyorum şu anda 65,66 yım moralim bazen bozuluyor ama bir arkadaşım önce vermiyorgibi oluyorsun sonra kilolar ikişr üçer gidiyor dedi biraz umutlandım 24 nisan da kontrolüm var ne dersiniz verebilirmiyim* ama yılmıycam sizlerden destsk bekliyorum kk ailesi
selam kızlar :)) bende 5 aydır diyetteyim 17 kilo verdim şuan 69 kiloyum ama vermem gereken 9 kilom daha var ( sanırım kilo vermem yavaşladı neyapmam konusunda fikriniz varmı ?
slm kizlar ben burda 5 gunde 5 kilo diyet var onu denemek istiyorum pazartesi insallah basliyacam.Ve yine burda 90 gun diyet var ,bunlar gunde tek besin gubundan diyetler onuda denemek istiyorum bilmem basarirmiyim yapabilirmiyimmm
Kızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)