- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyum 1.65 falan canım :) hedef şuan için 60. çnkü 2 haftadır kıramadım 62'yi :)
yok canım pes edersem zaten verdiğim kiloları geri almış olurum.evet bir dönem geliyor kırmak için baya bir zorlaman gerekiyor..
sakın pes etme :)
Ben çok severim, o yüzden güzel geliyor, ekşimsi :) Cam şişede olandan, Danem sanırım.
bir iki kere alayım diye düşündüm ama beğenmezsem boşuna almış olurum diye tırsıyorum :)Ben çok severim, o yüzden güzel geliyor, ekşimsi :) Cam şişede olandan, Danem sanırım.
Aslında keçi kefir var, Baltalı, o favorim...ama her yerde yok, birazcık da pahalı
Yok ya, ekşi ve yoğun ayran gibi düşün, kesinlikle içilmeyecek bir şey değil. Hani Altınkılıç gibi küçük şişeler var ya, onlardan dene bence :)bir iki kere alayım diye düşündüm ama beğenmezsem boşuna almış olurum diye tırsıyorum :)
markete gittiğimde bakayım bir canım :)Yok ya, ekşi ve yoğun ayran gibi düşün, kesinlikle içilmeyecek bir şey değil. Hani Altınkılıç gibi küçük şişeler var ya, onlardan dene bence :)
çilekli vs olanları şekerli mi canım. diyete uygun mu bilgin var mıYok ya, ekşi ve yoğun ayran gibi düşün, kesinlikle içilmeyecek bir şey değil. Hani Altınkılıç gibi küçük şişeler var ya, onlardan dene bence :)
Tabii onlar şeker yumağı, yok yok içlerinde. Sade olandan şaşmıyoruzçilekli vs olanları şekerli mi canım. diyete uygun mu bilgin var mı
Tabii onlar şeker yumağı, yok yok içlerinde. Sade olandan şaşmıyoruz
Hosgeldin Valentin, nerelerdeydin, tatile mi çıktın?Günaydın gençler ben geldim
Hoşgeldin canım, ekşi ayran içemiyorsan kefirde zorlanırsın. Bence içimin sade kefirini dene. Ben asla ekşi ayran içemem ama kefirin faydasından dolayı içiyorum yine de. Ama içimi yeni keşfettim en rahat içimlisi o bildiğin normal hazır ayran gibiçilekli vs olanları şekerli mi canım. diyete uygun mu bilgin var mı
Duygusal bir yolculuğa çıktım Canım haftasonu zıvanadan çıktım ve haftasonuyla kalmadım pazartesi ve salıya da kaydı bu. Kendimden yine nefret ettim (siz kızsanızda bunu dememe).. Kızlar olmuyor yaa neden bilmiyorum istikrarlı olamıyorum. Acele kilo vermek niyetinde değilim zaten ama neden sabredemiyorum neden sevdiğim bişeyi görünce saldırıyorum bilmiyorum. Bırakmadım diyeti bugün ideal bi kahvaltı yaptım çıktım dışarda 50 dk yürüdüm. Ama bu böy6le gitmiyor, 3-5 gün sonra tekrar bırakıyorum. Yo yo ya döndü benim işim uyuz oluyorum kendime.Hosgeldin Valentin, nerelerdeydin, tatile mi çıktın?
Canım eve alınan şeyi yememek çok zor, o yüzden asla abur cubur türevleri eve girmemeli, kek pasta , hamur işi de yapmamalısın. Olaya diyet diye de bakma mesela. Unlu ve şekerli hiç bişey yemiyeceğim diye kendini şartlarsan kabulu de uygulaması da daha kolay oluyor.Duygusal bir yolculuğa çıktım Canım haftasonu zıvanadan çıktım ve haftasonuyla kalmadım pazartesi ve salıya da kaydı bu. Kendimden yine nefret ettim (siz kızsanızda bunu dememe).. Kızlar olmuyor yaa neden bilmiyorum istikrarlı olamıyorum. Acele kilo vermek niyetinde değilim zaten ama neden sabredemiyorum neden sevdiğim bişeyi görünce saldırıyorum bilmiyorum. Bırakmadım diyeti bugün ideal bi kahvaltı yaptım çıktım dışarda 50 dk yürüdüm. Ama bu böy6le gitmiyor, 3-5 gün sonra tekrar bırakıyorum. Yo yo ya döndü benim işim uyuz oluyorum kendime.