Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle kilo takıntılı bir insanim aklımın bir tarafını kurcalıyor.pazartesj sıkı bir şekilde başlıyorum tekrar.hic kilo almamam avantaj olacak benim icinson kilolar çok zor be.. ama imkansız değil. yani şöyle düşünüyorum evet zorlanıyorum ama kilolarla yaşarken de mental olarak zorlanıyorum. her iki türlüsü de zor. en azından çok yemenin pişmanlığını yaşamaktansa az yiyip ideal kiloda kalmanın konforunu sürelim. bu da kan, ter, gözyaşı ile oluyor O yüzden devam edelim. bırakmayalım. çünkü kilo takıntımız var ve kilo alırsak daha mutsuz olacağımız kesin.
kolaylıklar dilerim burada menünü ve kalorini paylaşmak istersen beklerimAynen öyle kilo takıntılı bir insanim aklımın bir tarafını kurcalıyor.pazartesj sıkı bir şekilde başlıyorum tekrar.hic kilo almamam avantaj olacak benim icin
ne güzel benimde 17 yıldır olmak istediğim kilolar bi yapsam olucak ama kaldım 57 de hala bi ileri 2 gerisabah tartıldım. kilom 51.7hedefimden 200 g fazla. bugün 1000 kaloriyi geçmeyip yarına 200 g vermek hedefim. lütfen olsunnn
yaklaşık ben de bi 15 yıldır inmek istiyordum bu kiloya. ağustosta 56 ile başladım şimdi buradayım. isterseniz yaparsınız. ben bu sefer birinci hedefim yaptım bu kilo işini. siz de yapın içinizde kalmasın. yıllar sonra hedefine ulaşmak, hayal gibi çok güzelne güzel benimde 17 yıldır olmak istediğim kilolar bi yapsam olucak ama kaldım 57 de hala bi ileri 2 geri
kesinlik çok mutlu olacağımı biliyorum. artık kilo almama yöntemlerini de hayat tarzım haline getirdiğim için koruyup tekrar almayacağımıda biliyorum. ah bi başarsam. bakalım arada salsamda yinede devam ediyorum inşallah bende bi gün senin gibi ulaşacağım hedefeyaklaşık ben de bi 15 yıldır inmek istiyordum bu kiloya. ağustosta 56 ile başladım şimdi buradayım. isterseniz yaparsınız. ben bu sefer birinci hedefim yaptım bu kilo işini. siz de yapın içinizde kalmasın. yıllar sonra hedefine ulaşmak, hayal gibi çok güzel