- 23 Haziran 2008
- 1.219
- 5
- 39
moralim bozuk...evde tartı yokdu kendimi 60 bilirken 63,50 ile eczanede ölçtüm... intihar atmek istiyorum
intihat etmektense boğazını tutmak daha mantıklı zannımca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moralim bozuk...evde tartı yokdu kendimi 60 bilirken 63,50 ile eczanede ölçtüm... intihar atmek istiyorum
intihat etmektense boğazını tutmak daha mantıklı zannımca
hemen vereyim canım ;
1 lt.suyun içine 3 karanfil 3,5 çubuk tarçın 1 tane yeşil elmayı atıp kaynatıyosun kaynamaya başlayınca 5 dakika tutuyosun altını kapatıp içine 1 tatlı kaşığı yeşilçay 1 tatlı kaşığı mate ve 2 poşşet doğadan elmalı ıhlamuru atıp 4 dakika demliyosun sonra süzüp gün içerisinde içiyosun....
kızlarrrrrr bugünkü menümmmmm;
kahvaltı : yağsız peynirli omlet,2 dilim ekmek,şekersiz çay
ara: 1 nescafe,3 diyet büsküvi
ara: 1 yeşilçay ve mate, 2 gün kurusu,5 fındık
öğle: 1 keçpe çorba,3 köfte ve 2 kaşık yoğurt
ara: 1 nescafe,3 diyet büsküvi
akşam: K-fleks
bu kadar :)
kızlar birşey sorucam aranızda pirinç lapası diyetini deneyen oldu mu? Faydası var mı? Adet dönemime yaklaştım da ödem attırıyor diyorlar :26:
ben en güzel ödemi lahana suyu ile atıyorum
ama ay evde lahana yoktu maydonuz suyu içtim onunda faydası oldu en azında şişkinliğim indi
lahana suyu beni sanki daha çok şişiriyor ya :/
82.9 :))))))))) çokkkkkkkk uzun zamandır 82 yi görmedim ben yaşasın Kızlar ben kendime ayrı bir günlük açıcam burası çok hareketsiz...düzenli ve azimli bir şekilde devam edecek arkadaşlara duyrulurrrrrrrr....
slm kizlar kac gundur gelmiyorum bakiyorumda kimsede gelmemis kilarrrrr agliyacam ben kac gundur diyeti biraktimmmmmm offff yaaa nasil geri toparliyacammmmm kilo verseydim motive olurdummmm yardim edin lutfen
Slm arkadaslar bende cok bayan gıbı hamılelıklerden sonra cok kılo aldım 3 tane yavrum var 40 yasına gırcem bır kac gun sonra ve evlılımden sonra cok kılo aldım dugunumde 47 kıloıken sımdı 83 kg 60 olmak ıstıyorum hıc bır zamman sıkı dıyet yapmadım 1 haftadır dıyeteyım ınsallah cabuk pes etmem yaza kadar surdururum 60 kılo olmak ıstıyorumm ; ben fransada yasıyorumm bu kılo problemı esımle aramızı bozuyor benden fazla sorun yapıyor bunuda belı etmekden hıc cekınmıyor bende her kez gıbı guzel kıyafetler almak ıstıyorum buyuk benden kıyafetler sankı koca karı kıyafetlerııı sımdılık bu kadar tskler ılgınız ıcın
Slm arkadaslar bende cok bayan gıbı hamılelıklerden sonra cok kılo aldım 3 tane yavrum var 40 yasına gırcem bır kac gun sonra ve evlılımden sonra cok kılo aldım dugunumde 47 kıloıken sımdı 83 kg 60 olmak ıstıyorum hıc bır zamman sıkı dıyet yapmadım 1 haftadır dıyeteyım ınsallah cabuk pes etmem yaza kadar surdururum 60 kılo olmak ıstıyorumm ; ben fransada yasıyorumm bu kılo problemı esımle aramızı bozuyor benden fazla sorun yapıyor bunuda belı etmekden hıc cekınmıyor bende her kez gıbı guzel kıyafetler almak ıstıyorum buyuk benden kıyafetler sankı koca karı kıyafetlerııı sımdılık bu kadar tskler ılgınız ıcın
günaydınnn arkadaşlar sibelim günaydınnn epeydir giremiyordum buraya nasıl gidiyor sağlıklı beslenme serüveniniz?benim iyi sanki bu aralar akşam 6 dan sonra pek bişey yemiyorum. sadece sabah 2 dilim ekmek diğer öğünlerde ya 1 ya hiç ,sekeri kestim ,abur cubur yok, normal yemeğimi yiyorum bol su akşam yemeğinin yanında bol salata yapıyorum bir arkadaşımdan duymuştum kırmızı pancar sindirime iyi geldiğini pazardan aldım salatanın içine bir tane rendeliyorum hem sindirime hem boşaltıma iyi geliyo sanki , başka akşam 8buçuk 9 a doğru kazınmaya başlıyorum buna da çare olarak brokoli yada dereotu yiyorum sanki kapanıyor veeeeee bu gün tartıldımm 86.4 .demek ki biraz dikkat edince oluyormuş belki su kaybı ama yine de motive ediyor bu 8 li rakamlardan sıkıldım vallaha pes etmeyelim canlarım