• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

günaydın :KK200:

08.00/ detoks suyu
(portakal,maydanoz,nane,limon ve zencefilli)

09.00/ bugday ekmegi arası kaşar ve maydonoz ile tost

1 türk kahvesi

Kızlar selam
Cezaliydim yazamadım dün bu sebeple.

Samsonn Samsonn Nerelerdesin canım
Gorunmuyor sun. .
Günaydın Canıım!! :KK200: Özlemişim. Merhaba herkese :KK25:

Haftanın son 2 gününü izin aldım, hafta sonu ile birleştirince 4 gün...pek online olmadım, daha çok dışardaydım; diyet açısından berbattı diyebilirim. :silah:

20 günde verdiğimi 4 günde geri almamışımdır umarım.:olamaz: Dün gece 12 de eve geldim, o pişmanlıkla 1 saat bisiklet yaptım.

Sabah 7:00 1 büyük bardak limonlu su.

9:30 Bir küçük yumurta ve az peynir.

Günaydın Canıım!! :KK200: Özlemişim. Merhaba herkese :KK25:

Haftanın son 2 gününü izin aldım, hafta sonu ile birleştirince 4 gün...pek online olmadım, daha çok dışardaydım; diyet açısından berbattı diyebilirim. :silah:

20 günde verdiğimi 4 günde geri almamışımdır umarım.:olamaz: Dün gece 12 de eve geldim, o pişmanlıkla 1 saat bisiklet yaptım.

Sabah 7:00 1 büyük bardak limonlu su.

9:30 Bir küçük yumurta ve az peynir.

4 günün bari 2 sinde yiyip
2 sinde dikkat etseydin :KK67:
İnşallah almamışsındır :KK12: :duduk::stop:
Tartı günü görcez bakalımm ne durumdasın :KK31:
:KK60:

4 günün bari 2 sinde yiyip
2 sinde dikkat etseydin :KK67:
İnşallah almamışsındır :KK12: :duduk::stop:
Tartı günü görcez bakalımm ne durumdasın :KK31:
Hakkaten canım ya, durup durup en sona gelince zıbıtmak nedir :( Neyse, bir daha asla! 2 . ay sporu da arttıyorum.

Sen nasıl oldun, iyileştin mi?

Hakkaten canım ya, durup durup en sona gelince zıbıtmak nedir :KK43: Neyse, bir daha asla! 2 . ay sporu da arttıyorum.

Sen nasıl oldun, iyileştin mi?

bende daha iyiyim canım
en azından burnumun akması durdu :KK48:
Haftasonu bende ufak tefek şeyler kaçırdım ama bakalım :KK12:

ne tesadüf, 2. ay bende spora agırlık vericem :KK53:
İlk ay malum hiç yapmadım
Sanırım 2. ayı daha disiplinli geçirmeye ihtiyacımız var :sus:

bende daha iyiyim canım
en azından burnumun akması durdu :KK48:
Haftasonu bende ufak tefek şeyler kaçırdım ama bakalım :KK12:

ne tesadüf, 2. ay bende spora agırlık vericem :KK53:
İlk ay malum hiç yapmadım
Sanırım 2. ayı daha disiplinli geçirmeye ihtiyacımız var :sus:
Evet canım ya. Zaten tatlı yedikten sonra hiç iyi hissetmiyorum eskisi gibi, koca bir pişmanlık...değmeyeceğini anladım hakkaten.
Bisikleti de dün dizi seyrederek yaptım mesela; çok daha katlanılır oldu. Bu şekilde hergün 1 saat yapabilirim diye düşünüyorum. En azından haftada 5 gün.

