diyet günlüğüm

Kilom 51.3💃💃💃
Göbeğim neredeyse yok oldu. çok ama çok mutluyum. hedefim 1 Ocak'ta 51.5 olmak idi. O zamana kadar 51.5'u geçmemeliyim. Buraya yazıyorum çünkü bu yola çıkarken yalnızdım, gene yalnızım. ve kilo konusunda tek dertlendiğim yer burası😇😇

Odaklanamıyorum uzun zamandır aynı duruyorum benim az beslenerek vermem gerekiyor galiba dikkat etmem gerekiyor yoksa gitmiyor
aynı durmak da başarı. canını sıkma bunun için. kalori saysana ben çok memnunum. çok az yemek gerçekten zor, ayda 1 kg'a odaklan. az gitsin ama senin olsun. hızlı verip hızlı almaktan iyidir.

aynı durmak da başarı. canını sıkma bunun için. kalori saysana ben çok memnunum. çok az yemek gerçekten zor, ayda 1 kg'a odaklan. az gitsin ama senin olsun. hızlı verip hızlı almaktan iyidir.
Bu süreçte tam birakmadim zaten kilo almamak için. kalori sayıyorum gibi ama bünyem az kalori ile kilo vermeye alıştığı icin şuan tutuyor kendini son 5 6 kilo yu verip dediğin şeyi yapmak istiyorum niyetim bu yönde..

Bu süreçte tam birakmadim zaten kilo almamak için. kalori sayıyorum gibi ama bünyem az kalori ile kilo vermeye alıştığı icin şuan tutuyor kendini son 5 6 kilo yu verip dediğin şeyi yapmak istiyorum niyetim bu yönde..
son kilolar çok zor be.. ama imkansız değil. yani şöyle düşünüyorum evet zorlanıyorum ama kilolarla yaşarken de mental olarak zorlanıyorum. her iki türlüsü de zor. en azından çok yemenin pişmanlığını yaşamaktansa az yiyip ideal kiloda kalmanın konforunu sürelim. bu da kan, ter, gözyaşı ile oluyor🤪 O yüzden devam edelim. bırakmayalım. çünkü kilo takıntımız var ve kilo alırsak daha mutsuz olacağımız kesin.

Back
X