- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar vücut kitle indeksine göre 'normal' çıktım kesin kilolu çıkarım diyordum çok sevindim. Doktora zor kilo verdiğimi söyledim normalde bu hafta 2 kilo vermen gerekiyor ama zor kilo verdiğine göre yine de 1 kilo vermeni bekliyorum ama yine de bir bakalım ilk haftamız dedi.
Teşekkür ederim canım bu arada sen o yemek benimdi dedikten sonra yine baktım isimleri göremedim.Canım ilk hafta diyetini düzgün
uygulamaya çalış.. Ona göre diyetisyende
az çok zor verdiğini, yada sorunsuz verdiğini kestirecektir ..
Menülerini de ona göre düzenler..
Hadi bakalım
Allah kolaylıklar versin
Günaydın gençler kahvaltımı yaptım geldim. Naber nasılsınız?
Kıyamam yaa zencefilli bi çay hazırlıyorlar. İçine karabiber, limon, bal ekleyip. İstersen yap öyle birşey canım..ben hala gribim, atlamadım
10.00 / ıhlamur, bol limonlu
Sabah
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydanoz
1 tatlı kaşığı bal
öğlen
1 kase yoğurt içine yarım muz+1 tatlı kaşığı tarçın+10 fındık
akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası
8 yemek kaşığı z.yağlı ıspanak
1 kase yoğurt
Ceren ben, bende memnun oldum =) 76 ile başladım yani bikaç hafta önce 76ydım ama dün diyetisyende tartıldığım da 74,8 çıktım son durumum bu. Örnek listemi atarım tabi ki ama kişiye özel olduğu için zararı olmasın size?Merhabalar lale ben sizinle tanışmak nasip olmadı henüz hoşgeldiniz diyete kaç kilo ile başladınız bana bi örnek listenizi atar misiniz
Ceren ben, bende memnun oldum =) 76 ile başladım yani bikaç hafta önce 76ydım ama dün diyetisyende tartıldığım da 74,8 çıktım son durumum bu. Örnek listemi atarım tabi ki ama kişiye özel olduğu için zararı olmasın size?
ÖRNEK LİSTE
Sabah
şekersiz çay
2 parmak kalınlığında peynir
1 ad haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
yeşillik (sınırsız)
1 ince dilim kepek ekmeği
ara
2 pors. meyve
1 avuç kuruyemiş (avuç içi kadar)
ara
1 kase yoğurt veya 1 bardak süt + 1 meyve
akşam
2 kepçe çorba veya 4 yemek kaşığı pilav,makarna vb. veya 2 ince dilim kepek ekmeği
8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği veya 3-4 köfte büyüklüğünde et/balık/tavuk
1 kase yoğurt veya 1 su bardağı ayran
bol yeşil salata
şeker komple yasak (sabahları reçel dışında), en az 2 lt su, en az 30 dk egzersiz, 2 fincan bitki çayı
Ben zaten ara öğünlerden birini yemiyorum. Kalori kısıtlamasıyla ben kilo veremedim canım çünkü pasta bile yiyordum o şekildeOoo ben o kadar yesem patlarim. Zamanında bir çok diyetisyene gittim yapmadığım şey kalmadi. Ben kalori kısıtlaması ile kilo veriyorum tavsiye ederim diyet arkadaşim diye bir siteye kayıt oldum. Belli bir diyete bağlı kalmadan etkisini gordum
Kızlar bide diyetisyen bana evde tartılmayı yasakladı, o yüzden dün tartıda çıktığım kiloyu yazarım
Kızlar Merhaba herkes inceldigimi söylüyor. Kıyafetlerle de fark oluyor. Ben 28 ni bekliyorum taryılmaz icin . Acayip mutluyum ve merak icindeyim daha da hırs yaptım iltifat duydukça inşallah hedefe az kaldı.