• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

dogus-bitki-cayi-mistik-chai-20-li-paket-1-detail.jpg
1 bardak sıcak süte 1 sallama poşet :D Tatlı niyetine de fena değil.

Kızlar isteksiz iş yaptığınızda olmuyor. Gittim bugün hastaneye doktor yokmuş. Tabi ki yok benim şansıma.. Yarın tekrar gideceğim inşallah.. Avm gezip geldim ama geldiğimde bi uyuyakalmışım hala açılamadım. Yarın madem aç karnına giideyim diyorum değsin bari. Erkenden eşim bırakır beni 'yine uyanabilirsem'

18.00 yoğurt
Pırasa
Makarna

Bu arada aktaran açlık otu diye bir bitki aldım harika birsey bagirsaklarim çalışmazdı 3 gündür sıkıntı yok iştah da degisiklik oldu tavsiye ederim.

Kızlar isteksiz iş yaptığınızda olmuyor. Gittim bugün hastaneye doktor yokmuş. Tabi ki yok benim şansıma.. Yarın tekrar gideceğim inşallah.. Avm gezip geldim ama geldiğimde bi uyuyakalmışım hala açılamadım. Yarın madem aç karnına giideyim diyorum değsin bari. Erkenden eşim bırakır beni 'yine uyanabilirsem'

olsun yarın sabah gitmen belki çok
daha iyi, hayırlı olur :)

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
5 çk bal
1 dilim org. tam buğday ekmeği

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 pors. zeytinyağlı yeşil mercimek yemeği
3-5 kaşık yoğurt

Kızlar merhaba, sonunda görüşebildik diyetisyenle. Baya para bastım Allah pişman oldum etmesin inşallah dediklerine harfiyen uyarım ve işe yarar. Neyse hala dışardayım ayrıntıları eve gelince yazarım size. Öpüldünüz...

Kızlar vücut kitle indeksine göre 'normal' çıktım kesin kilolu çıkarım diyordum çok sevindim. Doktora zor kilo verdiğimi söyledim normalde bu hafta 2 kilo vermen gerekiyor ama zor kilo verdiğine göre yine de 1 kilo vermeni bekliyorum ama yine de bir bakalım ilk haftamız dedi.

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back