• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşim ?

daha karşına birsürü şey çıkacak ama sen yemicemsin bikere yeyim dedikçe arkası geliyor inan. yemicez ya yemicez. hayatımızın sonuna kadar sürmücek ki sonra yeriz hepsinden. bu bi süreç sadece sabırlı olmamız lazım

Gözüm öle korktuki doktorda düşündükçe istesemde yiyemem zaten.Daha fazla çektiremem bedenime.27 yaşındayım fakat metabolizma yaşım 39 tam 12 yaş yaşlanmış ruhum.Bilmiyorm çok istekliyim Rabbim utandırmasn hiçbirimizi

Hiç ekmek yemiyosun galiba.

canım ben rejime başladığım ilk günlerde ekmeği yavaş yavaş azalttım. 2. haftamda hiç yemedim. baya bir süre ağzıma sürmedim ve baya iyi zayıfladım o sıra. son haftalarda yemeye başladım oda sadece kahvaltıda 1 dilim falan. ama karbonhidrat gerçekten acıktırıyor iştah açıyor. sonrada bi kere şundan yeyim bikere bundan yeyim diye diy bu hafta 200 gr artıdayım malesef :(
bu hafta çok sıkacağım kendimi. ve ekmek şeker patates pirinç bulgur hiç yemeyeceğim..

Gözüm öle korktuki doktorda düşündükçe istesemde yiyemem zaten.Daha fazla çektiremem bedenime.27 yaşındayım fakat metabolizma yaşım 39 tam 12 yaş yaşlanmış ruhum.Bilmiyorm çok istekliyim Rabbim utandırmasn hiçbirimizi

vovvv gerçekten fazla çıkmış. acaba benimki kaç ? bunu nasıl öğrenebilirim nerde yaptırabilirimki bu testi ben ? vücudumdaki yağ oranını falan çok merak ediyorum.
amin canım başarabilirsin ilk başta çok hızlı gidecek kiloların çok motive olucaksın

canım ben rejime başladığım ilk günlerde ekmeği yavaş yavaş azalttım. 2. haftamda hiç yemedim. baya bir süre ağzıma sürmedim ve baya iyi zayıfladım o sıra. son haftalarda yemeye başladım oda sadece kahvaltıda 1 dilim falan. ama karbonhidrat gerçekten acıktırıyor iştah açıyor. sonrada bi kere şundan yeyim bikere bundan yeyim diye diy bu hafta 200 gr artıdayım malesef :KK43:
bu hafta çok sıkacağım kendimi. ve ekmek şeker patates pirinç bulgur hiç yemeyeceğim..

vovvv gerçekten fazla çıkmış. acaba benimki kaç ? bunu nasıl öğrenebilirim nerde yaptırabilirimki bu testi ben ? vücudumdaki yağ oranını falan çok merak ediyorum.
amin canım başarabilirsin ilk başta çok hızlı gidecek kiloların çok motive olucaksın
Kilalarımın hızlı gitmesi gerçekten acaip moral olur heralde o günleri dört gözle bekliyorum.Canım o yağ ölçtürmeyi bazı eczaneler yapıyor fakat ben diyetisyende yaptırdım onların tartısı o şekilde başka tartı kullanmıyolar zaten.Her tartıldığında kilonun yağ dan mı kasdan mı gittiğini hep söylüyor lar.Hatta yağların vücuda dağılma oranlarına kadar söylüyolar.Baya gaz verici birşey :D

Kilalarımın hızlı gitmesi gerçekten acaip moral olur heralde o günleri dört gözle bekliyorum.Canım o yağ ölçtürmeyi bazı eczaneler yapıyor fakat ben diyetisyende yaptırdım onların tartısı o şekilde başka tartı kullanmıyolar zaten.Her tartıldığında kilonun yağ dan mı kasdan mı gittiğini hep söylüyor lar.Hatta yağların vücuda dağılma oranlarına kadar söylüyolar.Baya gaz verici birşey :KK70:
ben o zaman eczane araştırayımda baktırıyım ya çok merak ettim gerçekten :) bencede çok motive edici.. peki nasıl beslenirsek yağdan gidermiş ?

ben o zaman eczane araştırayımda baktırıyım ya çok merak ettim gerçekten :) bencede çok motive edici.. peki nasıl beslenirsek yağdan gidermiş ?
Vallahi sormak hiç aklıma gelmedi saolsun doktorumda söylemedi.Zaten şuan bana verdiği diyet geçici yani ayrıntılı bilgilendirmeyi sanırım tahlil sonuçlarımı görünce yapıcak.

