Uuu süper canım ya, gerçekten spordan sonra bir mutluluk geliyor insana. Hem aldığı max 30-45 dk di mi?
Hadi hafta sonu olmasa bile hafta içimizi sporsuz geçirmeyelim bundan sonraa inşallah
shapee ya, bu seferki tartım bildirim günümüzü 2 Mayıs yapabilir miyiz?
3 gün tatil var ya, ben evde olmayacağım. Bir ezcaneye girip onca giyse ile tartılmak da istemiyorun
Süper fikir!! Bildirim yapacağımızı hatırlarsak, sporu atlamayızKesinlikle bugune kadar yapmamamız hata zaten
Hareket edince hem yeme isteğin kesiliyor, verdiğin emeğe kıyamıyorsun
Yersen hepsi çöp olacak çünkü.
Hemde cidden hafifliyorsun.
Hafta içi her akşam mutlaka az çok demeden spor yapıp, birbirimize bildirelim
Süper fikir!! Bildirim yapacağımızı hatırlarsak, sporu atlamayız
Kesinlikle canım yaa. Yine 7o li bişeyler çıkarsam kendimi asla affetmem! Hiç bir dondurma, pasta bu hayal kırıklığına değmez
3 günlük tatilinde kontrolü elden bırakma sakın
Kaçamakların az olsun mümkünse
Ben gün içinde bir portakal, bir elma yedim, 2 de hurma sanırım.
Ya börek yapmış hainler, ıspanaklı börek, ofis ortamında, her yer koktuu...çıtır çıtııır. Yapılır mı bu bana
he he, bi başlasam bi tane ile kalır mı o? Bir de up uzun koridor var, diğer uçta yapmışlar, benim odaya doldu koku .1 tane yeseydin yaaa goz hakki sonucta
Aksam 5 pedal fazla cevirirsin
he he, bi başlasam bi tane ile kalır mı o? Bir de up uzun koridor var, diğer uçta yapmışlar, benim odaya doldu koku .
Akşam yoğurt mu diyorduk
He kaptan ya, yeşil çayımı yudumluyorum burada, börekte neymiş, pehhhIste benim cekirgem
Hee yogurt en lezzetlisinden
He kaptan ya, yeşil çayımı yudumluyorum burada, börekte neymiş, pehhh
Akşama yoğurdumu da dört gözle bekliyorum, sonra da Leslii ile kopucaz
3 mili denesene, 45 dk. Hem beraber yapınca çok zevkli oluyor, bir de önce ısınma hareketleri ile hazırlıyor ya daha iyi. Şimdiden iyi sporlar sanaaYihuuuuuu
Yesil cayi aksama sakladim ben kahveyi azaltmaya calisiyorum evde de bisi icmem sart sonucta
Spor yapicam yine belki bu kez 1 saati denerim
Günaydın,
Dün akşam sadece yogurt yedim. Bu sabah da 2 mil Leslie yaptım.
Bir de yumurta, peynir ve zeytinden oluşan bi kahvaltı
Günaydıııın,
Akşam sadece 1 küçük elma ve 9 gibi bir kase yoğurt yedim. 1 mil de Lesliee yaptım. Hafiflemiş hissettemeye başladım.
Sabah evden çıkarken 1 haşlanmış yumurta yedim, bir kaç zeytin. Şimdi de hurma ve peynir çay eşliğinde. Sonra 17 pm e kadar bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?