• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

12.00/ fırında köfte 3 adet
salata, yoğurt
mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmek

12.30/ nescafe

Güzel günler olsun kızlar :KK3:

Tek öğünlü denicem ben hafta sonuna kadar. Uzun süreli açlık bir fark yaratacak mı görmek istiyorum.

Sabah 8 gibi yumurta peynir, zeytinle kahvaltımı yaptım. 4 e kadar bişey yok. Sonrasında en fazla hurma ya da meyve.

Akşam da yoğurt yemeyi planlıyorum. Bakalım yapabilicek miyim :süslü:

Güzel günler olsun kızlar :KK3:

Tek öğünlü denicem ben hafta sonuna kadar. Uzun süreli açlık bir fark yaratacak mı görmek istiyorum.

Sabah 8 gibi yumurta peynir, zeytinle kahvaltımı yaptım. 4 e kadar bişey yok. Sonrasında en fazla hurma ya da meyve.

Akşam da yoğurt yemeyi planlıyorum. Bakalım yapabilicek miyim :süslü:

Guzel gunler canim :KK36:

Zor olmaz mi boyle, uzun sure aclik saglikli degil bence :stop:

Dun aksam sadece yogurt yedim
Birde kahve ictim.

Bu sabah 08.00 / ilik su, elma sirkesi bal ve limonlu

09.00/ 2 galeta
5 zeytin
1 turk kahvesi

12.00/ yesil mercimek
Semiz otu salatasi
Yesil salata
2 dilim ekmek cavdar

12.30/ nescafe

Screenshot_2017-04-25-12-39-57.png

Bu da dünkü sporum :KK76: 6677 adım atmışım :spor:

Guzel gunler canim :KK36:

Zor olmaz mi boyle, uzun sure aclik saglikli degil bence :stop:
Yok canım ya, inan hiç zor olmuyor. Çünkü benim yedikçe yiyesim geliyor. Saat 14.30 olmuş , hiç açlık hissi yok şu an.
Ama öyle deme, asıl yağ yakımı için min 4-5 saat gıda alımı olmamalı. ;)

Yok canım ya, inan hiç zor olmuyor. Çünkü benim yedikçe yiyesim geliyor. Saat 14.30 olmuş , hiç açlık hissi yok şu an.
Ama öyle deme, asıl yağ yakımı için min 4-5 saat gıda alımı olmamalı. :KK66:

Hee onuda çok duydum leptin şeysi için dil mi :KK48:
Hadi bakalım
Ayın sonunda zayıflamış geldeee :KK53:

Sorma 25 Nisan olunca anca dank etti bende :skandal:

Aynen bu ayı da güzel değerlendiremedik :olamaz:
Bu son trenimiz açıkçası
Mayısı da harcarsak yaz dönemine girmiş oluyoruz yoğunluk olacak
aktiviteler, gezmeler derken
daha da yapamayız :KK11:
Onun için ipin ucunu bırakmayalım :super:

Aynen bu ayı da güzel değerlendiremedik :olamaz:
Bu son trenimiz açıkçası
Mayısı da harcarsak yaz dönemine girmiş oluyoruz yoğunluk olacak
aktiviteler, gezmeler derken
daha da yapamayız :KK11:
Onun için ipin ucunu bırakmayalım :super:
Sen buralarda olunca motive olmak daha kolay Kaptan. Bizi bırakmaa :sampiyon:

Senin de öyle ciddi bir fazlan olmadığı için bişey demeye de yüzümüz yok gerçii..

Ama aslı + çıkmalayım ya: 1 kilo da olsa vermeliyiz bu son hafta. Bana sadece yoğurt akşamlarıı. Bunu da buraya yazayım ki iradesiz benliğime bir söz olsun :KK67:

Sen buralarda olunca motive olmak daha kolay Kaptan. Bizi bırakmaa :sampiyon:

Senin de öyle ciddi bir fazlan olmadığı için bişey demeye de yüzümüz yok gerçii..

