Diyet arkadaşim ?

canım geçmiş olsun oğlun şimdi nasıl iyi mi ?

bugünden itibaren ekmek ve tatlıyı kes canım.

canım geçmiş olsun oğlun şimdi nasıl iyi mi ?

bugünden itibaren ekmek ve tatlıyı kes canım.

sağol canımm eh işte yavaş yavaş iyileşio onu bırakıp işe gelmek de ççok moralimi bozuyo bi de ilk defa hasta oldu ondan şaştım kaldım.

aynen canım kesicem.sen de bugünden itibaren ekstra atıştırmaları bırak canım tabi bebişini emzirmeni etkiletmeden canım, ben çok rezene çayı içiyodum süt için hem beni rahatlatıyodu hem de sütümü artırıyodu aklında olsun tatlım nacizane:)

kısa zamanda atlatır inşallah canım..
ben çok sıkı başlıyorum bugünden itibaren ilk zamanlarımdaki gibi..
canım denemedik şey bırakmadım ben hep aynı süt..

kısa zamanda atlatır inşallah canım..
ben çok sıkı başlıyorum bugünden itibaren ilk zamanlarımdaki gibi..
canım denemedik şey bırakmadım ben hep aynı süt..

tamamdır canm aynen ben de başlıyorum yeniden spor da yapabilsem bi daha hızlı olacak herşey, haftaya allah nasip ederse memlekete gitcem ordan spor aleti vardı abimin onu alıp gelcem, bi senesinde bana çok kilo verdirmişti o yine aynı işi yapmayı düşünüyorum inşallahh. sen hala annenlerde misin canım

neydi spor aleti canım ?
ben leslieyi bıraktım eliptik bisiklete biniyorum son zamanlarda 40 dk falan..
evet annemdeyim canım daha. daha bi aüre böyle gider heralde.
menü paylaşımımı zayıflama takımına yapıyorum ben kopyala yapıştır uğraşamadım son zamanlarda tabletten zor oluyo diye.
bundan sonra yapmaya çalışırım. şu sıra herkesin motivasyonu düştü. ama çok sıkı başlıyorum bugünden itibaren. hafta sonu eşimin caydırmalarınada kanmıcam bu sefer !

Annem şuanda dünden kalan malzemeyle etli gözleme yaptı buraaam buraaaam gözleme kokuyor ev ağzım sulanıyor ama yemiyorum

Bu hafta spor programım ;
cuma: en az 30 dk eliptik bisiklet 15 er squat ve sumo squat
c.tesi : vakit olursa en az 30 dk eliptik bisiklet olmazsa en az 20şer tane squat,sumo squat, mekik
pazar: en az 20 şer tane squat , sumo squat , mekik
p.tesi : en az 30 dk eliptik bisiklet , 15 er squat , sumo squat
salı : en az 30 dk eliptik bisiklet , 15 er squat , sumo squat
çarşamba: 2 haftada 2 beden videosu
perşembe : 2 haftada 2 beden videosu

YASAKLAR!
şeker
bulgur
pirinç
patates
ekmek
abur cubur
çikolata

1 kg den fazla hedefliyorum inşallah

twist step die geçio sanırım canım. önce tempolu yürüodum peşinden de onu yapıodum ter içinde kalıodum valla. onu almalıyım haftaya cuma gitcem ama ondan sonra ver elini sporlu günler.

harika olmuş dönüşün ben de bildirimi elimden geldikçe yapıcam cnm

bugün kahvaltı yok
öğlen
köfte 2 tane
fırın makarna küçük bi kare
yeşil fasulye z.yağlı
muhallebi bi de

ne çok yemişim yaaaaa

be de senin gibi aynı yasakları uygulıcam canım aynen.
spora da ufaktan da olsa başlıcam ahh ahh nerde plates yaptığım o günlerr ahhh

ayrıca mayısta kuzenimin temmuz da da eşimin kuzeninin düğünü var. incecik olmalıyımki herkes şok olsun:):) senin de mavlüde az kaldı bakalım ne dicekler

kız benimkide ondan sayılır işte. benimkinde oturma yeri var ama ben ayakta yapıyorum aynı hesaba geliyor :)
tamamdır o zamana kadar leslie falan yapmaya çalış bari.
evet baya fazla olmuş bende bu hafta bir coştum anlatamam sana yedimde yedim..

evett yasakları uyguluyoruz canım mutlaka etkili olcakyır eminim.
hadi eski günlere dönelim geri.

ayrıca mayısta kuzenimin temmuz da da eşimin kuzeninin düğünü var. incecik olmalıyımki herkes şok olsun:):) senin de mavlüde az kaldı bakalım ne dicekler

ohooo çoook var sen o zamana süper bişey olursun :)
gelecek insanlarla çoğunlukta görüştüğümüz için pek farketmezler belki ya. zaten gören görüyo hep diyolar zayıflamışsın diye falan..