Evet canım ya. Zaten tatlı yedikten sonra hiç iyi hissetmiyorum eskisi gibi, koca bir pişmanlık...değmeyeceğini anladım hakkaten.
Bisikleti de dün dizi seyrederek yaptım mesela; çok daha katlanılır oldu. Bu şekilde hergün 1 saat yapabilirim diye düşünüyorum. En azından haftada 5 gün.

kesinlikle
önceden bende tatlı yedikten sonra mutlu hissederdim
artık öyle olmuyor
hem rahatsız hissediyorum, hemde pişmanlık duyuyorum..
bu ay ağzıma dahi sürmeyi düşünmüyorum :KK12:

bende leslie yapıcam inşallah :KK76:

12.00/ Köfte
salata
yoğurt- 2 dilim çavdar ekmek

12.30/ yeşil çay

20170227_120502_resized.jpg

Merhaba kızlar dün giremedim foruma kusura bakmayın. Tamda beklediğim gibi bu misafir olayı mahvetti beni.. Misafirlerin geleceği gün çok dikkat ettim, akşam yemeğini de yemedim biliyordum yaptıklarımdan yiyeceğimi.. Şimdi güzelim diyetimi nasıl bozduğumu anlatayım size.. Akşam geldiler ben ne yedim; 1 kase patates salatası, 1 ad. paçanga böreği, yarım dilim muzlu tavuk göğsü, 1/4 ağlayan kek, şekersiz çay bir de.. Şimdi aslında fena değil tatlıları yarım veya çeyrek yedim börekle patates salatasını tam yedim. Ama burada bıraksam sorun değildi çünkü kendimi bunları yemeye hazırlamıştım. Akşam misafirler giderken onlara tabak hazırladım sırf evde tatlı bulunmasın diye. Birazcık kaldı tabi..
Misafirler gitti bende bulaşıkları toplarken dedim ki madem madem bu akşam bozdum kalanı da yiyim yarın normal devam edecm. İşte burda başlıyor saçmalıklar. Gece kalan son dilim paçanga böreğini yedim, tabakta parçalanmış duram muzlu tavuk göğsünü sıyırıp yedim yalnız rahat bir dilim ederdi o kalıntıları, bir kase de patates salatası yine yedim.
Geldik ertesi güne yani pazara. Eşimle sosyal tesislere kahvaltıya gittik. Yediğim tek fazlalık sigara böreğiydi dolayısıyla ekmek yemedim. Onun dışında normal şeyler yedim işte peynir yumurta zeytin kuru kayısı ceviz falan. Sonra tempolu olmasa da yürüdük falan. Eve geldik akşam yemeğinde bir kepçe çorba ve 5 kaşık kuru fasülye yedim bir de yarım kase yoğurt.. Ardından tekrar başlıyoruz: Bir kase (kalan son) patates salatasını yedim gece de kalan iki dilim ağlayan keki YEDİM...
Yaaaaa... Ne fazla su ne ekstra egzersiz hiçbir şey yok.. Güya diyetisyene gidiyorum. Tamam bugünden itibaren normal devam ediyorum diyetime ama bu hafta kesinlikle veremeyeceğimi kanıtladım. Diyetimi bozmadım ama keşke o misafirlerin gitti geceyle yetinseydim. O kadar nefret ettim ki kendimden. Ne güzel motive olmuştum yaaa. Offffff neyse tamam yedik bi halt afedersiniz bundan sonra bozmak yok, misafir yok, her hafta gittiğimde kilo vermiş olacağım inşallah :kızgın::kızgın::kızgın:

