Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada almak gerekiyordavetteydim. sayamadım. hep khidrat ağırlıklıydı menü. düz 3000 kal almışımdır
khidratı tamamen keseni ayakta alkışlıyorum. benim için mümkün değil.Arada almak gerekiyor
senin nasıl gidiyor kaç kg kaldı verilecekArada almak gerekiyor
Odaklanamıyorum uzun zamandır aynı duruyorum benim az beslenerek vermem gerekiyor galiba dikkat etmem gerekiyor yoksa gitmiyorsenin nasıl gidiyor kaç kg kaldı verilecek
aynı durmak da başarı. canını sıkma bunun için. kalori saysana ben çok memnunum. çok az yemek gerçekten zor, ayda 1 kg'a odaklan. az gitsin ama senin olsun. hızlı verip hızlı almaktan iyidir.Odaklanamıyorum uzun zamandır aynı duruyorum benim az beslenerek vermem gerekiyor galiba dikkat etmem gerekiyor yoksa gitmiyor
Bu süreçte tam birakmadim zaten kilo almamak için. kalori sayıyorum gibi ama bünyem az kalori ile kilo vermeye alıştığı icin şuan tutuyor kendini son 5 6 kilo yu verip dediğin şeyi yapmak istiyorum niyetim bu yönde..aynı durmak da başarı. canını sıkma bunun için. kalori saysana ben çok memnunum. çok az yemek gerçekten zor, ayda 1 kg'a odaklan. az gitsin ama senin olsun. hızlı verip hızlı almaktan iyidir.
son kilolar çok zor be.. ama imkansız değil. yani şöyle düşünüyorum evet zorlanıyorum ama kilolarla yaşarken de mental olarak zorlanıyorum. her iki türlüsü de zor. en azından çok yemenin pişmanlığını yaşamaktansa az yiyip ideal kiloda kalmanın konforunu sürelim. bu da kan, ter, gözyaşı ile oluyorBu süreçte tam birakmadim zaten kilo almamak için. kalori sayıyorum gibi ama bünyem az kalori ile kilo vermeye alıştığı icin şuan tutuyor kendini son 5 6 kilo yu verip dediğin şeyi yapmak istiyorum niyetim bu yönde..