Diyet günlüğüm

Menüm

kahvaltı
2/3 simit
3 kk peynir
3 dilim domates
şekersiz çay

öğlen
1/3 simit
1 kk peynir
yarım elma

akşam
bir kavanoz light ton balığı
bir kase çorba (1 kepçe)
3 yemek kaşığı z.mercimek yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt

Canım ilk hafta diyetini düzgün
uygulamaya çalış.. Ona göre diyetisyende
az çok zor verdiğini, yada sorunsuz verdiğini kestirecektir ..
Menülerini de ona göre düzenler..
Hadi bakalım
Allah kolaylıklar versin

günaydın kızlar

08.00/ koca bir bardak ılık su
1 adet salatalık

09.00/ türk kahvesi

Teşekkür ederim canım bu arada sen o yemek benimdi dedikten sonra yine baktım isimleri göremedim.

Yarın misafir ağırlayacam neler yapıcam nelerr. Kızlar dua edin de bozmayım diyeti yarın.. Hiç yemesem ayıp olur ya içlerinden 1-2 çeşit yerim veya hepsinden yarım yada daha az yerim diye düşünüyorum.. Akşam yemeği de yemem, aksi gibi akşam çaya geliyorlar

13.30
Sebze çorbası
Tam buğday ekmeği 1 dilim
Patlıcan kozlenmis 1 adet
Yoğurt
2 tablet bitter cikolata

Bu aralar azalttım yediklerimi hadi inşallah az kaldı 28 Şubat

Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
1 tatlı kaşığı bal

öğlen
1 kase yoğurt içine yarım muz+1 tatlı kaşığı tarçın+10 fındık

akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası
8 yemek kaşığı z.yağlı ıspanak
1 kase yoğurt

Merhabalar lale ben sizinle tanışmak nasip olmadı henüz hoşgeldiniz diyete kaç kilo ile başladınız bana bi örnek listenizi atar misiniz

Merhabalar lale ben sizinle tanışmak nasip olmadı henüz hoşgeldiniz diyete kaç kilo ile başladınız bana bi örnek listenizi atar misiniz
Ceren ben, bende memnun oldum =) 76 ile başladım yani bikaç hafta önce 76ydım ama dün diyetisyende tartıldığım da 74,8 çıktım son durumum bu. Örnek listemi atarım tabi ki ama kişiye özel olduğu için zararı olmasın size?

ÖRNEK LİSTE

Sabah
şekersiz çay
2 parmak kalınlığında peynir
1 ad haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
yeşillik (sınırsız)
1 ince dilim kepek ekmeği

ara
2 pors. meyve
1 avuç kuruyemiş (avuç içi kadar)

ara
1 kase yoğurt veya 1 bardak süt + 1 meyve

akşam
2 kepçe çorba veya 4 yemek kaşığı pilav,makarna vb. veya 2 ince dilim kepek ekmeği
8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği veya 3-4 köfte büyüklüğünde et/balık/tavuk
1 kase yoğurt veya 1 su bardağı ayran
bol yeşil salata

şeker komple yasak (sabahları reçel dışında), en az 2 lt su, en az 30 dk egzersiz, 2 fincan bitki çayı

Kızlar bide diyetisyen bana evde tartılmayı yasakladı, o yüzden dün tartıda çıktığım kiloyu yazarım

Ooo ben o kadar yesem patlarim. Zamanında bir çok diyetisyene gittim yapmadığım şey kalmadi. Ben kalori kısıtlaması ile kilo veriyorum tavsiye ederim diyet arkadaşim diye bir siteye kayıt oldum. Belli bir diyete bağlı kalmadan etkisini gordum

Ben zaten ara öğünlerden birini yemiyorum. Kalori kısıtlamasıyla ben kilo veremedim canım çünkü pasta bile yiyordum o şekilde

Günaydın herkese hala kahvaltı yapmadım Bugün ufak bir temizlikten sonra tatlıları yapmaya başlayacağım. Akşama misafirlerim var

Kızlar Merhaba herkes inceldigimi söylüyor. Kıyafetlerle de fark oluyor. Ben 28 ni bekliyorum taryılmaz icin . Acayip mutluyum ve merak icindeyim daha da hırs yaptım iltifat duydukça inşallah hedefe az kaldı.

Kızlar Merhaba herkes inceldigimi söylüyor. Kıyafetlerle de fark oluyor. Ben 28 ni bekliyorum taryılmaz icin . Acayip mutluyum ve merak icindeyim daha da hırs yaptım iltifat duydukça inşallah hedefe az kaldı.

Evet canım 28 inde kiloları alacağız
Sonrası daha disiplinli olacak inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…