Merhaba kızlar dün giremedim foruma kusura bakmayın. Tamda beklediğim gibi bu misafir olayı mahvetti beni.. Misafirlerin geleceği gün çok dikkat ettim, akşam yemeğini de yemedim biliyordum yaptıklarımdan yiyeceğimi.. Şimdi güzelim diyetimi nasıl bozduğumu anlatayım size.. Akşam geldiler ben ne yedim; 1 kase patates salatası, 1 ad. paçanga böreği, yarım dilim muzlu tavuk göğsü, 1/4 ağlayan kek, şekersiz çay bir de.. Şimdi aslında fena değil tatlıları yarım veya çeyrek yedim börekle patates salatasını tam yedim. Ama burada bıraksam sorun değildi çünkü kendimi bunları yemeye hazırlamıştım. Akşam misafirler giderken onlara tabak hazırladım sırf evde tatlı bulunmasın diye. Birazcık kaldı tabi..
Misafirler gitti bende bulaşıkları toplarken dedim ki madem madem bu akşam bozdum kalanı da yiyim yarın normal devam edecm. İşte burda başlıyor saçmalıklar. Gece kalan son dilim paçanga böreğini yedim, tabakta parçalanmış duram muzlu tavuk göğsünü sıyırıp yedim yalnız rahat bir dilim ederdi o kalıntıları, bir kase de patates salatası yine yedim.
Geldik ertesi güne yani pazara. Eşimle sosyal tesislere kahvaltıya gittik. Yediğim tek fazlalık sigara böreğiydi dolayısıyla ekmek yemedim. Onun dışında normal şeyler yedim işte peynir yumurta zeytin kuru kayısı ceviz falan. Sonra tempolu olmasa da yürüdük falan. Eve geldik akşam yemeğinde bir kepçe çorba ve 5 kaşık kuru fasülye yedim bir de yarım kase yoğurt.. Ardından tekrar başlıyoruz: Bir kase (kalan son) patates salatasını yedim gece de kalan iki dilim ağlayan keki YEDİM...
Yaaaaa... Ne fazla su ne ekstra egzersiz hiçbir şey yok.. Güya diyetisyene gidiyorum. Tamam bugünden itibaren normal devam ediyorum diyetime ama bu hafta kesinlikle veremeyeceğimi kanıtladım. Diyetimi bozmadım ama keşke o misafirlerin gitti geceyle yetinseydim. O kadar nefret ettim ki kendimden. Ne güzel motive olmuştum yaaa. Offffff neyse tamam yedik bi halt afedersiniz bundan sonra bozmak yok, misafir yok, her hafta gittiğimde kilo vermiş olacağım inşallah :kızgın::kızgın::kızgın:

ya artık bu suçlanmaları at gitsin kafandan..
Bak bizde yazıyoruz burada ufak tefek şeyler, yine
zapıttık falan...
Oluyor yanii yapacak bir şey yok..
Salma kendini yeter..
Ayın sonunda 4 değil 2 kilo vermiş oluruz en fazla zararla..
Böyle bak canını sıkıp kendine yüklenme..

ya artık bu suçlanmaları at gitsin kafandan..
Bak bizde yazıyoruz burada ufak tefek şeyler, yine
zapıttık falan...
Oluyor yanii yapacak bir şey yok..
Salma kendini yeter..
Ayın sonunda 4 değil 2 kilo vermiş oluruz en fazla zararla..
Böyle bak canını sıkıp kendine yüklenme..
Ayın sonunda 1 kilo versem yeter bana :110: Haklısın canımcım zate bitti dediğim gibi. Şimdi peki salı günü tartılmam yasak sen yine benim kilomu 74,8 olarak mı güncelleyeceksin yoksa perşembe tartıldığımda çıkan kilomu mu yazacaksın?

Ayın sonunda 1 kilo versem yeter bana :110: Haklısın canımcım zate bitti dediğim gibi. Şimdi peki salı günü tartılmam yasak sen yine benim kilomu 74,8 olarak mı güncelleyeceksin yoksa perşembe tartıldığımda çıkan kilomu mu yazacaksın?

Yok senin ki böyle kalsın
Yeni başladın çünkü
Sen 1 martta bildir kilonu
Daha doğru olur böyle.

Merhaba kızlar dün giremedim foruma kusura bakmayın. Tamda beklediğim gibi bu misafir olayı mahvetti beni.. Misafirlerin geleceği gün çok dikkat ettim, akşam yemeğini de yemedim biliyordum yaptıklarımdan yiyeceğimi.. Şimdi güzelim diyetimi nasıl bozduğumu anlatayım size.. Akşam geldiler ben ne yedim; 1 kase patates salatası, 1 ad. paçanga böreği, yarım dilim muzlu tavuk göğsü, 1/4 ağlayan kek, şekersiz çay bir de..

Uff acayip canım çekti yalnız; Allah'tan seni gibi hamarat değilim. Bir akşam çayı için ne çok çeşit yapmışın yaa.

Shapee'nin dediği gibi moralini bozma: sakın amaan zatın saldım bahanesinin altında yemek için kendine gaz verme.

Bak ben Pazar günü neler yediğimden hiç bahsettim mi? :sus: Arada oluyor öyle maalesef, Mart ayını daha iyi değerlendiricez: Hem 3 günde fazlası var :KK45:

Bugünü 18:30 da yediğim 1 kase zerdeçallı biberli keçi yoğurduyla kapatıyorum ben. Bundan sonra en fazla su ve çay ;)

Back