Dıyet ıcın motıvasıona ıhtıyacım var

teşekkür ederim tatlım :)) bi fark hissettin sindirim sisteminde falan

evet canım ki benim sıkıntım vardır o konularda 3.günden sonra fark ediyo hemen diğer çayın tarifini aldığımda onuda yazarım...birde bir tavsiye daha severmisin bilmiyorum ama sabah kaltığında kahvaltıdan yarım saat önce falan yapıyorum ben bunu 2 kuru kayısıyla 1 bardak su bunuda diyetisyen sölemişti bana ben hala yaparım inanılmaz faydası oluyor...

ayrıca bu çayı yaptığımdan beri tatlı krizini girmiyorum kan şekerimde düşmüyor...

selam arkadaşlar
belki bana güleceksiniz ama 18 yaşındayım 56 kiloydum 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 55e düştüm ama daha fazla kilo vermekistiyorum yani 50 olsam iyidir :) tek tabanca olmıyayım motive olamam öyle, bana yardımcı olursanız beraber bissürü bissürü kilo verebiliriz :)

zaten bizim bissürü bissürü kilo vermemiz lazım canım :)

yokmu iyi oku tatlım kaç kilo olduğumu 26 yaşındayım canım 6.5 aylık bir kızım var benim boyumda 1.65

hımm bide doğum yapmışsıın yine kızıcaksın doğuma ve yaşına göre normal gibi ama 2 haftada bu kadar verdiysen kısa sürede 80 olursun inşallah hayatım :) sonra 70 sonra 60 :)):

ayrıca bu çayı yaptığımdan beri tatlı krizini girmiyorum kan şekerimde düşmüyor...

evet ya benimde bu tatlı krizlerine bi çözüm bulmam lazımdı :)) tam zamanında yetiştin canım ... çubuk tarçını çok metediyolar, bu çaydada var çubuk tarçın bu akşam aktarın yolları göründü bana :))

hımm bide doğum yapmışsıın yine kızıcaksın doğuma ve yaşına göre normal gibi ama 2 haftada bu kadar verdiysen kısa sürede 80 olursun inşallah hayatım :) sonra 70 sonra 60 :)):

kızmam yaw şaka yaptım az önce :) doğuma 105 kilo ile girdim 86 ile hamile kalmıştım zaten doğumdan iki üç ay sonra 82 ye kadar indim fakat o sıra yine kilo aldım ve yeniden başladım 2 hafta önce hedefim daha büyük benim canım 55 olucam inş.3 senedir 7 li rakamları bile görmedim gerçi ama :)

ooo hadi bakalım aynı rakamı hedefliyoruzz inşallah olursun canım benimm inşalllah :)

melisimmm sen emziriyosun biraz dikkat edersen çok çabuk verirsin zaten bu dönemde verdin verdin yoksa yapışıyor üstüne haydi kızlar buraya yediklerimizi yazalım haftalık tartılalım . benim tatlıyla b aşım dertte biraz önce azıcık bişey götürdüm yarın söz daha dikkatli olacam verdiğiniz çay tarifini deneyecem

bence en iyi motivasyon, hırslanmak ben öyle yapıyorum aynaya bakarken ,"Allah seni kahretmesin ne o basenler öyle tüüü aman kalçalar da var , bu göbek inmeliii !!! " gibi şeyler söylüyorum

Yaaaaa bende zayıflama konusunda çok kararlıyım ama acıkınca gözüm dönüyor resmen ben geçen sene 3 ayda 12 kilo verip 83 den 71 e düştüm kışın hopppppp 5 kiloyu geri aldım,2 haftadır yine başladım 2 kilo verdim hazirana kadar 65 olmak istiyorum,sonra 60,sonra 55 İNŞALLAHHHHHHH:)) Ben hergün 54 dakika yürüyüş yapmaya çalışıyorum öğlen yemekten 1 saat sonra ama acayip acıkmış eve dönüyorum,niye olabilir sizce yanlış yaptığım birşeylermi var:)

bak kendinde söylüosun canım acıkınca diyosun.... bence işin sırrı burda acıkmaya fırsat kalmadan sürekli bişeyler yieceksin ama tabii hafif şeyler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…