• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

Buda kanıtım :D

1488218048701.jpg

Uff acayip canım çekti yalnız; Allah'tan seni gibi hamarat değilim. Bir akşam çayı için ne çok çeşit yapmışın yaa.

Shapee'nin dediği gibi moralini bozma: sakın amaan zatın saldım bahanesinin altında yemek için kendine gaz verme.

Bak ben Pazar günü neler yediğimden hiç bahsettim mi? :sus: Arada oluyor öyle maalesef, Mart ayını daha iyi değerlendiricez: Hem 3 günde fazlası var :KK45:

Bugünü 18:30 da yediğim 1 kase zerdeçallı biberli keçi yoğurduyla kapatıyorum ben. Bundan sonra en fazla su ve çay :KK66:
Canım benim ya çok özür dilerim hiç aklıma gelmedi canının çekeceği.. Bir daha yazmicam böyle :dua:

Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Akşam
Izgara tavuk
Salata
10 ad fındık
1 bardak kefir

günaydın kızlar :KK73:

08.00/ 1 bardak ılık limonlu su

09.00/ buğday ekmeği arası tost kaşarlı, maydanozlu

09.30/ 1 türk kahvesi

Kaptanın hızına yetişememişim :KK52: Tabii kilon böyle az olunca insan ortaya koymakta tereddüt etmiyor :KK45:

Topiğin en tombiği olarak daha iyi bir skor gerekiyordu bana, ama an itabariyle:

28 Şubat : 71,6 kilo

Verilen kilo 3,4 kg

inanmıyoruuuuum
canımm süpersin yaaaa
sonuçlarınız benii benden aldıııııı vallaaa çok mutlu oldumm :KK37::KK71::KK74::KK73:

inanmıyoruuuuum
canımm süpersin yaaaa
sonuçlarınız benii benden aldıııııı vallaaa çok mutlu oldumm :KK37::KK71::KK74::KK73:

Sayende, senin önderliğinde kaptan :sampiyon: :KK68:

Ay o hafta sonları da başımızda olsaydın, 1-2 kg daha verirdik. Sen olmayınca zıbıtıyoz :KK53:

Back