- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Elbette, saat 3 teki o gereksiz tostu görmemiş gibi yaptık zaten.Bende yoğurt yicem sadece bu aksam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette, saat 3 teki o gereksiz tostu görmemiş gibi yaptık zaten.Bende yoğurt yicem sadece bu aksam :)
Elbette, saat 3 teki o gereksiz tostu görmemiş gibi yaptık zaten.
Yarasın Kaptan! Mitamin, mineral, çalışkan kas olsun.
Telafi ettim işte :)
1 kase yogurdu yedim oturdum aşağı
Canım benim ya çok özür dilerim hiç aklıma gelmedi canının çekeceği.. Bir daha yazmicam böyleUff acayip canım çekti yalnız; Allah'tan seni gibi hamarat değilim. Bir akşam çayı için ne çok çeşit yapmışın yaa.
Shapee'nin dediği gibi moralini bozma: sakın amaan zatın saldım bahanesinin altında yemek için kendine gaz verme.
Bak ben Pazar günü neler yediğimden hiç bahsettim mi? Arada oluyor öyle maalesef, Mart ayını daha iyi değerlendiricez: Hem 3 günde fazlası var
Bugünü 18:30 da yediğim 1 kase zerdeçallı biberli keçi yoğurduyla kapatıyorum ben. Bundan sonra en fazla su ve çay
Wuhuuu bir kaç saniye ile geç post yapmışım. Yalnız smily seçimi tutmuş Tebrikler KaptanKilo bildiriyorum
28.02.2017 Şubat 59.800
Verilen kilo 2.200
Henüz itiraf etmeye gelen olmamış. İlk kim başlıyor? @shapee Kaptaaaan
Wuhuuu bir kaç saniye ile geç post yapmışım. Yalnız smily seçimi tutmuş Tebrikler Kaptan
Kaptanın hızına yetişememişim Tabii kilon böyle az olunca insan ortaya koymakta tereddüt etmiyorben başladım bilee
Veeee zafer kilo 65.100
Kaptanın hızına yetişememişim Tabii kilon böyle az olunca insan ortaya koymakta tereddüt etmiyor
Topiğin en tombiği olarak daha iyi bir skor gerekiyordu bana, ama an itabariyle:
28 Şubat : 71,6 kilo
Verilen kilo 3,4 kg
inanmıyoruuuuum
canımm süpersin yaaaa
sonuçlarınız benii benden aldıııııı vallaaa çok mutlu oldumm