teşekkür ederim tatlım :)) bi fark hissettin sindirim sisteminde falan
evet canım yeme tarzında ufak tefek değişiklikler yaparak metobolizmanı şaşırtabilirsin...bir süre yavaşlar sonra hızla devam eder kilo vermen...birde istersen çok güzel bir çay tarifim var ödem attırıyor ve metabozlizmayı hızlandırıyor...
selam arkadaşlar
belki bana güleceksiniz ama 18 yaşındayım 56 kiloydum 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 55e düştüm ama daha fazla kilo vermekistiyorum yani 50 olsam iyidir :) tek tabanca olmıyayım motive olamam öyle, bana yardımcı olursanız beraber bissürü bissürü kilo verebiliriz :)
zaten bizim bissürü bissürü kilo vermemiz lazım canım :)
tamam artık birbirimiz motive edelim bol bol :) sen kaç kilosun hayatım
özür dileriimişte bana sorulmaması gereken en kötü soruyu sordun canım :) 88.7 ile başladım 2 hafta önce şuan 84.7 oldum
özür dileriimama çok bi kilon yokki kaç yaşındasın
yokmu iyi oku tatlım kaç kilo olduğumu26 yaşındayım canım 6.5 aylık bir kızım var benim boyumda 1.65
ayrıca bu çayı yaptığımdan beri tatlı krizini girmiyorum kan şekerimde düşmüyor...
hımm bide doğum yapmışsıın yine kızıcaksın doğuma ve yaşına göre normal gibi ama 2 haftada bu kadar verdiysen kısa sürede 80 olursun inşallah hayatım :) sonra 70 sonra 60 :)):
kızmam yaw şaka yaptım az önce :) doğuma 105 kilo ile girdim 86 ile hamile kalmıştım zaten doğumdan iki üç ay sonra 82 ye kadar indim fakat o sıra yine kilo aldım ve yeniden başladım 2 hafta önce hedefim daha büyük benim canım 55 olucam inş.3 senedir 7 li rakamları bile görmedim gerçi ama :)
ooo hadi bakalım aynı rakamı hedefliyoruzzinşallah olursun canım benimm inşalllah :)
inşallahlar yok canım benim olucaz yapıcaz var :)
[/Qzeyca neler yapmadımki neler neler :)) çok sağlıksız şeylerde denedim zayıflamak için ama hiçbiri bir işe yaramadı... Hani derler ya hep bu işi kafanda bitireceksin diye, sanırım ben bunu başardım sonunda
çalışan bir insan olduğum için sabah yediğim boğça börekleri öğle yemeklerinde yediğim hamburger, lahmacun, döner hepsini bıraktım. Şuanda çok sağlıklı tıkınıyorum ... Bütün yemeklerimi evden getiriyorum, gün içinde çok su tüketiyorum, 2 fincen yeşil çay kesin, meyve olmazsa olmaz ve en önemlisi yürüyorum :)) önceden 10 adım atmaya üşenen ben günde 1,5-2 kilometre yürüyorum.. 20 basamak çıkınca nefes nefese kalan ve bunu sigaraya bağlayan ben şimdi o basamakları zıplaya hoplaya çıkıyorum :)) UOTE] canımm bende çalışıyorum ama iyi de yiyorum galiba
Yaaaaa bende zayıflama konusunda çok kararlıyım ama acıkınca gözüm dönüyor resmenben geçen sene 3 ayda 12 kilo verip 83 den 71 e düştüm kışın hopppppp 5 kiloyu geri aldım,2 haftadır yine başladım 2 kilo verdim hazirana kadar 65 olmak istiyorum,sonra 60,sonra 55 İNŞALLAHHHHHHH:)) Ben hergün 54 dakika yürüyüş yapmaya çalışıyorum öğlen yemekten 1 saat sonra ama acayip acıkmış eve dönüyorum,niye olabilir sizce yanlış yaptığım birşeylermi var:)