Sorma yaa sormaaaa kilo veremem bu ay ama geçen ay verdiğim kiloda olsam bile yeter banaGünaydın Valentin
O kadar çok ne yemiş olabilirsin ben de merak ettim
Son 10 gün yine. Mübarek zaman değil de, sanki bardaktan dökülen ya, ne hızlı akıyor
Yok canım ya, aynı gibiyim bende, hatta biraz daha fazla. Hafta sonu arkadaşlarla dışarda yedim bol bol, dün de çok depresifdim, ben en mutlu eden şey ne tahmin et...çıtır çıtır taze ekmek. Akşamı da nasıl geçirdiğim bellii...Neyse, hala 10 gün var. Kesinlikle + çıkmamalıyız!!Sorma yaa sormaaaa kilo veremem bu ay ama geçen ay verdiğim kiloda olsam bile yeter banasen nasıl gidiyorsun canim, hiç verdiğini hissediyor musun?
Kaptan saçma sapan bir topic de banlanmış yine Valentin. Konuyu açanın amacı belli, böyle kişilere hiç yazmamak lazım.
Bir süredir uğramıyor buraya; belki motivasyon düşüklüğü, ya da başka bir neden vardır. Ben de nerdesin diye sorup sıkmak istemedim doğrusu.
Kaptanımız nerede kuzum? Bu rahatsızlığı mı var bayadır yazmamış haberin var mı senin? Bu ara erken kalkamıyorum ben kahvaltımı geç yapıyorum mecburen.. Canım tatlı çekiyordu bende bı şekerli sakız cigniyorum belki işe yarar diye
Wuhuuuu Kaptan is backkSelam bebekler
Evet kızlar son dönemlerdeki istikrarsızlığım çok canımı sıktı
epey gerildim iradesizliğimden yıldım.
Ama 3 gündür iyi toparladım
Bu kez banlandığım için yazamadım
Bu ayda ye, yeme, ye, yeme döngüsüyle biraz uzaklaştım
ama geldim..
Nerede kalmıştık
Wuhuuuu Kaptan is backkHoşgeldin Shapeee!!
Bulaşma diyom sana hep şöyle lüzumsuz tipleree.
Nazarlar değdi bize. Son 10 gün hepbirlikte toparlıyoruz inşallah.
Aynen öyle canımHoş buldum canımmm
Son 10 günümüzü hafta sonları da dahil bırakmayalım
Ya toparlarız ya toparlarız başka seçenek yok
Bu iyi bir alışkanlık değil Valentin. 2 badem de olsa sabah kalkınca bişey yemelisin, yoksa vücud kıtlık moduna giriyor, metabolizma iyice yavaş çalışıyor.Merhaba kizlar, hoşgeldinshapee su saat oldu hala kahvaltı yapmadım biliyor musunuz??? Şimdi yapayım birşeyler görüşürüz o vakit
Funkhuuu üstad
Benim cumartesi çok parlak değildi ama Pazar hiç kaçamak yapmadım. Bu sabah yulaflı ekmeğimle, zeytin peynir, az bal güzel bir kahvaltı yaptım. Akşama kadar bişey yok. Akşam da 2 karabuğdaylı dolma ve yoğurt yicem inşallah.
Özendim bak, ben de ay sonuna kadar düzenli spor yapayım.
Süperr Shapeee. 10000 adım neredeyse 5-6 km yapmalı. Günde bu kadar haraket edersen mutlaka fark yaratır.
Yalnız nerede yürüdün ki o saatte? Ben de bisiklet ve Leslie yapayım, bu ay hiç spor yapmadım
En iyisi canım ya, hem havalar serin, hem de 9 dan sonra gerek yok sokakta olmayaEvde yürüdüm yaaa
Leslie gibi düşün olduğum yerde adım attım, tabi aralarda leslie den
hareketlerde ekleyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?