Vallahi sormak hiç aklıma gelmedi saolsun doktorumda söylemedi.Zaten şuan bana verdiği diyet geçici yani ayrıntılı bilgilendirmeyi sanırım tahlil sonuçlarımı görünce yapıcak.
hmm pekala canım. sen vaçgeçmede yeterki.. zaten altın kural vazgeçmemek. bugün cozuttuysak yarına aynı yerden devam ediyoruz..

bu arada çocukların ne kadarlık ? :)
benim 4.5 aylık bi kızım var 22 yaşındayım. doğru dürüst emziremediğim için rejimdeyim. yoksa yapmazdım zaten..

hmm pekala canım. sen vaçgeçmede yeterki.. zaten altın kural vazgeçmemek. bugün cozuttuysak yarına aynı yerden devam ediyoruz..

bu arada çocukların ne kadarlık ? :)
benim 4.5 aylık bi kızım var 22 yaşındayım. doğru dürüst emziremediğim için rejimdeyim. yoksa yapmazdım zaten..
Kızım 5ini bitirck temmuzda oğlum prematüre bebek düzeltilmiş 10 aylık bnde emzirmiyorum.Bu arada Allah bağışlasn ufak bebeğin alıştın mı?ilk çocuk heralde :)

Kızım 5ini bitirck temmuzda oğlum prematüre bebek düzeltilmiş 10 aylık bnde emzirmiyorum.Bu arada Allah bağışlasn ufak bebeğin alıştın mı?ilk çocuk heralde :)
alıştım çok şükür canım sakin bir çocuk maşallah birde annemleydim genelde onunda etkisi büyük yoksa lohusa depresyonundan çıkamazdım heralde :) o günler geçmicek gibiydi :) evet ilk bebeğim genç anne olduk biraz :)
düzeltilmiş 10 aylık ? öyle nasıl oluyor canım. kaç haftada doğdu bebeğin ? seninkileride allah bağışlasın asıl prematüre zor olmuştur ya değil mi ?

alıştım çok şükür canım sakin bir çocuk maşallah birde annemleydim genelde onunda etkisi büyük yoksa lohusa depresyonundan çıkamazdım heralde :) o günler geçmicek gibiydi :) evet ilk bebeğim genç anne olduk biraz :)
düzeltilmiş 10 aylık ? öyle nasıl oluyor canım. kaç haftada doğdu bebeğin ? seninkileride allah bağışlasın asıl prematüre zor olmuştur ya değil mi ?
Zor bir hamilelikten sonra zor bir lohusa dönemi geçirdim tek başıma.Kimse yoktu yardıma aslında varlar ama yoklarmış meğerse.Düzeltilmiş normal doğması gereken tarihe göre yani.27+2 de doğum yaptım.Şuan 8.5 aylık bebek gelişiminde ama Nisan 2 de yaşını bitiriyor.Öle bişeyler işte.Bitme bu hamilelik derdim ağlardım yana yakıla son 2 ay eesmen yatalak.Geçiyor öyle bir geçiyor ki Rabbim kmseye taşıyamayacağı yük vermesin herşeyden önce sağlık...

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

kızlar selam süpersiniz valla ben de sabitim kiloda hala ,ay işler yoğun valla herşey karmakarışık derken giremedim arada girip okuyorum ama yazamadım daha doğrusu, aynen devam dengeli gitmeye çalışıyorum, memlekete de gittim spor aletini aldm ona da başlıcam inşallah, hepinizi seviyorum kızlarrrr

kızlarr selamm 54,4 benim de geçen cuma 54,6 olmuştum 200 gr da olsa verdim sanırım ama siz çok iyi gidiyosunuz, ben biraz boşladım ama tekrar kendime gelicem inşallahhh

Back