Ama aslı + çıkmalayım ya: 1 kilo da olsa vermeliyiz bu son hafta. Bana sadece yoğurt akşamlarıı. Bunu da buraya yazayım ki iradesiz benliğime bir söz olsun :KK67:

Buralardayım tabisi de, kiloları versekte devam edelim
Bunun sıkılaşması var, sporu var, güzellik kısmı var :D Var da var..
Durmak yok eriyene kadar devam
%C5%9Fampiyon.gif

Günaydınn:KK73:

ValentinusNF ValentinusNF A atillale hiç uğradığınız yok, ilişkimizi bence gözden geçirmeliyiz :KK12:
Samsonn Samsonn cum tekrar günaydın sanaa :KK53: :KK37:

Dün akşam da her şey istediğim gibi gitti.
Yoğurdumu yedim, sporumu yaptım, yeşil çayımı içtim :KK6::spor::super:

Bu sabah

08.00/ ılık su

09.00/ 2 ceviz, 1 türk kahvesi, 1 tane minik tuzlu kurabiye

Günaydın Shapeee :KK68:

Dün akşam 2 mil Leslie yaptım, sadece 100 gr et ve 1 elma yedim. Çok iyi hissettim.

Bu sabah yulaf ekmeğimle kahvaltımı yaptım. Şimdi de çayın yanında az peynir var, sonra 4-5 e kadar bişey yok. En son kapanışta yoğurtla olacak inşallah :spor:

Günaydın Shapeee :KK68:

Dün akşam 2 mil Leslie yaptım, sadece 100 gr et ve 1 elma yedim. Çok iyi hissettim.

Bu sabah yulaf ekmeğimle kahvaltımı yaptım. Şimdi de çayın yanında az peynir var, sonra 4-5 e kadar bişey yok. En son kapanışta yoğurtla olacak inşallah :spor:

Aynı anda yazmışız :KK48:
Akşamları güzel atlatınca ertesi güne daha iyi uyanıyor insan sende farkettin mi :KK71:

Leslie yapmana da çok sevindim, aynen devam
spor.gif

Screenshot_2017-04-26-09-27-24-horz.jpg

Dünkü kayıtlarım, hem attığım adımı fazlalaştırdım, hemde 30 dakika hafif tempo koşu
antrenmanı yapmış bulundum :KK76::KK76:

Aynı anda yazmışım canım :KK48: Şimdi gördüm mesajını. Bak bu ikinci de aynı oldu :KK73:

Bir yerde okudum, güne ilk C vitamini ile başlayın mutlaka diyordu. Düşük tansiyon gibi bir sorunun yoksa limonlu su mutlakaaa diyorum. Hem vitamin, hem de bir nevi dezenfektan gibi :rolleyes: Ayrıca uyanıp, kendime gelmeme de çok faydası oluyor.

Uuu süper canım ya, gerçekten spordan sonra bir mutluluk geliyor insana. Hem aldığı max 30-45 dk di mi?

Hadi hafta sonu olmasa bile hafta içimizi sporsuz geçirmeyelim bundan sonraa inşallah :KK49:

Aynı anda yazmışım canım :KK48: Şimdi gördüm mesajını. Bak bu ikinci de aynı oldu :KK73:

Bir yerde okudum, güne ilk C vitamini ile başlayın mutlaka diyordu. Düşük tansiyon gibi bir sorunun yoksa limonlu su mutlakaaa diyorum. Hem vitamin, hem de bir nevi dezenfektan gibi :rolleyes: Ayrıca uyanıp, kendime gelmeme de çok faydası oluyor.

Evet canım zaten her sabah mutlaka limonlu su içiyorum
Bugun sadece ılık su içtim, limon canım istemedi :)

shapee shapee ya, bu seferki tartım bildirim günümüzü 2 Mayıs yapabilir miyiz?

3 gün tatil var ya, ben evde olmayacağım. Bir ezcaneye girip onca giyse ile tartılmak da istemiyorun :D

Back