50 lere geri döndüğüm için çok mutluyum ama yaaa :)

dimi yaaa o daha da inecek yaaa ben de epeydir kimseyle görüşmüyorum ev iş arası olduğu için ondan kimse yorum yapmıo ama haftaya eve gidebilirsem inşallah annemler farkeder heralde.
aynen leslie falan idare etcem
dönelim valla eski günlere özledim en azından o kadar abartmaya çok kilo almadık ona seviniyorum aslında.
inecez vallaha 50 ya inecez ama sıkılaşmamız lazım bi taraftan öle daha çok belli oluyo çünkü

Konunuza bakarken birkaç yerde ne yiyeceğinize karar veremediğinizi gördüm.Bnde 14 şubatta diyetisyene başladm.Kan tahlillerimi henüz vermediğim için rutin bir diyet verdi 2 haftalığına.Dilerseniz paylaşiyim hemde sizin için fikir olur.
Sabahları geç kalktığım için bebekden dolayı kahvaltıyı 9.30 10 gibi verdi
2 yumurta
1 kk büyüklüğünde peynir
4-5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği.
Ekmek hakkında not düştü.Alınan hazır paket poğaça kıvamındaki ekmeklerin 1 dilimi 2 ekmek yerine geçiyor.
Öğlen 12.30 13.00 gibi(sabah ve öğle arasında ara öğün yok kahvaltı geç olduğu için)
1 kepçe çorba
8 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
15.30 16.00 gibi Ara öğün;
1 porsiyon meyve(büyük boy elma ise yarısı)
2 yemek kaşığı yoğurt
10 tane badem
Akşam 19.00 19.30 gibi;
4 köfte kadar,et,tavuk yada balık.(Balık 250 gr.a kadar serbest)
Bol salata yağsız
4 yemek kaşığı yoğurt
21.30 22.00 gibi Ara öğün;
1 bardak yarım yağlı süt ve 1 adet kivi(öğlen yediğim meyvenin serbest olduğunu fakat akşam muhakkak kivi yememi söyledi)
3 gündür bu şekilde besleniyorm 1 kilo verdim.Bakalım 2 hafta snra sonuç ne olacak.Daha çok diyetler protein ağırlıklı olmalıymış.Pilav,makarna,şeker katiyen yok.Kahve içilecekse sade içilsin diyede uyardı doktorum.Umarım umduğumuz gibi olur benimde sizinde...
Sporu da haftada 4 5 gün günde yarım saat şimdilik yeter dedi.2 2.5 lt su mutlaka ve günde 2 fincan yeşilçay mutlaka dedi.
Olurda akşam yemeğine kuru bakliyat yaparsanız
5-6 kaşık k.baklagil
4 yemek kaşığı yoğurt
Bol salata

evet canım en azından kilo almadık çok fazla. ben sporu aksatmayışıma bağlıyorum bunu.,
ben hafta içi platese başlıcam ufaktan. her hafta bu şekilde program yapıcam kendime inşallah..

ben bugün iyiydim diye adlandırdığım günlerde buna benzer ama daha az yiyordum. gerçekten çok etkili oluyor. teşekkür ederim paylaşımınız için kendi adıma.
hoşgeldiniz aramıza..
bende karbonhidratı tamamen kesicem bu hafta inşallah. şekerde yok.
aktif olarak 5 gün sporum olacak. bakalım nasıl sonuç alacağım.
boyunuz yaşınız nedir bu arada

Benim yolum çooook uzun canım yaşım 27 1.53 boy diyetisyende tartıldığımda 88.9 du kilom.2 bebişim var kilolar onlardan :)

Yeni
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
az domates
1 bardak çay

ara
1 mandalina

öğlen
3 yk kıymalı menemen
2 yk yoğurt

ara
1 tatlı kaşığı pekmez
1 türk kahvesi

akşam
1 kase çorba
peynirli salata

ara
1 türk kahvesi içeceğim

spor 40 dk ayakta eliptik bisiklet , 15 sumo squat

Bnde yazim bari yediklerimi bugün
Sabah 10.00
2 yumurta
Kk büyüklüğünde peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 13.00
1 kepçe kabak çorbası
Karnabahar haşlama
4 yk yoğurt
1 ince dilim tb ekmeği

Ara 16.00
Yarım elma
2 yk yoğurt
10 badem

Akşam 19.00
1 kepçe kabak çorbası
1 adet derisi alınmış ufak kemiksiz ızgara but
Bol salata
4 yk yoğurt

2 lt ye yakın su,30 dk koşu bandı hızlı tempo yürüyüş,15 dk leslie, aralardada boş durunca plates.

Yatmadan 21.30 gibi bi ara öğünüm daha olucak süt ve kivi.Bir adet daha yeşilçay içicem inşl.

Bugünde bitti hayırlısıyla.Komşumunda haberi yok kadıncağız kocaman 3 dilim kadayıf tatlısı getirmiş.Yemedim tabiki ama 3 gün snra ilk defa cnm tatlı istedi Yılmak yok :)

daha karşına birsürü şey çıkacak ama sen yemicemsin bikere yeyim dedikçe arkası geliyor inan. yemicez ya yemicez. hayatımızın sonuna kadar sürmücek ki sonra yeriz hepsinden. bu bi süreç sadece sabırlı olmamız lazım

Hiç ekmek yemiyosun galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…