• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet günlüğüm

son kilolar çok zor be.. ama imkansız değil. yani şöyle düşünüyorum evet zorlanıyorum ama kilolarla yaşarken de mental olarak zorlanıyorum. her iki türlüsü de zor. en azından çok yemenin pişmanlığını yaşamaktansa az yiyip ideal kiloda kalmanın konforunu sürelim. bu da kan, ter, gözyaşı ile oluyor🤪 O yüzden devam edelim. bırakmayalım. çünkü kilo takıntımız var ve kilo alırsak daha mutsuz olacağımız kesin.
Aynen öyle kilo takıntılı bir insanim aklımın bir tarafını kurcalıyor.pazartesj sıkı bir şekilde başlıyorum tekrar.hic kilo almamam avantaj olacak benim icin

moralim bozuk bu ay hedefime ulaşamayacağımı düşünüyorum. hedefim 51.5 idi. son günlerimi davetlerde ve doğum günlerinde geçirdim🤣🤣 istediğim gibi toparlayamadım ama işin en inanılmaz yanı ise yaklaşık 15 yıldır görmediğim kilolardayım aslında🤓🤓 bir yandan memnunum evet ama bir diğer yandan bu ayki hedefime ulaşamamış olucam. bunu biliyorum çünkü hem reglime 1 gün var, hem son günler çok yüksek kaloriler aldım, hem de bu ay sağlık sorunlarım yüzünden spora gidemedim. ossun🙃🙃 hedefime ulaşamamakla ilgili canım sıkkın olsa da kalori saymaya devam edicem tabii ki.
çok sevdiğim bir laf var. gelecekteki fee fi fo, bugünkü fee fi fo ile gurur duyacak😇 kendimi motive ettikten sonra kaldığım yerden devammmm

sabah tartıldım. kilom 51.7🥳hedefimden 200 g fazla. bugün 1000 kaloriyi geçmeyip yarına 200 g vermek hedefim. lütfen olsunnn

ne güzel benimde 17 yıldır olmak istediğim kilolar bi yapsam olucak ama kaldım 57 de hala bi ileri 2 geri :-)
yaklaşık ben de bi 15 yıldır inmek istiyordum bu kiloya. ağustosta 56 ile başladım şimdi buradayım. isterseniz yaparsınız. ben bu sefer birinci hedefim yaptım bu kilo işini. siz de yapın içinizde kalmasın. yıllar sonra hedefine ulaşmak, hayal gibi çok güzel💫

Bugün 1000 kalori aldım. yarın için heyecanlıyım bakalım 51.5'i görebilecek miyim🤓

yaklaşık ben de bi 15 yıldır inmek istiyordum bu kiloya. ağustosta 56 ile başladım şimdi buradayım. isterseniz yaparsınız. ben bu sefer birinci hedefim yaptım bu kilo işini. siz de yapın içinizde kalmasın. yıllar sonra hedefine ulaşmak, hayal gibi çok güzel💫
kesinlik çok mutlu olacağımı biliyorum. artık kilo almama yöntemlerini de hayat tarzım haline getirdiğim için koruyup tekrar almayacağımıda biliyorum. ah bi başarsam. bakalım arada salsamda yinede devam ediyorum inşallah bende bi gün senin gibi ulaşacağım hedefe

Back