En iyisi canım ya, hem havalar serin, hem de 9 dan sonra gerek yok sokakta olmaya
aa bu programı LesliE 3 mille denesene, kaç adıma tekabul ediyor görmüş oluruz.
Güzel günler olsun kızlar
Tek öğünlü denicem ben hafta sonuna kadar. Uzun süreli açlık bir fark yaratacak mı görmek istiyorum.
Sabah 8 gibi yumurta peynir, zeytinle kahvaltımı yaptım. 4 e kadar bişey yok. Sonrasında en fazla hurma ya da meyve.
Akşam da yoğurt yemeyi planlıyorum. Bakalım yapabilicek miyim
Yok canım ya, inan hiç zor olmuyor. Çünkü benim yedikçe yiyesim geliyor. Saat 14.30 olmuş , hiç açlık hissi yok şu an.Guzel gunler canim
Zor olmaz mi boyle, uzun sure aclik saglikli degil bence
Yok canım ya, inan hiç zor olmuyor. Çünkü benim yedikçe yiyesim geliyor. Saat 14.30 olmuş , hiç açlık hissi yok şu an.
Ama öyle deme, asıl yağ yakımı için min 4-5 saat gıda alımı olmamalı.
Sorma 25 Nisan olunca anca dank etti bendeHee onuda çok duydum leptin şeysi için dil mi
Hadi bakalım
Ayın sonunda zayıflamış geldeee
Sorma 25 Nisan olunca anca dank etti bende
Sen buralarda olunca motive olmak daha kolay Kaptan. Bizi bırakmaaAynen bu ayı da güzel değerlendiremedik
Bu son trenimiz açıkçası
Mayısı da harcarsak yaz dönemine girmiş oluyoruz yoğunluk olacak
aktiviteler, gezmeler derken
daha da yapamayız
Onun için ipin ucunu bırakmayalım
Sen buralarda olunca motive olmak daha kolay Kaptan. Bizi bırakmaa
Senin de öyle ciddi bir fazlan olmadığı için bişey demeye de yüzümüz yok gerçii..
Ama aslı + çıkmalayım ya: 1 kilo da olsa vermeliyiz bu son hafta. Bana sadece yoğurt akşamlarıı. Bunu da buraya yazayım ki iradesiz benliğime bir söz olsun
Günaydın Shapeee
Dün akşam 2 mil Leslie yaptım, sadece 100 gr et ve 1 elma yedim. Çok iyi hissettim.
Bu sabah yulaf ekmeğimle kahvaltımı yaptım. Şimdi de çayın yanında az peynir var, sonra 4-5 e kadar bişey yok. En son kapanışta yoğurtla olacak inşallah
Aynı anda yazmışım canımŞimdi gördüm mesajını. Bak bu ikinci de aynı oldu
Bir yerde okudum, güne ilk C vitamini ile başlayın mutlaka diyordu. Düşük tansiyon gibi bir sorunun yoksa limonlu su mutlakaaa diyorum. Hem vitamin, hem de bir nevi dezenfektan gibiAyrıca uyanıp, kendime gelmeme de çok faydası oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?