Diyet arkadaşim ?

Slm kızlar tüm cabalarima rağmen 400 gr gitti. Bunada şükür diyorum.
Geçen cuma 62,3
Bugün 61,9
_400 gr

herkese günaydın
geçen cuma 60.5
bugün 59.6

-900

50 lili rakamlara geri döndüüm

ay şükürler olsun yaaaa ben 1 kg den fazla hayal ediyordum ama olsun. sanırım sporumu aksattığım için böyle oldu

kızlarr günaydınn fıstıklarr helal olsun sizeeeee, beniim durdu yaaa geçen cumayla aynnı 54,6 bilemedim nie böle oldu, neyse şu zamanı bi geçireyim spora başlıcam

Günaydın kızlarrr gerçekten çok ihmal ediyoruz sayfayı yeniden hareketlendirelim yaaaa

nagehann biz başlatalım hareketi bugün yediklerimizi yazarak:)

sabah 1 türk kahvesi

öğlen:
çorba
1 tabak türlü
2 kaşık pilav

akşama bilemiyorum daha:)
Tmm cnm ozaman
Sabah 1 yumurta ve 5_6 adet yesil siyah zeytin
Öğlen yarim tabak yeşil fasulye bir dilim kabak tatlısı
Akşam çok az tavuk
Veeee lahana kürü yapıyorum.

Ben de akşam nohut pilav yedim yanyana.pilav yemesydim iyiydi ama.

Lahana kürü nasıl bişey cnm N nagehann
Yarim lt suyla 4_5 lahana yaprağını 10 dk kaynatiyorum. Ilik olarak icine limon sıkıp içiyorum gün icinde. Deneme yaptım kür yaptığımda daha cok kilo kaybediyorum. Tekrar başladım ara vermiştim.

günaydın kızlarrrr nerelerdesiniz yahu, canım lahana mantıklıymış aç karna mı içiyosun,tok mu?

Kızlar ben bu hafta çoook saçmaladım saçma sapan şeyler yedim Herşeyi en başa sarmam lazım. İlk günlerdeki azmimi hatırlamalıyım , hayatımdan yemek yemeyi düşünmeyi lezzetli bulduğum şeyleri çıkarmalıyım. Hayatımın merkezinde yemek, ne yiyeceğimi düşünmek olmamalı. Sürekli midesini düşünen bir insan olmamalıyım.

Evet 6.5 kg verdim hayatımda ilk defa.. Birazda şımardım ne yalan söyleyim. Görenler aa zayıflamışsın falan deyince iveeet 6.5 kg verdim diyorum gururla.. İçimde sanki bütün vereceğim kiloları vermişimde başarmışım bitirmişim dur şundanda yeyim hissi oluyor nedense.. Halbuki daha 9.7 kg var daha !!! Noluyosa neyse bu havalar..

Birde bu son haftada dur bu akşam şunları yeyimde yarın tam takır başlarım hissi geliyor homidi gırtlak yiyorum.. Yerken ayı gibi hissediyorum kendimi.. Bedenim kocaman zaten. Bacaklar o biçim yayılıyor koltuğa.. Hele dün.. Ardı ardına bisküvileri ağzıma sokmalar sonra gelen şişkinlik hissi.. Gece kalkıp tek gözüm kapalı bi şekilde yediğim peynir ekmek sabah hiiiçte öyle zayıflamış falan uyanmadım. Annemin yaptığı gözleme ve benim dur yeyimde akşama sıkarım yemem deyişim..

Hayır hep kendime hatırlatıyordum yarın değil sonra değil karar verdiysen şimdi şuan başlayacaksın !!! Kendime de inancım kalmıyor böyle böyle..

Spor.. sporumu çok aksatmadım şükür..

Bu sefer yeter !! Şimdi şuan o verdiğim 6.5 kg nin havasını bir kenara burakıyorum.. Sanki hiç 66 kg olmamışım gibi başlıyorum. Yarın ki kilom ne ise onun start alarak başlıyorum.. Sanki rejime ilk defa başlıyormuş gibi.. Şimdi şuan..

Bugün rejimde 1 günüm sayıyorum..

Başaracağım , ağır yaşamayacağım..

Bende cok sacmaladim ya bugun kahvaltiya davetliydim arkadasima. Ekmek yemeyen ben 6 kızarmış hamur yedim sekerli cay ictim. Ahhh ahhh ilk azmim yok. Yarin tarti günümüz insallah kilo vermeyi bırak almam insallah

Bende cok sacmaladim ya bugun kahvaltiya davetliydim arkadasima. Ekmek yemeyen ben 6 kızarmış hamur yedim sekerli cay ictim. Ahhh ahhh ilk azmim yok. Yarin tarti günümüz insallah kilo vermeyi bırak almam insallah
ben dün tartıldığımda 100 gr artıdaydım inşallah yarın geçen haftaki kilomu görürüm herşeye baştan başlıyorum..

canlarımmmm motiveler düştü hepimizde bakın yaz gelio artık daha fazla hareket edebiliriz içimiz kıpır kıpır olacak inşallahhhhhhhh. yemek düzenini eskiye sokup hemen spora ağırlık vericez. benim de dengem şaştı adet ıoldum 15 gün arayla nerdeyse bi de oğluşum hastalandı tüm sistemim çöktü. tatlı ve ekmeğe başladım malesef

ama bugün tartıldım 54,3 tüm 300 gr gitmiş çok şükür. sizler de bozmayın kızlar moralinizi, güneş açtıkça inşallah ruhumuz da renklenecek ve herşey çook güzel olacakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…